Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Cevap: Re: Transfer Nöbeti
Şerafettin hocam öncelikle , ilgilendiğimiz bir oyuncunun maçlarını vs. izleyip burada analizini yaptığın için çok teşekkürler , emeğine sağlık
Bende bu konuda böyle düşünüyorum , Nani'den sonra Farfan nedense bir garip geldi bana ama tabi ki ikisi de çok büyük oyuncu ancak Nani > Farfan kesinlikle bence :yenieek:
Farfanı biz SS olarakta kullanabiliriz. Drogba, Farfan ikilisi çok can yakar. Ayrıca Farfan Almanya liginin tartışmasız en iyi orta kesen oyuncusudur. Tabi Nani ile ilgilenseydik daha iyi olurdu.
Şerafettin hocam öncelikle , ilgilendiğimiz bir oyuncunun maçlarını vs. izleyip burada analizini yaptığın için çok teşekkürler , emeğine sağlık
Bende bu konuda böyle düşünüyorum , Nani'den sonra Farfan nedense bir garip geldi bana ama tabi ki ikisi de çok büyük oyuncu ancak Nani > Farfan kesinlikle bence :yenieek:
. Umarım hayırlısı olur. Önce şu şikeciler ve tüpçü federasyonu ait oldukları yerlere defolup gitsinler ve bizim önümüz açılsın. Başkanımız takımımızı Avrupa'nın ilk 10 kulübü içine sokma hedefini koyduysa bu saatten sonra her türlü sürpriz olur. Yeterki önümüz açılsın.