MURAT ANDİÇ
Yeni Üye
- 17 Haziran 2013
- 39
- 0
- 696
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti
sinan güler gs'de
sinan güler gs'de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inler gelmezse ceyhun gülselama hazırlayalım kendimizi
yekta daha önce melonun yerine oynamıştı sanırım ,yekta olmazmı..
Yapmayın arkadaşlar İnler gelmazse Hamit var Engin var Yekta var. Kapatın gözleri... BAM üçlüsünü düşünün 10 saniye.... Şimdi açın, Hamit nasıl oyuncu?![]()
Yapmayın arkadaşlar İnler gelmazse Hamit var Engin var Yekta var. Kapatın gözleri... BAM üçlüsünü düşünün 10 saniye.... Şimdi açın, Hamit nasıl oyuncu?![]()
bu BAM üçlüsünü be anlayamadım. bi zahmet açıklayabilir misiniz mümkünseBAM üçülüsünden 10 kat daha güçlü adam almak varken neden 5 kat daha güçlü adamla yetinelim ki?
bu BAM üçlüsünü be anlayamadım. bi zahmet açıklayabilir misiniz mümkünse
haaa..Barış,Ayhan,Mustafa Sarp
yarın mazbatalar alındıktan sonra da hiçbir şey olmayacak , 1 temmuz antremanında kazım ve yiğiti heyecanla izleyeceğim
bu BAM üçlüsünü be anlayamadım. bi zahmet açıklayabilir misiniz mümkünse
yarın mazbatalar alındıktan sonra da hiçbir şey olmayacak , 1 temmuz antremanında kazım ve yiğiti heyecanla izleyeceğim