Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burak'tan avrupa capinda forvet ciktiysa, Kazim adam olursa ortaligi paramparca yapabilir :) ama ne kadar laf dinleyecek ne kadar adam olacak bunu Kazim bilir...

Twitter transferlerine kil oluyorum.

Yabancı kısıtlaması böyle devam ederse Kazım bizim çok önemli bir isim haline gelecek.

duyum yok mu duyum.. Şeref aydın nerde ????

Burak'tan avrupa capinda forvet ciktiysa, Kazim adam olursa ortaligi paramparca yapabilir :) ama ne kadar laf dinleyecek ne kadar adam olacak bunu Kazim bilir...

Bence Burak en az %70 Senol Günesin eseridir su haliyle. Fatih Terimin de katkisi vardir tabi tartisilmaz. Kazim icin bence bu sene yol dönümü olabilir. Umarim 1,5 yil ayri kaldigi takimin basarilarindan mahrum kalip, Galatasarayin ne kadar degerli oldugunu anlamistir artik.:yenieek:

yarin sabahda sinavim var...bugün sevinsek demisdim yarin sinavdan sonra kaldi karar...:sad007:

beyler çok komik fotolar buluyorum ama buraya nasıl yüklüyoruz bulamadım. yardım edin de beraber gülelim.

emrah kardeş sende benim gibi yenisin galiba . biraz evvel biirisi acayip bir resim gönderdi buraya. kızanlar oldu burası yeri değil diye. önce yerini bul oraya sor nasıl yükleniyo diye üzülmeyesin sonra..

bie gazetede Şampiyonlar liginin kuralarının çekildiğini okudum.

uefa şimdifenere ve beşiktasa avrupa yasağı verirse bursa gidecek galiba. Bursanın avrupa puanı bu çekilen kuradaki takımların altındaysa nasıl ön eleme maçı oynayacak. işler iyice arap saçı oldu.

Bursanin onelemesine bir seyi yok.Bursa Sampiyon olmayanlar grubunun elemelerine katilacak.

Trabzonun kurasi cekildi Sikeciler gitmeyib kayseri ve Kasimpasa gitse bile yine Trabzona fark etmeyecek cunki kupa finalistiler.

UEFA, verdiği kararları kısa süre içinde kulüp ve kişilere tebliğ edecek, sabah ise siteden paylaşacak. (DHA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt