Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal Aysal : "Yabancı kuralı ile ilgili önümüzdeki günlerde doğru adımlar atılacağını umuyorum"

haylirli olsun

candan erçetini sampiyon olunca bedava sanatçı diye almıslar baktılar hersene sampiyon sampiyon :cool:

bugünden yarına değil de, çabuk çabuk değil de acil olarak sınır konusunun belli olması lazım.

2 yada 3 transfer diyor:(hem nani hem farfan gelmeyecek herhalde ben birine razıyım)

Re: Transfer Nöbeti

Bugünden itibaren transfer çalışmaları hızlanacak. Öyle dedi başkan. 15 güne transferler biter. 2-3 oyuncu daha alacakmışız. Sol bek-orta saha-kanat olur büyük ihtimal.

Başkan farfan melo Carlinhos frei arda diyor 2 3 transfer diyor anlamıyorum valla

Başkanımızın kulüpler birliği başkanlığı ile ahengini bozmaya çalışmışlar.

Kanat - Orta Saha - Sol Bek

Nani/Farfan/Arda - Gökhan/Melo - Carlinhos/???

Başkan farfan melo Carlinhos frei arda diyor 2 3 transfer diyor anlamıyorum valla

hepsiyle ilgileniyoruz diye hepsini alacağımız gibi bir sonuç çıkmaz sanırım ayrıca yabancı sınırı en fazla 6+2+2 olur bize melo solbek ve nani(farfan) yeterli kadromuz iyi aksi taktirde yabancıdan kadro kuramıyoruz belki melo bile alınmayıp gökhan alınacak:b5:

farfan ne arkadas anlamadim gitti NANI neysede farfan getiri goturusu olmiyan futbolcu o gelmez !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt