Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Topla oynamasın da biliyorsun eskiden Hasan da bizi çıldırtırdı,bir kişiyi geçer önü boşalırdı,döner 3 kişiyi daha çalımlardı :D, şut olarak yeterince adamımız var zaten.Geçen yıllarda bu konuda çok eksikti hatta millet bize karşı ceza sahası dışını savunmadığından gömülüyordu,şimdi mecburen açılıyorlar ,daha rahat alan buluyoruz.

Bu arada Emre dedin de,yetenekli bir genç ama umutla bekliyoruz işte Burak'ın kafasına düşen saksı onun da düşer mi diye;biraz özveri gösterirse çalışma anlamında,özellikle mental açıdan,.ok iyi bir oyuncu olabilir. Yoksa Aydın gibi ha bugün ha yarın diye bekler dururuz.

topla oynaması eskisi gibi değil, çünkü avrupada tempo ve süreklilik olduğu için o -özelliği biraz geride kalmış gibi.

zaten arda gibi isimlerden yetenek anlamında sezon boyunca 15-20 maç iyi ve standart yakalarsa katkısı çok olur..

düşünün ya en basiti emre veya aydından örnek verdiğin için. tamam adam geçme pas yap ama arkaadaş kanant diye koyuyorsun orta almayı bilmiyorlar.

arda en kötü maç içinde 4-5 orta ile forveti buluşturur iyi kötü..

Ynt: Transfer Nöbeti

Süper Lig - UEFA'nın Fenerbahçe raporu delik deşik edildi - Süper Lig 2012-2013 - Futbol - Eurosport

Eurosport.com TR@EurosportCom_TR1 sa

UEFA'daki duruşmada Fenerbahçe heyetinin iddianamede bulduğu hatalar ve karşı atakları disiplin kurulunu şaşırttı:

Ceza beklemeyin,UEFA'yı dize getiren Tellioğulları var :lol: İddianamede bulduğu hatalarmış,la bunu eksik görmüşüz diye 2 katı ceza vermesinler bunlara şimdi :lol:

Haber hurriyet ten alinti

uefa ceza sınıa şu yönden bakalım.

fener-bjk 1-2 yıl men cezası /diğerlerinin hak mahrumiyeti 3-5 sene...

ben bunun tarafındayım..

uzun vadeli bakınca. türkiyenin puanları-milli takım anlamında çok büyük cezalar herkese cez verir.

hee türkiye içine gelirsek. normal olması gereken küme düşmesi ama bu kadar oalydan sonra en iyisi -12 ile -20 puan arasında başlamasıdır.

Sadece 1 yıl men cezası gelse bile azize ve tayfası futboldan men edilecektir.

En çok bu haberi bekliyorum.

"@CHA_1905: CHA ÖZEL | Jefferson Farfan Galatasarayda ! Transfer önümüzdeki günlerde açıklanacak."

ceza almaz fener

umutu alır transferi kapatırız

yabancı sınırı 6+0 devam eder

beşiktaş stadtan 2 yıl çıkmaz darmadağın eder

20130624_Takvim_Gazetesi_023_581x900_06E30.jpg

gokhan inler'i bilemem de farfan malina hicmi hic luzum yog. melo+inler yabin mutmain olalim subhanallah.

farfan beğenmem ben.. hele bir de yaşına bakarsak bulunduğu konumla beni heycanlandırmaz kafamda çok soru işareti olur.

farfan vereceksin en az 8-9 milyon euro /s04 bırakmaz yoksa...

giderim arda ile g.inleri alırım imkanları biraz daha zorlayıp.. o zaman tff düşünsün yerli statüsünü...

benim için mevcut sistemde

stoper alındı

sol bek

orta saha önemli ilk 11 için..

olursa nani - yerli olursa arda. bundan aşağısı kurtarmaz kanat için...

tff gelmiş yerli statüsü diyor biz hala farfanı falan kovalıyoz, gökhan + ardayı alıp yabancı statüsünü onlara yedirmek gerekir aslında ama maaliyeti fazla olur diye mi bizim yönetim ikisini bir arada düşünmüyor onu anlamak güç. Zannetmeyin farfanı beğenmiyorum bende farfan ile naniyi takımımda görmek isterim ama bu yerli sınırı kalkmazsa gökhan+arda tam adamları diye düşünüyorum

farfan beğenmem ben.. hele bir de yaşına bakarsak bulunduğu konumla beni heycanlandırmaz kafamda çok soru işareti olur.

farfan vereceksin en az 8-9 milyon euro /s04 bırakmaz yoksa...

giderim arda ile g.inleri alırım imkanları biraz daha zorlayıp.. o zaman tff düşünsün yerli statüsünü...

benim için mevcut sistemde

stoper alındı

sol bek

orta saha önemli ilk 11 için..

olursa nani - yerli olursa arda. bundan aşağısı kurtarmaz kanat için...

ardanın askerlik sorunu var o sebeple bu sene olmaz diyorlar yoksa al arda+inleri zaten tff serbest bırakır yabancı sınırını

TDK " bjk suçlu bulundu" yazmış:D. o zaman fb kesin yandı diyelim

dün forumda herkes totem yaıpyodu bugunde devam ettirdik ne kuşu abi

ne kadar cabuk karar veriyosunuz ne kadar cabuk yargılıyosunuz
Pardon guzel kardesim . Ben totem olayini bilmedigimden oyle yazmistim . Galatasaray a ve Galatasaray a gonul verenlere saygim sonsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt