Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmez adam tinercilerde ilk 11 oynayacak arti Beşiktasliymis.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
offf ooff ne kadar sexy mis bu adam ya...

Pes demi yoksa![]()
Galatasaray istedikten sonra adam napsın Beşiktaş'ta, istediği kadar Beşiktaşlı olsun o zaman gurbetçilerin çoğu Galatasaray'lı ama bugün gel desen kaçı geliyor kendi evladımız olan Arda'yı getiremiyoruz ki en az bizim kadar Galatasaray'lı olduğunu bildiğimiz halde.
Sinan Engin tff baskani olsun...
Sen olsan Muslera olduğu sürece senede 10 maç bile oynamayacagin takıma gelirmisin? Ben gelmem.
Gidip Beşiktaş'ta kova olmaktansa Galatasaray'da gururumla yedek olurum![]()
1) Sinan Bolat, Ufuk'tan 2 yaş genç.
2) 2 yaş küçük olmasına rağmen Ufuk kariyeri boyunca 90 maça çıkarken Sinan Bolat 80 maça çıkmış Standart Liege gibi bir takımda çok büyük bir takım olmasada bir Manisaspor olmadığıda aşikar.
3)Sinan 4 kez A milli takımda görev alırken Ufuk hiç bir zaman bu seviyeye gelemedi.
4) Sinan'ın kariyerinde 2 golü varken Ufuk'un yok![]()
Sen olsan Muslera olduğu sürece senede 10 maç bile oynamayacagin takıma gelirmisin? Ben gelmem.
kalede muslera varken sinana ne gerek var.potansiyel var gitsin beşiktaşa versin kendini.bari bi yararı olsun.türkiye kupası için sinan lüks.zaten haricinde oynayamaz kalede.
kalede muslera varken sinana ne gerek var.potansiyel var gitsin beşiktaşa versin kendini.bari bi yararı olsun.türkiye kupası için sinan lüks.zaten haricinde oynayamaz kalede.
Ben zaten Sinan'ı alıp Muslera'yı salalım demedim ki yedekte Ufuk Aykut duracağına bu adam dursun diyorum, ya Muslera sakatlanırsa o zaman ne yapacağız Sinan Bolat'ın böyle durumlarda elimizde olması lüks olmaz.
Sinan Engin tff baskani olsun...
yabansi siniri serbest kalsin diyor :ayatollah:
Afedersin ama sen hâlâ ne israr ediyorsun ya sen anlamiyorsun ya biz anlatamitiyoruz adam Beşiktaşı tutuyor ilk 11 de oynamak istiyor sen hâlâ biz alalim diyorsun.