Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Ahmet Çakar tiner çekmiş

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Gelmez adam tinercilerde ilk 11 oynayacak arti Beşiktasliymis.

Galatasaray istedikten sonra adam napsın Beşiktaş'ta, istediği kadar Beşiktaşlı olsun o zaman gurbetçilerin çoğu Galatasaray'lı ama bugün gel desen kaçı geliyor kendi evladımız olan Arda'yı getiremiyoruz ki en az bizim kadar Galatasaray'lı olduğunu bildiğimiz halde.

Galatasaray istedikten sonra adam napsın Beşiktaş'ta, istediği kadar Beşiktaşlı olsun o zaman gurbetçilerin çoğu Galatasaray'lı ama bugün gel desen kaçı geliyor kendi evladımız olan Arda'yı getiremiyoruz ki en az bizim kadar Galatasaray'lı olduğunu bildiğimiz halde.

Sen olsan Muslera olduğu sürece senede 10 maç bile oynamayacagin takıma gelirmisin? Ben gelmem.

Cevap: Transfer Nöbeti

Sinan Engin tff baskani olsun...

1253885876_suicide.gif

istemez

Sen olsan Muslera olduğu sürece senede 10 maç bile oynamayacagin takıma gelirmisin? Ben gelmem.

Gidip Beşiktaş'ta kova olmaktansa Galatasaray'da gururumla yedek olurum :D

1) Sinan Bolat, Ufuk'tan 2 yaş genç.

2) 2 yaş küçük olmasına rağmen Ufuk kariyeri boyunca 90 maça çıkarken Sinan Bolat 80 maça çıkmış Standart Liege gibi bir takımda çok büyük bir takım olmasada bir Manisaspor olmadığıda aşikar.

3)Sinan 4 kez A milli takımda görev alırken Ufuk hiç bir zaman bu seviyeye gelemedi.

4) Sinan'ın kariyerinde 2 golü varken Ufuk'un yok :D

kalede muslera varken sinana ne gerek var.potansiyel var gitsin beşiktaşa versin kendini.bari bi yararı olsun.türkiye kupası için sinan lüks.zaten haricinde oynayamaz kalede.

Transfer Nöbeti

Bu Ahmet Çakar bi yaşının adamı olamadı. İnsan biraz ağır olur her lafa atlamaz

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

kalede muslera varken sinana ne gerek var.potansiyel var gitsin beşiktaşa versin kendini.bari bi yararı olsun.türkiye kupası için sinan lüks.zaten haricinde oynayamaz kalede.

Ben zaten Sinan'ı alıp Muslera'yı salalım demedim ki yedekte Ufuk Aykut duracağına bu adam dursun diyorum, ya Muslera sakatlanırsa o zaman ne yapacağız Sinan Bolat'ın böyle durumlarda elimizde olması lüks olmaz.

Ben zaten Sinan'ı alıp Muslera'yı salalım demedim ki yedekte Ufuk Aykut duracağına bu adam dursun diyorum, ya Muslera sakatlanırsa o zaman ne yapacağız Sinan Bolat'ın böyle durumlarda elimizde olması lüks olmaz.

Afedersin ama sen hâlâ ne israr ediyorsun ya sen anlamiyorsun ya biz anlatamitiyoruz adam Beşiktaşı tutuyor ilk 11 de oynamak istiyor sen hâlâ biz alalim diyorsun.

Sinan Engin tff baskani olsun...

yabansi siniri serbest kalsin diyor :ayatollah:

Talimat hukumetten sinirsiz yabanci kesinlikle beklemeyin..

Sunuda bilmenizi istiyorum daha oncede demistim hatırlatıyım :

Meclise sunulmak uzere olan bi genelge var...Klupler yıllık gelirlerinin 4/1 i kadar transfer yapabilecek kabul edilirse meclisteki buyuk bi ihtimalle kabul edilir...

Bilin artik birileri turk futbolunun onunu kesmek icin ugrasiyor lobi faaliyetlerinde bulunuyorlar..

Dusunun bakalım yıllık gelirinin 4/1 i kadar transfer Anadolu takımlarını ne duruma sokar..Ligi 40 yıl geriye gotururmu goturmezmi..

6+2+2 birsey getirmez. BIz AIHM basvuralim hemen.

Dava acaba nekadar sürer...yetisir mi sezon baslangicina...?

Afedersin ama sen hâlâ ne israr ediyorsun ya sen anlamiyorsun ya biz anlatamitiyoruz adam Beşiktaşı tutuyor ilk 11 de oynamak istiyor sen hâlâ biz alalim diyorsun.

Bro neyi ne kadar söyleyeceğimize siz karar veriyorsanız eğer öyleyse söyleyin bilelim bizde ona göre söyleyelim ? Benim anlamadığım ya da sizin anlatamadığınız bir durum yok ama sizin anlamadığınız bir durum olduğu gerçek, bu adam Beşiktaş'la sözleşme imzalamış mı kesin olan bir şey var mı- yok yani diyorum ki her oyuncu tuttuğu takımda oynamıyor yarın öbür gün Muslera sakatlanırsa kalede Ufuk olmasındansa bu adam olsa diyorum ne var bunda anlaşılmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt