Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Foruma gelip 2 defa Kırmıziii yazmak ve milleti beklentiye sokmaktan başka bir şey yaptığı yok. Nani ile mi konuşmuş da gelmek için can atıyor diyor? Bıktım artık her gün gelip Nani :) yazmasından. 2 yıldır hala neden banlanmadı anlamadım.

Taraftari Beklentiye sokan spor sayfalaridir baskanin kendisidir hersey mümkün

siz kizsaniz da bana gicik olsaniz da o nani buraya gelecek insallah tipki digerleri gibi Galatasarayimiz isterse alir diyorum ve istiyoruz

AB statüsü olmayacak dua filan değil emin olun

Yav dün 6+0+4 diyenler Ab statüsünü kabul eder mi ya.. Siyah ile Beyaz kadar fark var.. Adamların amacı yerli oyuncu değil.. Galatasaray artık kaliteli yabancı transfer yapıyor ve futbolcularda bizleri istiyor.. Ama bu diğer 17 takım için geçerli değil.. Amaç fark açılmasın , Galatasaray büyümesin.

TFF gerekirse ülkeden futbolu kaldırır ama AB statüsünü kabul etmez.Bu iş 1-2 yıllık çetrefilli bir AİHM süreciyle çözülebilir anca.Başka türlüsü mümkün değil.

Bugün Ab statüsü lafını duyunca dahi Semihi kadroya yazmıyanlar , lütfen Altyapıdan oyuncu yetişmiyor demesin..

AB statüsü lafını duyunca emin ol Semih gibi oyuncular çalışacak ve kendilerini daha çok geliştirip o formayı kapmak için savaşacaklardır. Semih oynamaya başladığından beri kendisini 1 gram geliştirdi mi? Forma aslanın ağzında olduğunda mecburen geliştirecek işte.

AB statüsü lafını duyunca emin ol Semih gibi oyuncular çalışacak ve kendilerini daha çok geliştirip o formayı kapmak için savaşacaklardır. Semih oynamaya başladığından beri kendisini 1 gram geliştirdi mi? Forma aslanın ağzında olduğunda mecburen geliştirecek işte.

Müthiş yorum, aynen.

İlk 11 olarak düşünürsek Gökhan İnler ve sağlam bir sol bek ile transferi kapatmak en mantıklısı görünüyor.

Gönül isterki alalım Nanileri Farfanları ama yabancı sınırı değişmedikce cok lüks kaçar bunlar. AİHM mahkemesine umut bağlanarak milyon eurolar saçacak değiliz.

4-3-1-2 ile devam ederiz. Unutmayın ki Sneijder ve Drogba'nın gerçek formlarını bu sene göreceğiz gecen sene ikisi de uzun süre futbol oynamamış halde geldi. Amrabat ve Erman Kılıç'ın da cok iyi katkılar vereceğini düşünüyorum. Savunmamız da gecen seneye göre sağlam. İnler, Selcuk, Hamit orta 3lüyü her türlü götürür.

Ne olursa olsun Selçuk Burak Semih bu kadroda olmalı oldu olcak Selçuk'u da çıkarın hatta yedekleri yabancı yapın

ST25i cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

AB statüsü layı zaten sadece bir tehtid oldğunu düşüyorum, TFF nin başı zaten dertte çok zorlamayıp eski statüyü getireceklerdir tekrar. 6+2+2 devam eder kadroyu ona göre ayarlamakta fayda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt