Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya bu telegolde kaya aziz uefadan men alırsa tff istemezse devam eder başkanlığa dedi.doğru mu bu?

Re: Transfer Nöbeti

Fm'de zaten Muslera'yı sattım Onur'u aldım yedeğide Sinan hahahaha çok mutluyum nedir yani bu fm geyiğide olmasa diyecek laf bulamıyor bu forumdaki çoğu insan, o zaman bana yedek kaleci bul abi Ufuk yeterli mi sana göre yarın CL grup maçında kalede Ufuk'u görmek sana neler hissettirecek söyle istersen samimi olarak.

Hayır Yeterli Değil bence sinanda yetersiz. Illa yedek kaleci diyorsan basacan parayı alacan onuru veya tolagayi(tabi yedek kalmayi kabul ederlerse) yada eray ve ufuga güvenecen başka care yok. Birde Pessimist dusunmemek gerek ona kaldiysa Eboué sakatlanırsa melo sakatlanırsa drogba sakatlanırsa cl de ne yapacağız? Bana sabri var yekta var umut yada burak var deme.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Nevzat Dindar gene uydurmuş bişeyler, farfan'a 15 milyon istemiş Schalke biz 5 vermişiz, İnler'e 10 vermişiz Napoli satmıyoruz demiş bla bla..

Bırakın Aziz başkanlığa devam etsin.Çok güzel rezil ediyor Fener'i :) Adam akıllı birisinin gelmesinden iyidir.Başkan çok önemli.Aziz gibi niteliksiz bir adamın yıllardır ekonomi ve taraftar yönünden güçlü bir klübün koltuğunda oturtturulması Fenerbahçe camiasının akılsızlığı.

Bırakın Aziz başkanlığa devam etsin.Çok güzel rezil ediyor Fener'i :) Adam akıllı birisinin gelmesinden iyidir.Başkan çok önemli.Aziz gibi niteliksiz bir adamın yıllardır ekonomi ve taraftar yönünden güçlü bir klübün koltuğunda oturtturulması Fenerbahçe camiasının akılsızlığı.

Türk Futbolunu yöneten insanlar topluma örnek olacak nitelikte olmalılar.Konuşmalarından mimiklerine kadar.

Ben Fikret Orman, Ünal Aysal gibi isimlerden memnunum.Bizim başkan misyonunu doldurdu, kaldıkça zarar veriyor.

Biz gönderemiyoruz, artık ya Uefa ya Yargıtay gönderecek.Bakalım hangisi önce sonuçlanırsa.

aynen fanatık ne yapsam ne yapsam dıye pek dusunmeden şipşak asparagas haberi yapışdırmıs gunun haberi olarak :cool:

Sneijder varken Farfana 10 numarayı vermezler salladıkları burdan belli...:)

Sneijdere 10 numara çok yakışacak. Bu sene çok şey bekliyorum kendisinden. Nani'nin hala bir takıma transfer olmaması ve herhangi bir açıklama yapmaması beni düşündürüyor. Farfan yem olarak atıldı diye düşünüyorum.

Sneijdere 10 numara çok yakışacak. Bu sene çok şey bekliyorum kendisinden. Nani'nin hala bir takıma transfer olmaması ve herhangi bir açıklama yapmaması beni düşündürüyor. Farfan yem olarak atıldı diye düşünüyorum.

Bende aynı senin gibi düşünüyorum bu sene cok farklı bi Sneijder izleyeceğiz... Farfan hazır asıl hedef nani eğer olmazsa hemen farfani açıklarlar...

muslera

eboue semih chedjou carlinhos

gökhan selçuk

kerim sneijder nani

burak drogba

oynasak ne güzel de mi?:trollface:

Günaydın,

Emek hırsızlarının cezalandırılacağı,transferler yapacağımız güzel bir hafta olması dileğiyle...

Ynt: Transfer Nöbeti

ya bu telegolde kaya aziz uefadan men alırsa tff istemezse devam eder başkanlığa dedi.doğru mu bu?

Dogru. Uefa nin fb baskanini gorevden alma yetkisi olmaz. O kendi cezalarini verir gecer. Ha fenevlilerin onu indirmesi veya onun istifa etmesi gerekir.

Aziz ben gitmem uefa da kim derse o zaman uefa avrupa ile ilgili yaptirimlar yapar sadece...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt