Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

selçuk açık oynamadı o maçta. sol iç oynadı. hatta sonra amrabat girdi orta sahaya geçti. sol iç oynarken önünde çift forvet + sneijder oluyor. burak ya da drogba'dan biri yardıma geliyordu. böyle olmaz yani mümkün değil. sneijder sola yakın oynar da 4321 gibi bir sistem olabilir şu kadroyla ama 4411 olmaz.

bencede pek olmaz ama farfanı alacağımıza göre nasıl bir kadro olacak merak ediyorum

bir kanat nani bir kanat amrabat yeter bence fantaziye gerek yok

siz hala gecen sene bedavaya alinmayan farfanin bonservisle alinacagini dusunun renktaslar unal baskan amrabat ustune para isteyen schalkeye amrabat arti para olmaz bizim futbolcumuz daha genc demis kafa kafaya olursa farfan alinir diye dusunuyorum bulent tulun bu hafta nani isini tekrar gorusup son noktayi koyacak insallah nani bizim diyebiliriz nani isi bize bagli rahat olun bitti sadece imzalar atilacak diyen de var ama bu hafta son gorusme olacak arada sadece iki milyon euro var nani can atiyormus gelmek icin

git burdan :mad:

Transfer Nöbeti

Beyler, burak sadece iyi bir golcü o kadar. Bizim fitbolcumuz falan değil. Ne öyle sezonda 25-30 gol atmalar falan..

Nani , Farfan güzel hoş da ilk önce tff harekete gecmesi gerek öncelik bu, sonucta transfer zamani uzun sabrimiz herzamanki gibi az ..

burak elbette kalmalı ama demem oki drogba tarzı bir oyuncumuz daha olsa süper olur

TFF tehlikenin farkında mıdır renktaşlar çünkü AB oyuncuları yabancı sayılmazsa böyle bir kadromuz olur :)

Al naniyi saglı sollu amrabatla oynasın fantaziye kaçmaya gerek yok.. Amrabattan bu sen umutluyum ben.

bencede pek olmaz ama farfanı alacağımıza göre nasıl bir kadro olacak merak ediyorum

farfana falan gerek yok aslında bizim tek ihtiyacamız gökhan inler. alacaksın gökhan'ı kuracaksın kadroyu hiç federasyona da koz vermeyeceksin ama aynı zamanda federasyona yine baskını yap. muslera-eboue semih chedjou carlinhos- hamit gökhan selçuk- sneijder- burak drogba mis gibi kadro. drogba bırakasıya kadar diziliş bu sonra kanatlı sisteme döneriz.

Ne alaka adam duyduklarini söylüyor tek herkez duyumunu anlatmiyormu burda bence fazla abarttin

Foruma gelip 2 defa Kırmıziii yazmak ve milleti beklentiye sokmaktan başka bir şey yaptığı yok. Nani ile mi konuşmuş da gelmek için can atıyor diyor? Bıktım artık her gün gelip Nani :) yazmasından. 2 yıldır hala neden banlanmadı anlamadım.

koy ileriye sneijder ile drogba'yı kalede muslera bekler eboue carlinhos stoper chedjou ön libero melo. mis gibi de mi?:lol:

Benim için Melo şart oğlu şart değil.. Mevkisisin en iyisi diyorlar bizden başka istiyen yok.. son 6 hafta oynadı öncesi tırt.Forza İnler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt