Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Genc almak cok zor bizim icin su an.

Onlari ancak Barcelona,Real gibi Takim'lar alir, ama yasa basa bakmayin bence Abi, bknz. Drogba :o

yav drogba ayrı renkdaş.. çok uç bir örnek verdin sen... drogba futbolun yaşayan efsanesidir ve 30-32 yaş üzeri gelipte hayır demeyeceğim ender oyunculardan.. bu oyuncular toplasan 3-5 tanedir şu anda dünya üzerinde. mesela ryan giggs de aynı kategori de benim için. 40 yaşında gelse yönetim ne yapıyor niye alıyor demem.. tam tersi 40 yaşında bile olsa ryan giggs gibi bir yaşayan efsanenin takımımın formasını giyiyor olmasından dolayı onur duyarım. ona bakarsan hagi de 31 yaşında geldi bize... yaş olayı tabi ki belli konularda önemli. mesela 3-4 sene kaymağını yiyip ondan sonra 30-40 milyon euro bonvervis ile avrupaya satmak gibi :asd:

gokhan a 15 verirsek dukkani kapatalim, boyle bos kafali yoneticilik istemiyorum

yav drogba ayrı renkdaş.. çok uç bir örnek verdin sen... drogba futbolun yaşayan efsanesidir ve 30-32 yaş üzeri gelipte hayır demeyeceğim ender oyunculardan.. bu oyuncular toplasan 3-5 tanedir şu anda dünya üzerinde. mesela ryan giggs de aynı kategori de benim için. 40 yaşında gelse yönetim ne yapıyor niye alıyor demem.. tam tersi 40 yaşında bile olsa ryan giggs gibi bir yaşayan efsanenin takımımın formasını giyiyor olmasından dolayı onur duyarım. ona bakarsan hagi de 31 yaşında geldi bize... yaş olayı tabi ki belli konularda önemli. mesela 3-4 sene kaymağını yiyip ondan sonra 30-40 milyon euro bonvervis ile avrupaya satmak gibi :asd:

Ya haklisin ama demek istedigim biz Genc Yabanci Futbolcu Transfer ederiz, ama zor.

Bi örnek verim simdi 18 Yasinda bir Forvet 20 Gol atsa fiyati 20 Milyon € olur, ama 35 Yasinda bir Forvet 20 Gol atsa fiyati 20 Milyon € olur mu ? Olmaz tabi onu demek istedim

Biz kime 15 Milyon vermisiz de Gökhan´a verecegiz ki? Satin alma opsiyonuyla kiralanir diye düsünüyorum.

Galatasaray kimseye 8´den fazla vermez.

onur

boue semih chedjou hakan

hamit inler selçuk arda

drogba burak

Şu gidenler bi gitsede bizde transferlerimizi yapsak ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt