Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Merhabalar arkadaşlar.herkeze saygılar .

İlk mesajımda, bizim yapamadığımız adaletin eufa tarafından yapılmasını diliyorum. iyi haberler gelecek umud ederim..

transfere ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum

Biz Drogba yi gönderelim AIHM. DÜnyadan saygi duyan bi adam...alir karari. :)

anladığım kadarı ile bu antu,com fenerlilerin..

ama niye karşı çıktıklarını anlayamadım. canları istediği kadar yabancı almayı niye istemiyolar bunlar.. hayret..

ab işi olmaz , olursa da kıta dışı oyunculara sınır getirilmesi lazım 3+2 falan diye ve altyapıdan yetişen oyuncu zorunluluğu da olmalı , bu kadar çok karar birden alınmaz, 6+2+2ye dönülür , inler+carli gelir ,dany amrabat/riera yedek olurlar, muslera,eboue,chedjou,carlinhos,sneijder,drogba 11 oynar , elmander culio gider , melo alınmaz aynı şeyleri yazmaktan sıkıldık farfan nani falan gelmez

İlk mesajımı bi sürü arkadaş beğenmiş. Hepsine teşekkür ederim.. Sağolun.

Hoşbulduk

Şimdi istememizin nedeni ise Galatasaray´ın inanılmaz transfer potansiyeli. Açıkça göründü ki onlar gibi transfer yapamıyoruz son 3 senedir.

Antu.com dan alıntıdır. muhabbet AB üyeliği olan ülke futbolcuların serbestliği üzerine... Çıldırın bakalım kuşlar sizi :)

Biz bu AB davasini kazaniriz. Cok net söyliyorum. Hukuki acidan hakiliyiz bu durumdan.

Tek problem. "DAVA SÜRESI"...nekadar sürer...yetisir mi sezona. Bu biraz zor gibi gözükiyor.

Ama ben yinede TFF bi adim daha geri atacak diye düsüniyorum...bakacaz

AB statusu olursa alt yapidan oyuncu bulundurma mecburiyeti diyosunuzda alt yapidan futbolcumu cikiyor turkiyede,birakin allah askina,yabanci siniri sifir olsa ne yazarkimantalite degismedigi surece 10 yilda bir tugay 10 yilda bir selcuk 30 yilda bir h.sükür cikar bu memleketten,kimse kimseyi kandirmasin alt yapida dayi amca kuzen amcaoglu düzeni var, scoutlar bile yetenekten anlamayan adamlarin oldugu bir memleketten ne beklenir

Nyon'a giden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, UEFA'ya Türkiye'deki yargı sürecinin sonuçlanmasını beklemeleri yönünde baskı yapıyor.

Türk futbolunun kulağı İsviçre’den gelecek kararda… Nyon’daki UEFA merkezinde hareketli saatler yaşanıyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe’den savunmalarını alan UEFA Disiplin Kurulu kararını vermeye hazırlanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, İsviçre’ye giderek burada kulis çalışmaları yapıyor. Demirören’in Nyon’da UEFA yetkilileriyle bir araya gelerek, “Bu konudaki son kararınızı vermeden önce size TFF olarak Türkiye’deki yargı sürecini beklemenizi öneriyoruz. Hem böylelikle vereceğiniz kararın daha sağlıklı olacağı görüşündeyiz” diye görüş belirttiği öğrenildi.

orço

Ezequiel Oscar Scarione Kasimpasa'da.. Hayirli olsun, iyi 10 numara aldilar.

Biz bu AB davasini kazaniriz. Cok net söyliyorum. Hukuki acidan hakiliyiz bu durumdan.

Tek problem. "DAVA SÜRESI"...nekadar sürer...yetisir mi sezona. Bu biraz zor gibi gözükiyor.

Ama ben yinede TFF bi adim daha geri atacak diye düsüniyorum...bakacaz

Bisey çikmaz oradan, biz AB üyesi degiliz bikere..

AB işi bu yıl olmayacak gibi. Tüpçü de öyle. AB probleminin seneye çözüleceğini düşünüyorum.

Alman altyapı sistemini kopyalamalıyız,ota boka para harcamak yerine altyapıya harcamalıyız,altyapıya önem vermeyenlere de caydırıcı cezalar belirlemeliyiz. Ligde ilk 2-3 sene yabancı bolluğu görülür ama sonraki yıllarda kaliteli yerli futbolcular çoğalmaya başlar. En iyi örnek dediğim gibi Almanya.

Şöyle bir sınırlama da çok iyi olur:En fazla 25 futbolcu (5'i kulüpte yetişmiş,3'ü Türkiye'de yetişmiş,yabancılara da İngiltere'deki gibi sınırlama getirilebilir.)

Ama kim uygulayacak ki bunları... Alman milli takımındaki Türklerle övünür dururuz yine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt