Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o yüzden zora girmeden topu verir müsait adama. böylece kaptırma riskide olmaz ;)

Rakipte 11 tane düz topcu var bizim ön liberomuz bile devamli bi ilerisini düşünen bi tip.. O yüzden değerini bilin.. Melo'yu küçümsemeyin.. Topal-Baroni-Meireles gibi 3 düz adamla sezonu bitirdi adamlar.. Mikeli alip kumar oynamaya gerek yok

Melo alinsada yanina en az onun kadar kaliteli bir adam daha lazim .selcuk ya da melodan biri olmadiginda ligde belki siritmaz yekta ama CLde hedef istikrarsa gobek kaliteli olmali

Lig'de öyle oyniyalim :asd:

-------------Sneijder Selcuk----

Nani -----------------------------Amrabat

-----------------------Drogba----

--------------Burak-----

Rakipte 11 tane düz topcu var bizim ön liberomuz bile devamli bi ilerisini düşünen bi tip.. O yüzden değerini bilin.. Melo'yu küçümsemeyin.. Topal-Baroni-Meireles gibi 3 düz adamla sezonu bitirdi adamlar.. Mikeli alip kumar oynamaya gerek yok

küçümsemiyorum ki

Mikel, yüksek bonservisdne dolayi ALINMAZ. bosun tartisiyorsunuz bence. MIkel gelmicek.

MElo veya Inler olacak .

Sisce Farfan mi yoksa Nani mi alincak?

Farfan geliyor mu?

Nani geliyor mu?

Melo, Inler, Mikel mi?

Yeni Sistem 4231 mi , yoksa 4312'e devam mi?

6+0, 6+2+2, yoksa AB olayi mi olacak?

Soru üstüne soru

Tahminlerim:Farfan gelmeyecek,Nani gelecek,Melo gelecek,Avrupa'da 4-2-3-1,ligde 4-3-1-2 oynayacağız.6+2+2 devam edecek,AB olmayacak.

AB Sistemine gecersek.. iki seneye avrupada müthis basari bekliyorum

Re: Transfer Nöbeti

Ben mikel le meloyu kiyaslayanlar ile dalga geçenlerden biriydim mikel odun sadece top kesen defansif yönlü biri olarak bakıyordum ispanya macindan önceki maçlarda izlediğim mikel böyleydi gözümde. Ama bugün resmen başka birini izler gibiydim adam kıvrak iki üç kişinin arasına giriyor topu kaybetmiyor faul alıyor güzel paslar verip oyunu iyi okuyor ve en önemlisi çok istekli ve sorumluluk alıyor. Eğer mikel bugünkü mikel gibi oynayacaksa tüm sezon buyursun gelsin melo köşede kalsın. Melo'nun senede 10 maçı bugünkü Mikel'i 10 a katlar ama dedigim gibi senede sadece 10 maçı çoğunlukla seçtiği maçlar oluyor oda.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Fenerbahçe'nin önü kesilmeye çalışıyor. Neden ?

1- Barcelona,Bayern Munih,Real Madrid gibi takımların seviyesinde olduğu ve onların hegemonyasına son verme korkusunu etrafa saçtığı için.

2- Cemaat,Nato,İlluminati(Masonlar başta Ünal Aysal),Respicilam gibi gizli örgütlerin başında Galatasaray'lıların olması nedeniyle Fenerbahçe düşmanlığı.

3- RTE'nin Fenerbahçe görünümlü Galatasaray sempatizanı olması.

4- Obama'nın eşinin en sevmediği renklerin sarı lacivert olması.

5- Angela Merkel'in takımımızda ki Selçuk Şahin'e olan aşkı ve Selçuk'un bu aşkı karşılıksız bırakması.

6- Fenerbahçe Cumhuriyetinin yeni dünya düzeni denilen teraneden daha büyük ve güçlü olması.

YETER ARTIK FENERBAHÇEMİZ İLE UĞRAŞIYORSUNUZ AMA KAYBEDEN SİZ OLACAKSINIZ.

Saygılar.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Ben mikel le meloyu kiyaslayanlar ile dalga geçenlerden biriydim mikel odun sadece top kesen defansif yönlü biri olarak bakıyordum ispanya macindan önceki maçlarda izlediğim mikel böyleydi gözümde. Ama bugün resmen başka birini izler gibiydim adam kıvrak iki üç kişinin arasına giriyor topu kaybetmiyor faul alıyor güzel paslar verip oyunu iyi okuyor ve en önemlisi çok istekli ve sorumluluk alıyor. Eğer mikel bugünkü mikel gibi oynayacaksa tüm sezon buyursun gelsin melo köşede kalsın. Melo'nun senede 10 maçı bugünkü Mikel'i 10 a katlar ama dedigim gibi senede sadece 10 maçı çoğunlukla seçtiği maçlar oluyor oda.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bir mac ile yerin dibine sokmak ve bir mac ile yuceltmek bu olsa gerek.

[SIZE=3' Alıntı:

5- Angela Merkel'in takımımızda ki Selçuk Şahin'e olan aşkı ve Selçuk'un bu aşkı karşılıksız bırakması.

[/SIZE]

.

Futbolun icine sokmadiginiiz bi illuminati kalmisti Onuda becerdiniz sonunda helal olsun

merkelmi selcuk sahine asılıyormus :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt