Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Ben mikel le meloyu kiyaslayanlar ile dalga geçenlerden biriydim mikel odun sadece top kesen defansif yönlü biri olarak bakıyordum ispanya macindan önceki maçlarda izlediğim mikel böyleydi gözümde. Ama bugün resmen başka birini izler gibiydim adam kıvrak iki üç kişinin arasına giriyor topu kaybetmiyor faul alıyor güzel paslar verip oyunu iyi okuyor ve en önemlisi çok istekli ve sorumluluk alıyor. Eğer mikel bugünkü mikel gibi oynayacaksa tüm sezon buyursun gelsin melo köşede kalsın. Melo'nun senede 10 maçı bugünkü Mikel'i 10 a katlar ama dedigim gibi senede sadece 10 maçı çoğunlukla seçtiği maçlar oluyor oda.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

işte önyargılarını kırmış olgun bir insan

Cevap: Transfer Nöbeti

Mikel gelirse Selçuk hücumda daha etkili olur.

6+2+2 ye dönüş yapsa TFF kesmezzz

7+2+1 olsun bari yoksa AİHM'ye gidelim

Galatasarayın Transferleri buyuk ses getirecek

Beyaz TV Az once

Melo mu Mikel mi diye sorsalar sezon genelinde mikel daha verimli derim ama Galatasaraydaki Melo bambaşka adamın mental özellikleri bikere bize çok faydalı statta maça gelenler bilir maçın kötü gittiğinde tribünlerin uyumaya başladığında Melonun nasıl uyandırdığını ısıran basan rakibin sinirini bozan sert oynayıp yıldıran adam her takıma lazımdır.O yüzden Gs için kesinlikle MELO kalmalı.

Beyler bizim Colin Kazım Richards'a neden Kazım Kazım deniliyor bileniniz varmı merak ediyorum :)

6+2+2 kuralının yeniden gelmesi bizim pek işimize yaramaz. AB olayının üzerine gitmeliyiz. Tüpçü Efendi ahkam kesmeyi biliyordu, bu kadar dayanması bile mucize gerçi. Sen misin salak salak yabancı sınırı getiren deyip, AB olayını kabul ettirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Aksi taktirde yedekler PTT ligden hallice olacak.

6+2+2 kuralının yeniden gelmesi bizim pek işimize yaramaz. AB olayının üzerine gitmeliyiz. Tüpçü Efendi ahkam kesmeyi biliyordu, bu kadar dayanması bile mucize gerçi. Sen misin salak salak yabancı sınırı getiren deyip, AB olayını kabul ettirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Aksi taktirde yedekler PTT ligden hallice olacak.

Yedekleri geçtim ilk 11'e bile kontenjan yetmiyor.

Muslera, Eboue, Chedjou, sol bek, ön libero, kanat, Sneijder, Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt