Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Farfanı biz SS olarakta kullanabiliriz. Drogba, Farfan ikilisi çok can yakar. Ayrıca Farfan Almanya liginin tartışmasız en iyi orta kesen oyuncusudur. Tabi Nani ile ilgilenseydik daha iyi olurdu.

Şerafettin hocam öncelikle , ilgilendiğimiz bir oyuncunun maçlarını vs. izleyip burada analizini yaptığın için çok teşekkürler , emeğine sağlık :)

Bende bu konuda böyle düşünüyorum , Nani'den sonra Farfan nedense bir garip geldi bana ama tabi ki ikisi de çok büyük oyuncu ancak Nani > Farfan kesinlikle bence :yenieek:

Yav he he. Nedense bu maçlarını izleyenler maçın oynandığı vakit forumda olmuyor ve yorum yazmıyor ve ne gibi hatalar yaptığını maç esnasında anlatmıyor. Maç bittikten saatler sonra çok basit bir şekilde gelmesin diyerek beni hayretler içinde bırakıyorlar. Bari ciddi ciddi açıklayıcı karşı argümanlar ile gelinde tartışalım. Ondan sonra ben Carlinhos'u anlatmaya çalıştığımda fazla abartıyor diye bir görünüm veriyor olmam son derece normal. Kusura bakmayın.

yav he he..2 maçını izledik işte forumda yazmak mı lazım illaki o anda...adamı carlos yaptınız başmıza...

Re: Transfer Nöbeti

Şerafettin hocam öncelikle , ilgilendiğimiz bir oyuncunun maçlarını vs. izleyip burada analizini yaptığın için çok teşekkürler , emeğine sağlık :)

Bende bu konuda böyle düşünüyorum , Nani'den sonra Farfan nedense bir garip geldi bana ama tabi ki ikisi de çok büyük oyuncu ancak Nani > Farfan kesinlikle bence :yenieek:

Nani tabi saf yetenek olarak daha büyük bir oyuncu ve yaşıda çok daha uygun ama nedense bize gelmeyeceğini düşünüyorum. Sanki Nani transferinden vazgeçtik gibi geldi. Gerçi ben Sneijder'in ısrarla gelmeyeceğini söyleyenlerdendim :asd:. Umarım hayırlısı olur. Önce şu şikeciler ve tüpçü federasyonu ait oldukları yerlere defolup gitsinler ve bizim önümüz açılsın. Başkanımız takımımızı Avrupa'nın ilk 10 kulübü içine sokma hedefini koyduysa bu saatten sonra her türlü sürpriz olur. Yeterki önümüz açılsın.

Nani tabi saf yetenek olarak daha büyük bir oyuncu ve yaşıda çok daha uygun ama nedense bize gelmeyeceğini düşünüyorum. Sanki Nani transferinden vazgeçtik gibi geldi. Gerçi ben Sneijder'in ısrarla gelmeyeceğini söyleyenlerdendim :asd:. Umarım hayırlısı olur. Önce şu şikeciler ve tüpçü federasyonu ait oldukları yerlere defolup gitsinler ve bizim önümüz açılsın. Başkanımız takımımızı Avrupa'nın ilk 10 kulübü içine sokma hedefini koyduysa bu saatten sonra her türlü sürpriz olur. Yeterki önümüz açılsın.

Tamamen katılıyorum , ancak ben Sneijder'e olduğu gibi Nani'ye de inananlardanım hocam :)

Cevap: Transfer Nöbeti

farfanı naniden fazla istiyorum

carlinhos için boş yorum atanlarda işine baksın 2 maç oynadıktan sonra yüzleri olsun

Farfan düşüste değil çok iyi bir sezon geçirdi aksine.

transfermarkt fiyati yarilanmis nerdeyse cok iyi sezon gecirse niye boyle birsey olsun heis? ki esasen alman sitesi bilion. sahsen bizim mac dahil 4 kere izlemisim bu sezon ki hic begenmedim + schalke forumlarinda yazilanlardan cikardigim toplam sonuc bonservis bedeli de goz onune alininca farfan'in keparz bir transfer olacagina isaret edior

transfermarkt fiyati yarilanmis nerdeyse cok iyi sezon gecirse niye boyle birsey olsun heis? ki esasen alman sitesi bilion. sahsen bizim mac dahil 4 kere izlemisim bu sezon ki hic begenmedim + schalke forumlarinda yazilanlardan cikardigim toplam sonuc bonservis bedeli de goz onune alininca farfan'in keparz bir transfer olacagina isaret edior

farfdan iyidir. önünde durcak bek yok reizzzzzzzzzzzzzzzzzz

Cevap: Transfer Nöbeti

schalkeli taraftarlar gitmesini istemiyor farfan icin takimin kilit oyuncularindan biri olarak görüyorlar, onun icin 15 milyon bile az diyorlar.

Ynt: Transfer Nöbeti

Farfan bu sene Schalke'nin kilit oyuncusuydu. Cok formdaydi ve genel olarak hic düsüs yasamadi bu sene. Bu yuzden Schalke taraftarlari cok korkuyor satilacak diye.

Gelse 3 mac sonra tapilmaya baslanacak, biraz daha genc olsa daha iyi olurdu tabi.

HTC Sensation XL with Beats Audio X315e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

valentin stocker tabiki. shaqiri, payet vb.

kankaaaaa sende taktın mı takıyorsun bazı heriflere.

messelam stocker agzım açık kaldı asist sayısına biraz izlemem lazım ama iyi gibin sanki.

shaqirityi aslla ya balontastik. bonservisinide alamayıkç.

payeeti burda istemeyen adama küfür ederim ama maaliyetli oluır

Transfer Nöbeti

Farfan transferine olumsuz bakanları anlamıyorum. Yabancı sınırı genişlerse bence gayet iyi olur. Amrabatdan sonra Farfan baya fark yaratır

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

kankaaaaa sende taktın mı takıyorsun bazı heriflere.

messelam stocker agzım açık kaldı asist sayısına biraz izlemem lazım ama iyi gibin sanki.

shaqirityi aslla ya balontastik. bonservisinide alamayıkç.

payeeti burda istemeyen adama küfür ederim ama maaliyetli oluır

farfan'a minimum 8 9 millon bonservis verecegin. boyle para odeyeceksen kanat oyuncusuna o adamlarin hepsini almak mumkun. stocker'a gelince ustazd topcunun acilimidir biz sirf stocker'dan feyz alabilmek icin basel maclarini izlemekteyiz.

farfan'a minimum 8 9 millon bonservis verecegin. boyle para odeyeceksen kanat oyuncusuna o adamlarin hepsini almak mumkun. stocker'a gelince ustazd topcunun acilimidir biz sirf stocker'dan feyz alabilmek icin basel maclarini izlemekteyiz.

o kadar verilmez ya 29 yaşındaki adama lakin verilirse pek konuşmam ben çünkü seviyorum farfarnı bizim maçlardada sevdim sen nasıl sevmedim şaşırdım.

artık tkaipteyiz riez herif sol bekten dönmüş zaten interesting. basel maçlaarını izlemiştim ama pek dikkatimi çekmemişti

Re: Transfer Nöbeti

Orasını bilemicem herhalde takım olarak beklentilerin altında kaldıklarından dolayı ve yaşı nedeniyle düşüş olabilir. Sezon başında takım çok iyi başlamıştı Papadopoulos sakatlanana kadar. Adam çok genç olmasına rağmen çok büyük bir potansiyel. Ayrıca diğer önemli bölgelerde çok talihsiz sakatlıklar yaşadılar. Inişli çıkışlı bir sezon geçirdiler. Farfan takımda ayakta kalabilen ender oyunculardan olabildi.

Ha ben bütün maçlarını çok yakından takip etmedim ama CL'de bizim rakibimizin olduğunu öğrendiğimiz vakitlerde takip ettiğim kadarıyla takımın ofansif anlamda Holtby ve Draxler ile birlikte en etkili isimlerindendi.

Huntelaar'da sürekli sakatlıklar ile boğuştu. Bastos'tan bir kaç maç hariç fazla verim alamadı. Neustadter vasat ve Jones bir var beş yok oynadı. Bunlara rağmen CL'de bize elenmenin şerefine nail olup gelecek sezon CL ön elemelerine katılmaya hak kazandılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt