Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir Haber aldım dayım uefa disipli kurulunun altındda caycı fener ceza alacakmıs palacios kınusurken duymus

Transfer Nöbeti

Mikel,

baski yedigin anlarda melo gibi kivrak ve rahat topu cikaramaz

Anadolu maclarinda skor kotuyken bir anda pozisyon yaratamaz

Kivrak ve cabuk degildir

Hava toplarinda melodan alistigimiz etkinligi gosteremez.

Aklima gelen eksileri bunlar, obiyi sevenler de artilarini yazsin. Ama lutfen melo son 10 mac oynadi demeyin. İlk yari takimin oyununu da goz onunde bulundurun ilk yari komple berbattik bence.

Cepten yaziyorum, typolar icin ozur

Mikel,

baski yedigin anlarda melo gibi kivrak ve rahat topu cikaramaz

Anadolu maclarinda skor kotuyken bir anda pozisyon yaratamaz

Kivrak ve cabuk degildir

Hava toplarinda melodan alistigimiz etkinligi gosteremez.

Aklima gelen eksileri bunlar, obiyi sevenler de artilarini yazsin. Ama lutfen melo son 10 mac oynadi demeyin. İlk yari takimin oyununu da goz onunde bulundurun ilk yari komple berbattik bence.

o yüzden zora girmeden topu verir müsait adama. böylece kaptırma riskide olmaz ;)

Transfer Nöbeti

Melo dikine daha iyi gidebilen bi oyuncu. Bu sayede oyunu açabiliyo. Uzun pasları iyi. Kesiciliği harika. Kafa toplarında etkili. Yeter de artar. Maceraya gerek yok bence

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ben olaya çok farklı bakıyorum yav Sneijder 10 numara'yı alsın istiyorum fakat Melo verir mi? Eğer Melo alınmaz ise 10 numara da Wesley'e kalır :o

Ne Melo, ne Mikel.... EMANA gerek.

melonun mikelden en önemli üstünlügü sıçaraması ve hırçınlıgı

melonun buraga kayseri macında attırdıgı golu mikel hayatında yapmamıstır !

Abi en azından Mikel'in açıp bi videosunu falan izleyin her zaman yaptığınız gibi :D Ezbere konuşmayın Allah aşkına.

Transfer Nöbeti

o yüzden zora girmeden topu verir müsait adama. böylece kaptırma riskide olmaz ;)

Zor pozisyona ne kadar istemesen de girersin ozellikle ortasaha oynuyorsan. O durumlarda mikelden cok bisey beklememek lazim bence. Ha hoca mikeli defansin onune alir, onune de iki ortasaha koyarsa o zaman rahat oynar :)

ezbere konusan yok chelsea maclarini burda hemen hemen herkez izlemistir ya da nigeria maclarini ,buralardan herkez mikel nasil bir oyuncu oldugunu cözebilirsin ,bazi renkdaslar ne yazikki mikel in bir chelsea de oynamasi iki adi mikel olmasi cok etkiliyor herhalde

ezbere konusan yok chelsea maclarini burda hemen hemen herkez izlemistir ya da nigeria maclarini ,buralardan herkez mikel nasil bir oyuncu oldugunu cözebilirsin ,bazi renkdaslar ne yazikki mikel in bir chelsea de oynamasi iki adi mikel olmasi cok etkiliyor herhalde

mikeli izlememiş olabilirsin renktaş bu çok dogal utanmamalısın

Farfan geliyor mu?

Nani geliyor mu?

Melo, Inler, Mikel mi?

Yeni Sistem 4231 mi , yoksa 4312'e devam mi?

6+0, 6+2+2, yoksa AB olayi mi olacak?

Soru üstüne soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt