Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Ya şimdi Riera Ispanya milli takımında oynamış bir oyuncu tabiki oyun görüşü ve tekniği Carlinhos'tan iyi. Ya ben Riera'nın biraz tempolu olsaydı, kondüsyon problemi filan yaşamasayıp oyun içinde kaybolmasaydı kesinlikle devam etmesini isterrdim ama adam kaldıramıyor.

Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;tOAe2W3zGsM]https://www.youtube.com/watch?v=tOAe2W3zGsM[/video]

Ofansif yönü gerçekten harika , birebirde adam geçmesi , iki ayağını üst düzey kullanabilmesi , kaliteli ve isabetli ortaları , hızı , tekniği , oyun görüşü , şutları falan gerçekten baya iyi uzun zaman sonra çok kaliteli bir sol bekimiz olacak diye düşünüyorum.

Brezilya liginde ki beklere , stoperlere bunları yapan adam bizim ligi dağıtır net , ancak CL'de biraz soru işareti olur bakalım oda biraz onun büyük maç kaldırma potansiyeli ve Fatih Hoca faktörü ile alakalı , Fatih Hoca gerçekten bu adamı boşuna istemiyormuş :ka19:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Kim dedi kabul etmediğimi. Ya gerçekten kendinizi haklı çıkarmak için binbir türlü argümanlar ile geliyorsunuz. Benim hangi mesajımda Avrupa futbolunun Brezilya futbolundan daha kötü olduğunu söylemiş. Ondan sonra kabul etmediniz gibi şeyler söylemek ne alaka ?

Sanki tonla örnek varda şapkadan çıkartacağım şimdi tövbe tövbe. Ben arkasında durduğumu desteklemek için mükemmelle yakın bir örnek veriyorum. Senin sorun çok yüzeysel kusura bakma. Brezilya futbolu madem bu kadar kötü yine her zaman Dünya futbolunda söz sahibi olmuş futbolcular bu ligin altyapılarından çıkmış ?

Şimdi aynısı ben sana tam tersi olarak sorsam nasıl bir cevap vereceksin ?

bak ben diyorum ki...

1-brezilyadan gelir,avrupada oynar ve o zaman tabri caizse kıvama gelir,iyi oyuncu olur yıldız olur vs..,,,burası tamam dimi

2-sonra diyorum ki biz yatırımızı yapmışız çıkışa geçmişiz avrupada sürekli kalıcı olayı istiyoruz,yabancılarımızın hemen hepsi top class adamlarken gidip Avrupada oynamış,tecrübeli,defansif yönü daha iyi,bir sol bek almalıyız ...stratejimiz bu olmalı hele bu yabancı sınırı bu şekildeyken ya tutarsa diye oyuncu almamalıyız o yüzden

kolarov,tremi...,ekotto vs...>>carlinhos diyorum ...brezilyadan direk oyuncu şu şartlarda almamalıyız diyorum...

abicim tamam da burasi oyuncu gelistirme klinigi degilki formayi alsin nounkeu'dan kabiliyeti buna yetiosa. yoksa tabiki daha iyi olan oyuncunun oynamasi dogaldir f'the sake of the team. AB isi olursa semih'in as oyuncu olacahini sanmam

Formayı kim hak ediyorsa o alacaktır zaten orasını da Fatih Hoca düşünsün :)

Bakalım reis , ben kesmeyeceğini düşünüyorum ve bence kesmemeli de böyle bir takımın içinde parlayanlardan olur ve 2011-2012 sezonundan sonra müthiş bir gelişim gösterebilir. :yenieek:

bak ben diyorum ki...

1-brezilyadan gelir,avrupada oynar ve o zaman tabri caizse kıvama gelir,iyi oyuncu olur yıldız olur vs..,,,burası tamam dimi

2-sonra diyorum ki biz yatırımızı yapmışız çıkışa geçmişiz avrupada sürekli kalıcı olayı istiyoruz,yabancılarımızın hemen hepsi top class adamlarken gidip Avrupada oynamış,tecrübeli,defansif yönü daha iyi,bir sol bek almalıyız ...stratejimiz bu olmalı hele bu yabancı sınırı bu şekildeyken ya tutarsa diye oyuncu almamalıyız o yüzden

kolarov,tremi...,ekotto vs...>>carlinhos diyorum ...brezilyadan direk oyuncu şu şartlarda almamalıyız diyorum...

fred bernardı da mı oynatmıyah

Ya şimdi Riera Ispanya milli takımında oynamış bir oyuncu tabiki oyun görüşü ve tekniği Carlinhos'tan iyi. Ya ben Riera'nın biraz tempolu olsaydı, kondüsyon problemi filan yaşamasayıp oyun içinde kaybolmasaydı kesinlikle devam etmesini isterrdim ama adam kaldıramıyor.

Kondisyon açıdan problemi olmasaydı ve biraz tempolu olsaydı bugün hala Avrupa'nın büyük takımlarının birinde sol açık olarak oynuyordu bence hocam kesinlikle :yenieek:

Farfani Schalke 5-6 milyona satmaz,hatta taraftari sözlesmesindeki 15 milyonluk maddeye üzülüyorlar,Türk medyasi yine taraftari uyutuyor oyaliyor

Yıllarca açık oynadığına maçtan bazı zaman kopabiliyor, konsantrasyon problemi oluyor, yoksa bence son yıllardaki en iyi solbekimiz, ayağının dışını mükemmel kullanıyor, savunma topla çıkarken iyi bakın ne zaman Riera ile çıksak daha etkili oluyoruz ama işte o konsantrasyon kaybı ve üstüne çok geldiler mi savunma yapmaktan sıkılıp direk kartlık foulleri daha iyisini almaya yönlendiriyor bizi, bizim takımda açık ara en çok kart görmesi gereken oyuncu ama nedense hakemlerde Riera'ya kolay kart çıkaramıyorlar :D

Ynt: Transfer Nöbeti

Beyler ab işi olursa Sınırsız olacağını sanmam gene 6+2 falan bişey olur muhakkak

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Re: Transfer Nöbeti

bak ben diyorum ki...

Evet doğru bende kaliteli oyuncu her yerde oynar diyorum. Ve kaliteli adamlar ile daha fazla verim verir diye düşünüyorum. Mesela Sneijder gelecek sezon kanatsız sistemde oynamaya devam ettiğimiz halde eski performansını yansıtır diyelim. Bu sistemi kanatlı bir sisteme(Farfan/Nani vs vs.) değiştirdiğimiz vakit otomatikman 10 kat daha iyi gözükür, çünkü onun dilinden anlayan oyuncular ile birlikte oynayacağı için ve meziyetlerini çok daha iyi bir şekilde kullanabileceği için.

AB statülü sisteme geçersek , su sistem de Carlinhos ve Nani ikili şov yaparlar açık ve net :yenieek:

Neyse renktaşlar , sizlere iyi nöbetler benim biraz işim var :)

o zaman semihte avrupaya gider ve kendini orda geliştirir )))))))))))

Gider isteyeni var diye biliyorum zaten.

ne alakasi var ki. iyi olan oyuncu oynar futbolun kurali bu

bir futbol kulubu 2 senede bi duzenlenen ve 1 ay suren organizasyonlara topcu yetistirme mekanizmasi olarak dusunulemez.

Milli takım zerre umrumda değil. Alt yapılar ve bayrak adamların kulüpler için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Semih bence gelişime açık akıllı ve çalışkan bir genç. Ben semihin Galatasarayın simgelerinden biri olacağına inanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt