Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

rüyamda foruma girdim biri oleyy yazmış transfer sandım kim diye bakayım dedim bi açtım siteye tff yabancı sayısının sınırsız olmasını kabul etti yazıyo lan ne hale getirdiler bizi :sad007:

Of Ab üyesi futbolcu muhabbetinin de bir anlamı kalmadı .Boşuna bekledik bence

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Başlarda ilk transferimiz stopere ikinci transferimiz sol beke demişti ama.

İlk transfer stoper demişti de, ikinci transfer sol bek demiş miydi onu hatırlayamadım ya :D Ama öyle ya da böyle alınacaktır yani, 2.de olsa 3.de olsa bu sene sol beksiz yola çıkmayız artık.

ne dedi:confused:

stad konusunda daha önce fikret orman bi yemekte başkana konuyu açmış 6-7 maç arenada 6-7 maç saraçoğlunda oynamayı "planladık" demiş. başkanda teknik sorunlar var demiş bunları halledemezsek ileride daha büyük zararlar görürüz demiş.(sanırım zemin)

zaten resmi bi teklif gelmemiş sadece yemekte dile getirmiş orman

şimdide düşüncem aynı dedi.

Montpellier'in yıldız oyuncusu Younes Belhanda, Birleşik Arap Emirlikleri yolunda. Al Jazira oyuncu için sekiz milyon avroya kulübüyle anlaştı.

Hani Madridler, Münihler, Juventuslar istiyordu. Kalırmısın işte böyle Arabistana :) Bunların baskanında pazarlama anlayışı 0.

ya beyler erteleme olması imkansız erteleme olması için kulüplerin sucu kabul edip pişmanız demesi lazım

Jonjo Shelvey ise yararmi :D ? takimdan ayrilacakmis

[video=youtube;9E_7bVOw9nE]https://www.youtube.com/watch?v=9E_7bVOw9nE[/video]

kayserispor genel menajeri süleyman hurma ceyhun u istedik fakat galatasaray onu tutma kararı almış dedi. (lig tv)

Hani Madridler, Münihler, Juventuslar istiyordu. Kalırmısın işte böyle Arabistana :) Bunların baskanında pazarlama anlayışı 0.

Dynamo kiev de son dakika araya girmis onlarda ayni rakami vermis artik belhanda karar verecek ya al jazira ya dynamo.

Baskanlari kendi bildigini yapar yinede sevilir

no news

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

başkan beşiktaşa kibarca olmaz diyor daha ne desin canım sizde allah allah

geçen gün ntvspor da galatasaray hiç bir transfer yapmasa bile chedjou alarak bir kademe atladı dediler ki katılıyorum tabi bunu melo nun geldiğini hesaba katarak söylediler :b5:

Chedjou´nun defansa tek basina seviye atlatacagini düsünmüyorum o kadar. Abartilmasina karsiyim.

Iyi oyuncu tamam ama Dany de kötü oyuncu degil. Bi tik kalitelidir Dany´den. Hatasiz robot degil Chedjou.

Ilk 11 icin mi 2-3 oyuncu dedi bilmiyorum ama toplam transferlerden bahsettiyse bence yeterli degil.

Melo, Umut, belki Carlinhos diyorsa, transfer dönemini "Eh iste" olarak tanimlarim.

yeni transferlerimiz: chedjou,erman,kazım,ceyhun,sercan,yiğit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt