Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kırmızı umarım iyi olur.

k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1+1.png
tarzı bi duyum var

Faruk abi ManU'nun pütü kareli forması gibi birşey bekliyorsanız uzak ihtimal henüz.

Belki önceki sayfalarda paylaştığım füme gibi bir forma olabilir diye umuyordum. Geçen sezon da parçalı ve kırmızıyı aldım ama bu füme ile tahmini kırmızı geçen senekilerden başarısız duruyor. Tam parçalı olmasına rağmen geçen sezonkini daha çok seviyorum nedense ben.

Parçalının nesi yeni tasarlama, 100 yıldır olan birşey zaten bu forma.

Ben bu elit den özel den pek birşey anlamadım.

Şahin arkadaşın dediği gibi özel forma istediğimiz bir formayı Nike'ın yapması ise o zaman tamam ama.

Bana göre Parçalı özel tasarım filan değil.

Elit kategori zaten acayip tasarım demek değil, ki Nike zaten sade yapar.

Parçalı formanın özel olma sebebi tarihimizi yansıtması,ve olması gerektiği gibi bir parçalı olması,bize ait oluşu,kumaşı vb.

Harun Özkan@harunozkan1905 13 dk @caferoren1905 çok içten içten çalışıldı. Farfan neden bekletildi ;) şimdi ikisindende vazgeçemiyorlar :)

ben ikisinden 1 i diye düşünüyorum isin açıkcası. Gönlüm Inlerden yana. Melo imzayı atarsa yayar. Karakteri sıkıntılı

ben Nani Farfani yazali çok olduda iste arada kaynadı :)

Arkadaslar Culio, Elmander çok buyuk ihtimal gidecek.Ujfa zaten gitti. Riera da gidebilir. Ab kriterleri çok çok önemli bekleyip göreceğiz

ab öyle veya böyle çıkack. O yüzden alırlar ikisinide. Asil ben İnlerciym onun pesindeym.Aslında o da tamamda iste du bakalım

Bekleyip göreceğiz. 1 Temmuz'a hersey netleşmiş olur duye düşünüyorum.

coktan anlaşıldı diye biliyorum ben ama duruma göre harekt edilecek diye biliyorum

Carlinhos, Nani, Farfan, Melo (İnler), Umut, Kerim, Okay, Taylan bundan iyisi Şam'da Kayısı.

Arkadaslar rahat olalım. Güzel günler bizi bekliyor. Şükür Galatasarayliyiz.

Parçalının nesi yeni tasarlama, 100 yıldır olan birşey zaten bu forma.

Ben bu elit den özel den pek birşey anlamadım.

Şahin arkadaşın dediği gibi özel forma istediğimiz bir formayı Nike'ın yapması ise o zaman tamam ama.

Bana göre Parçalı özel tasarım filan değil.

özel tasarım olan yönü nike'ın parçalı anlayışından çıkıp bizim tam parçalı anlayışımıza girmesi. ayrıca renkleri.

Bu seneki parcali forma efsane bence. Bundan güzeli olamazdi.

Ayrica bu kirmizi forma da cok güzel (Dogruysa) Isimler ve numaralar da sari olursa tamamdir. Müthis

geçen yıl kırmızı da beğenilmemişti forumda ama storelarda bulunmuyordu :) kişisel tercih durumu herkes'in memnun olmaması doğal

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Evet. Bize özel oluyor ve hiç kimsede olmuyor.

Özel in başka açıklaması ne?

Ha tasarımını beğenmezsen ayrı.

Ayrıca bizim geçen sene formalarının kumaşıda özel kategori için olandandı ş

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Özel demek tabiki de o kulüpten başkasında olmayan bir formadır da insan Özel forma yaparken birde adam gibi tasarı yapsalarmış. Parçalı dışında ben daha iyi bir forma bekliyordum açıkcası.

Belki önceki sayfalarda paylaştığım füme gibi bir forma olabilir diye umuyordum. Geçen sezon da parçalı ve kırmızıyı aldım ama bu füme ile tahmini kırmızı geçen senekilerden başarısız duruyor. Tam parçalı olmasına rağmen geçen sezonkini daha çok seviyorum nedense ben.

yakasındandır abi :) takılma çok ya bence fena değil forma. hele bi topçular giysin, sneijder'in üstünde gör fikrin değişir :)

enes kanter olayi müthis ya :lol:

Federasyon AB kuralina kesinlikle sicak bakmaz,bizim yönetimin amaci federasyona 6 2 2yi kabul ettirip nefes almak,sonrada futbolculara bireysel basvuru yaptirirlar

Ynt: Transfer Nöbeti

Özel demek tabiki de o kulüpten başkasında olmayan bir formadır da insan Özel forma yaparken birde adam gibi tasarı yapsalarmış. Parçalı dışında ben daha iyi bir forma bekliyordum açıkcası.

Tasarım işte göreceli bir şey. Kimisi beğenir kimisi beğenmez.

Bak ben 2007 den forma alıyorum. Adidasla hiç kıyaslanamaz kumaş ve işçilik anlamında. Adidasa 100 basar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ben artık forma olayında ince çizgili bi çubuklu istiyorum

rahat olun beyler bi çok kulübün taraftarları beğenmiyor zaten formalarını sezon başında. Ortalara doğru beğenirsiniz belki.

Sanırım beklenti büyük olduğu için, dünya genelinde böyle :ka23:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt