Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

eyvah....

sol beb gelmiyor,riere gayet iyi ve hakan de var dedi baskan

hepsiyle ilgileniyoruz diye hepsini alacağımız gibi bir sonuç çıkmaz sanırım ayrıca yabancı sınırı en fazla 6+2+2 olur bize melo solbek ve nani(farfan) yeterli kadromuz iyi aksi taktirde yabancıdan kadro kuramıyoruz belki melo bile alınmayıp gökhan alınacak:b5:

Nani melo carlinhosla 6 yabancılı bir kadro yapsana ?

Re: Transfer Nöbeti

Hakan Balta varmış. Sol bek transferi yattı demek. Halbuki bundan önceki açıklamalarında hep stoperden sonra sol bek transferi diyordu.

"önceliğimiz melonun pozisyonu diğer pozisyonlara yapılacak transferler hocanın taleplerine bağlı.Carlinhos bizim için 2.derece önemdedir o pozisyonu hoca şu veya bu şekilde kapatabilir H balta ve Rierrra var o pozisyon tamamen boş bir pozisyon değil"

üstadım terim bu yaştan sonra artık kendini pek geliştiremez bence. günahıyla sevabıyla kabul etmemiz gerekecek onu. yiğit transferinde sonuna kadar haklısın. keza rieara da panik halinde yapılmış bir hata. ama hamit konusunda biraz da mecburiyet var. yerli statüsünde oynayabilecek büyük takım ve cl tecrübesi olan bir oyuncu.öyle yada böyle cl de işimize yaradı kendisi.

Haklısın usta zor, bu yaştan sonra inanılmaz değişmesini beklemiyorum. Sadece transfer konusunda biraz başkalarının da fikrini alsa yeterli olacaktır gibime geliyor. Benim esas korkum, bu sene de transferler iyi çıkmazsa Aysal'ın köpürüp sazı eline alma riski. Takımın tüm dengesini bozabilir böyle bir hareket. Umarım Terim bu sene daha dikkatli davranır.

Carlinhos Carlinhos diye 2 senedir adamı Roberto Carlos yaptık, es kaza gelse, bir de başarılı olamasa Terim'in transfer anlayışına inanç tamamen sıfırlanır. Nerede Ümit Davala, Hasan Şaş gibi adamları Türk futboluna kazandıran Terim, nerede bu Terim derler, haksız da olmazlar.

Re: Transfer Nöbeti

Daha geçen Lig Tv'de sol bek pozisyonu için devşirme bir oyuncu değil, olmuş bir oyuncu istiyoruz demişti.

nani farfani cvplamadı kesin gelecek bunlardan birisi

pfff... ya hakan ile riera ile yola cikilmaz ya. umarim faith hoca isyan eder bu konuda. melo nun yerinide inler alinmaya calisiliyor galiba anladigim kadari ile.

ilk tercih olmadigina göre melonun . onun yerine alacagiz konusmalarindan bunu cikartim ben

onumuzdekı gunlerde melonun pozısyonu ıcın bılgı alacaksınız dıyosa bence juveyle anlasılmıs melo kaldı dıye dusunuyorum

Candan Erçetin ile Aykut Erçetinin bir akrabalığı var mı?Yoksa mümkün değil Aykut bu kadar süre takımda kalsın.Geçen sene beleşe 200bin tl para aldı yarım sezon için hiçbirşey yapmadan.Bu adama niye kıyak geçiliyor.Böyle boş paraların harcanmasını görünce insanın ürünler alası gelmiyor açıkcası.

Ynt: Transfer Nöbeti

On libero bir veya iki de kanat gelecek sanirim.

Nani arda olsa ne guzel olur be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt