Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Takim kasaba Takim'i degil abi Galatasaray.

Sana ciddi bir soru, Amrabat'a 8,5 Milyon € verilirse Gökhan Inler gibi bir Futbol'cuya nekadar verilmesi gerek ? Tarafsiz cevap verirsen sevinirim.:o

İşte kasaba takımı olmadığımız için sezon başında kulüp içinde belirlenen kotanın dışına çıkmıyoruz.Amrbat'ın total maliyetiyle Gökhan'ın muhtmemel total maliyetlerini hesapla sonra anlat derdini.

Şu amrabatın 8.5 unu cok yanlış değerlendiriyorsunuz

Tamam ozaman sen degerlendir, dinliyorum.

Hem nasil degerlendirecen ? 8,5 Milyon €'luk kanat oyuncusu 3 Gol atip beklentileri mi karsiladi yoksa ? Amrabat'a verilen sans'lari Aydin bile daha iyi kullanirdi bundan emin ol. Resmen calim atamayan sol acik var bizim Takim'da, cok ilginc

Bu Takim kasaba Takim'i degil abi Galatasaray.

Sana ciddi bir soru, Amrabat'a 8,5 Milyon € verilirse Gökhan Inler gibi bir Futbol'cuya nekadar verilmesi gerek ? Tarafsiz cevap verirsen sevinirim.:o

Güzel kardeşim her transfer döneminin kendine ait bir transfer limiti vardır para olmayınca çıkamayınca adamların yakasına mı yapışıcaz sen olayı sadece bonservis olarak düşünüyorsan komik olan bu olur. Bunun birde yıllık maliyeti var kolay işler değil bunları hesaplamazsan kasaba takımı olursun. Birde Napoli bırakmak istemiyorsa ne yapacaksın illaha almak için 29 yaşındaki adama 15 milyon euro mu verelim ? Diyelim verdik yıllık ücret minimum 2.8 veya 2.9 olacaktır.

Her tansfer dönemi böyle heyecana kapılıyoruz şunu alırız bunu alırız ama transfer ekonomisi olarak hâlâ 10 milyona oyuncu aldığımızı göremedim. Amrabat konusu çok başka bence orada başkan yanlış bir iş yaptı. Yani kısacası kazıklandık.

melo 3 yıllık 15 milyon euro

gökhan inler 3 yıllık 22 milyon euro

seçelim

amrabatın 8.5 milyonunu yıllık ücretinin düşük olmasını da hesaba katarak değerlendirebiliriz, ayrıca yapılan her transferde başarı sağlanacak diye bir kural da yok. hoca bir ışık gördü transfer ettirdi olmadı diyelim. hocanın canı sağolsun.

Tamam ozaman sen degerlendir, dinliyorum.

Hem nasil degerlendirecen ? 8,5 Milyon €'luk kanat oyuncusu 3 Gol atip beklentileri mi karsiladi yoksa ? Amrabat'a verilen sans'lari Aydin bile daha iyi kullanirdi bundan emin ol. Resmen calim atamayan sol acik var bizim Takim'da, cok ilginc

sen bir transferi bonservisi üzerinden değerlendiriyorsun ama kulupten çıkan para bonservis artı oyuncunun alacağı paradır amrabatın 4 yıllık toplam maliyeti 12-13m euro ama gökhan inlerin sadece bonservisi 12-13belki daha fazla yıllık en az 3 alır 4 senelikten 12 totalde 25m euro anladınmı şimdi açıklayıcı olabildimmi dostum

Yine kamp dönemine yetişmeyecek transferler sanırım. Son dk işlerine bayılıyoruz.

Güzel kardeşim her transfer döneminin kendine ait bir transfer limiti vardır para olmayınca çıkamayınca adamların yakasına mı yapışıcaz sen olayı sadece bonservis olarak düşünüyorsan komik olan bu olur. Bunun birde yıllık maliyeti var kolay işler değil bunları hesaplamazsan kasaba takımı olursun. Birde Napoli bırakmak istemiyorsa ne yapacaksın illaha almak için 29 yaşındaki adam 15 milyona euro mu verelim ? Diyelim verdik yıllık ücret minimum 2.8 veya 2.9 olacaktır.

Her tansfer dönemi böyle heyecana kapılıyoruz şunu alırız bunu alırız ama transfer ekonomisi olarak hâlâ 10 milyona oyuncu aldığımızı göremedim. Amrabat konusu çok başka bence orada başkan yanlış bir iş yaptı. Yani kısacası kazıklandık.

Transfer sadece Bonservis degil haklisin tabiiki, ama Yönetimin benim gözümdeki Mantik budur - 1 tane 10 Milyon €'ya oyuncu alacagima 3 tane 3,5 Milyon €'ya alirim, iste bu yanlis bence ( ki eger gercekten öyleyse ) Biz Avrupa Lig'inde oynayan Takim degiliz, SL önemli hedefleri olan bir Takim kurma amacindaysak, ozaman her Transfer'de 2,3 kurus icin agiz yüz yapmak yanlistir benim gözümde.

+ Herşeyini al ve git.

- Oradan Galatasaray formamı uzatırmısın?

Transfer sadece Bonservis degil haklisin tabiiki, ama Yönetimin benim gözümdeki Mantik budur - 1 tane 10 Milyon €'ya oyuncu alacagima 3 tane 3,5 Milyon €'ya alirim, iste bu yanlis bence ( ki eger gercekten öyleyse ) Biz Avrupa Lig'inde oynayan Takim degiliz, SL önemli hedefleri olan bir Takim kurma amacindaysak, ozaman her Transfer'de 2,3 kurus icin agiz yüz yapmak yanlistir benim gözümde.

İşte mevzu 2 3 kuruş değil ha deyince çıkmıyor o paralar. CL için takım kuracaksan zaten elzem olan bir kanat ve sol bek. Orta saha melo ya da bir tane gelecektir.

Amrabata kim çalım atamıyor diyor :D Amrabat sadece daha Galatasarayımıza alışamadı alıştıgında sol kanatın 1 numaralı adamı olacaktır adam güçlü hızlı cevik topla uyumlu

kayserideki Amrabatı hatırlayın herkesi sıraya diziyodu adam, Bazı oyuncular büyük takım zihniyetini hemen kavrayamıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt