Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Amkspor ‏@Amkspor 20m Ünal Aysal'dan AMK'ya flaş transfer açıklaması! https://amkspor.com/?p=155460

Sahibi kankası bizim başkanın. Özellikle bu tür açıklamalarda doğru mu yoksa kanka şu haberleri yapmama izin ver biraz gazete satmam lazım ,sonunda anlaşamadık dersin onu da haber yaparız türünden bir durum mu bilinemiyor :trollface:

Gelecekse gelsin,akıllanmıştır,kulübün evladıdır,herhalde yabancılara uçak gemisi aldılar biz salla okyanusu geçiyoruz tarzı bir açıklamada bulunmaz artık :lol:

uefa açıklama yapsın bugun:) izne çıkıcamm burda sizinle o keyfi çıkartmak istiyorum :)

Sahibi kankası bizim başkanın. Özellikle bu tür açıklamalarda doğru mu yoksa kanka şu haberleri yapmama izin ver biraz gazete satmam lazım ,sonunda anlaşamadık dersin onu da haber yaparız türünden bir durum mu bilinemiyor :trollface:

Gelecekse gelsin,akıllanmıştır,kulübün evladıdır,herhalde yabancılara uçak gemisi aldılar biz salla okyanusu geçiyoruz tarzı bir açıklamada bulunmaz artık :lol:

arda nın dönme gibi bir niyeti olabilir. çünkü avrupa gidebileceği şu dönemde başka kulup yok gibi. özellikle atletice iyi oyuncularını satıyor. yani amaçlarını borçlarını kapatmak başarı gibi bir hevesleri yok.

ne eski GALATASARAY var, ne eski ARDA . o yüzden olursa zarar vermez.

nani mi arda mı deseniz. nani daha etkilidir iyi olduğu zaman ofansta ama defans olarak yoklarda..

arda her iki türlü oynar. tek taraflı değil. yabancı kontenjanı bahsetmiyorum belirsiz olduğu için ama, düşünün ya

---melo/g.inler---selçuk------arda----

----------snejderrr---------

----drogba----burak------

müthiş anlaşan orta saha ve hücüm hattı. ayrıca arda nın arkasına carlinhos-kolorov gibi hücümcu bekleride korsan hücüm katın sol tarafdan akar gider. defans anlamda da rahatlarız...

arda nın dönme gibi bir niyeti olabilir. çünkü avrupa gidebileceği şu dönemde başka kulup yok gibi. özellikle atletice iyi oyuncularını satıyor. yani amaçlarını borçlarını kapatmak başarı gibi bir hevesleri yok.

ne eski GALATASARAY var, ne eski ARDA . o yüzden olursa zarar vermez.

nani mi arda mı deseniz. nani daha etkilidir iyi olduğu zaman ofansta ama defans olarak yoklarda..

arda her iki türlü oynar. tek taraflı değil. yabancı kontenjanı bahsetmiyorum belirsiz olduğu için ama, düşünün ya

---melo/g.inler---selçuk------arda----

----------snejderrr---------

----drogba----burak------

müthiş anlaşan orta saha ve hücüm hattı. ayrıca arda nın arkasına carlinhos-kolorov gibi hücümcu bekleride korsan hücüm katın sol tarafdan akar gider. defans anlamda da rahatlarız...

Aklımı mı okuyorsun,içimden geçen buydu ama ben o mesajı yazdım Muratcım :lol:

Bugün hiç bir şeye stres yapmayacağım dedim,arada böyle yazarsam ciddiye almayın :)

Aklımı mı okuyorsun,içimden geçen buydu ama ben o mesajı yazdım Muratcım :lol:

Bugün hiç bir şeye stres yapmayacağım dedim,arada böyle yazarsam ciddiye almayın :)

aklını alırımmm kaan :)

bundan iyisi düşünülemez. sadece futbol anlamında konuşmak gerek bazı şeyleri. zaten bize katması gereken takımda ne rolde oynayacağı ve başarılı olup olmayacağıdır..

yukarda yazdığım kadro nun tek kötü tarafı var belki. sağ kanat. ama arda çift taraftada oynabilir.

kısaca.. öyle bir orta saha ve ofans demek. koşmayı değil sadece futbol zekası olarak 2-3 katlar..

ne diyoruz amrabat-emre mücadele var ama top kullanımı yok.. drogba çok mu koşuyor veya selçuk (tempolu yardırma) topu iyi kullanmak gerekiyor..

arda nın en güzel 3 özelliği var.

1-adam geçme

2-hırsla baskı yaparak top çalma

3-sol beke defans ve orta sahaya yardım etme.

sevmediğim 2 özelliği var.

1-topla çok oynama

2-şut anlamında geride olması..

Aziz Yıldırım savunmasında UEFA yetkisizdir demiş resmen.:asd::asd::asd::asd::asd::asd:

aklını alırımmm kaan :)

bundan iyisi düşünülemez. sadece futbol anlamında konuşmak gerek bazı şeyleri. zaten bize katması gereken takımda ne rolde oynayacağı ve başarılı olup olmayacağıdır..

yukarda yazdığım kadro nun tek kötü tarafı var belki. sağ kanat. ama arda çift taraftada oynabilir.

kısaca.. öyle bir orta saha ve ofans demek. koşmayı değil sadece futbol zekası olarak 2-3 katlar..

ne diyoruz amrabat-emre mücadele var ama top kullanımı yok.. drogba çok mu koşuyor veya selçuk (tempolu yardırma) topu iyi kullanmak gerekiyor..

arda nın en güzel 3 özelliği var.

1-adam geçme

2-hırsla baskı yaparak top çalma

3-sol beke defans ve orta sahaya yardım etme.

sevmediğim 2 özelliği var.

1-topla çok oynama

2-şut anlamında geride olması..

Topla oynamasın da biliyorsun eskiden Hasan da bizi çıldırtırdı,bir kişiyi geçer önü boşalırdı,döner 3 kişiyi daha çalımlardı :D, şut olarak yeterince adamımız var zaten.Geçen yıllarda bu konuda çok eksikti hatta millet bize karşı ceza sahası dışını savunmadığından gömülüyordu,şimdi mecburen açılıyorlar ,daha rahat alan buluyoruz.

Bu arada Emre dedin de,yetenekli bir genç ama umutla bekliyoruz işte Burak'ın kafasına düşen saksı onun da düşer mi diye;biraz özveri gösterirse çalışma anlamında,özellikle mental açıdan,.ok iyi bir oyuncu olabilir. Yoksa Aydın gibi ha bugün ha yarın diye bekler dururuz.

Saat daha erken öğleden sonra anca.

insallah renktas,bekliyorum...

tumblr_lpd2es2NGk1qaulp7.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt