Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[h=5]• Transfer Online | Ünal Aysal : Şuan basına sızmamış transferimizi bitirmeye çok yakınız.Dünya bir kez daha Galatasaray 'ın büyüklüğünü konuşacak. (GSTV)[/h]

farfan haberlerine inanmiyorum ben 6.5 milyon falan demisler, farfan'i o bonservise bitirelim dünyanin en iyi baskanina sahibiz derim iste ozaman..

Bu haftanin sonuna kadar kesinlikle 1-2 transfer aciklariz diye düsünüyorum.

AB kontenjanini baglamayan mevkileri aciklayalim (sol bek). Nasilsa yabanci alacagiz oraya. Öyle yada böyle.

Gökhan Inler icin AB kararini beklerdim ama. Cünkü ucuz bir futbolcu degil. Cok yabanci alternatif var.

Kanat oyuncusu da öyle yada böyle alacaktik. Bence orasi icin de AB kararini beklemeye gerek yok. Kapin gelin Farfan´i.

ve transfer..................

Transfer Online | Ünal Aysal : Şuan basına sızmamış transferimizi bitirmeye çok yakınız.Dünya bir kez daha Galatasaray 'ın büyüklüğünü konuşacak. (GSTV)

Baskan tarzi degil pek. GSTV´de söylemis olsa ortalik yikilirdi zaten

bayern mi istiyormuş inleri :)

her menajer fiyat arttirmak icin bunlari söyler, gökhan inler'in bizden baska ciddi talibi yoktur muhtemelen. bonservisi cok düserse italya liginden bir takim talip olur belki ama cok düsük ihtimal

biz bu transferi %100 istiyorsak 1-2 fazla verir aliriz bence..

Transfer Online | Ünal Aysal : Şuan basına sızmamış transferimizi bitirmeye çok yakınız.Dünya bir kez daha Galatasaray 'ın büyüklüğünü konuşacak. (GSTV)

Nedir bunun gerçekliği , transfer online nedir kimdir necidir ,

Paulinho Tottenham in teklifini dusunmek icin zaman istedi

bu hafta ciddi hamleler bekliyorum umut bulut gibi alternatif oyuncular hala transfer edilmedi, bir yandan da ilk 11'i tamamlamak lazim. yedek kadroda cok eksik var mevcut yabanci sistemi yüzünden..

bu hafta ciddi hamleler bekliyorum umut bulut gibi alternatif oyuncular hala transfer edilmedi, bir yandan da ilk 11'i tamamlamak lazim. yedek kadroda cok eksik var mevcut yabanci sistemi yüzünden..

TFF kararını açıklamadan transfer yapmak sacmalık.Ab kuralı gelirse inler alınmaz

Carlinhos, Umut bu hafta bitmeli.

Orta saha transferi icin AB karari beklenmeli. Olumsuz kararda Gökhan Inler´e imza attirilmali. Olumlu kararda Melo veya daha iyisi.

Kanat transferi 1 aydir konusuluyor zaten. AB kararina bagli oldugunu düsünmüyorum.

TFF kararını açıklamadan transfer yapmak sacmalık.Ab kuralı gelirse inler alınmaz

Cok büyük bi yanılgı icinde insanlar. AB kuralı diye bişey yok , TFF 6+2 yi bile kabul etmedi yabancıyı serbest bırakacğaını mı düşünüyosunuz AB kuralı getirerek ? Sadece mahkemeye gidilebilir onun da sonuclanması 2-3 ayı bulur ve muhtemelen olumsuz olur.

Ufak bi ihtimale göre transfer mi yapılır

Cok büyük bi yanılgı icinde insanlar. AB kuralı diye bişey yok , TFF 6+2 yi bile kabul etmedi yabancıyı serbest bırakacğaını mı düşünüyosunuz AB kuralı getirerek ? Sadece mahkemeye gidilebilir onun da sonuclanması 2-3 ayı bulur ve muhtemelen olumsuz olur.

Ufak bi ihtimale göre transfer mi yapılır

bu ab meselesi bizi rehavete sokacak, yine somut adimlar atilmayacak ab statüsü gelince sanki 3.kaleci bile yabanci olacak gibi bir hava var. 6+2+2'yi bile kabul etmedi satilmislar asla serbest birakmazlar..

mahkeme falan hikaye, birsey olmaz. bizim yönetim sinifta kalmistir.

[h=5]Spor Gündemi

[/h][h=5]Çaykur Rizespor transfer komitesi Galatasaray'lı Ceyhun Gülselam ve Furkan Özçal için nabız yokluyor..

[/h]

farfan haberlerine inanmiyorum ben 6.5 milyon falan demisler, farfan'i o bonservise bitirelim dünyanin en iyi baskanina sahibiz derim iste ozaman..

Farfan'a 6.5 demiyorlar renktaş. Schalke kapıyı 6.5'tan açmış bizde 5'e ikna etmişiz. Öyle diyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt