Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Cevap: Transfer Nöbeti
2 sene cl parası garanti nerdeyse.
ardayı alın gelin yaa.
2 sene cl parası garanti nerdeyse.
ardayı alın gelin yaa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haziran bitti temmuza girdik ne sol bek nede orta saha alinmadi. allah korusun muslera'ya birsey olsa 1-2 mac tecrübesiz eray oynayacak, yabanci kontenjani yüzünden riera-elmander-dany-amrabat-culio gibi isimler suan sorunlu, orta sahaya minimum 1 ilk 11 oyuncusu ve yedek sart, yerli kanat sart 1-2 tane, alternatif forvet yok umut icin 500 bin euronun hesabini yapiyoruz hala, necati gelmiyor carlinhos gelmiyor inler gelmiyor nani farfan yalan bence, neye elimizi atsak kurudu. gecen seneden biten chedjou disinda bir tek erman alindi..
![]()
Basketbol alanında en büyük takımımız olan Anadolu Efes'in amigo kızlar takımı kapatıldı. Bütçe'de küçülmeye giden Anadolu Efes Basketbol takımının amigo kızları, artık maç aralarında performans sergilemeyecek.
Biz Melo ve Umut'u aldık diyelim, transfer yapmış mı olacağız, tabiki hayır bu oyuncular zaten bizdeydi. Ünal Aysal'ın bahsettiği 3 oyuncunun içinde Melo var mıdır?
yabancı kontenjanı ve takıntısı yuzunden cok ıyı yerlı ısımlere hıc yonelme dahı olmaması bence hayal kırıklıgı soyle 3-4 yerlı genc alınmalı takıma alternatıf olacak ama baskana bakarsak melo olursa sol bek sanırım bır de kanat ıle transferı bıttırecek kı bunların tamamıda yabancı olacak ....
cenk tosun serdar kurtulus cem karacan kerım freı okay yokuslu aykut demır ahmet calık sener ozbayraklı gıbı kadromuzu kalıtelı alternatıflerle donatmyı beklerdım kı bu sıkecılerın bu sene sadece lıge saldıracaklarını unutmamak lazım
yerli oyuncu demisken. bu transferlere albayrak bakiyordu. kim yapacak bu isi simdi ?!
yerli oyuncu demisken. bu transferlere albayrak bakiyordu. kim yapacak bu isi simdi ?!
![]()
Emre Kılıçla anlaşmıştık ama açıklamadılar hala?
Kuzeni burdamı @emrah bastan
Kuzenin neden hala açıklanmıyor?
yabancı kontenjanı ve takıntısı yuzunden cok ıyı yerlı ısımlere hıc yonelme dahı olmaması bence hayal kırıklıgı soyle 3-4 yerlı genc alınmalı takıma alternatıf olacak ama baskana bakarsak melo olursa sol bek sanırım bır de kanat ıle transferı bıttırecek kı bunların tamamıda yabancı olacak ....
cenk tosun serdar kurtulus cem karacan kerım freı okay yokuslu aykut demır ahmet calık sener ozbayraklı gıbı kadromuzu kalıtelı alternatıflerle donatmyı beklerdım kı bu sıkecılerın bu sene sadece lıge saldıracaklarını unutmamak lazım
fatih terim bonservisine çok verildiğini düşünerek vazgeçmiş transferinden. 2 sene sonra bursadan yada eskişehirspordan 5 6 mılyona almaya çalışmak daha heyecanlı oluyo heralde![]()
ya of sen nerden biliyorsun bir senin mi aklına geliyor te allahım çok zekisin zaten. ab statüsü sanki yüzde 100 olduda o yüzden yönetim yerli bakmıyor sanqi.. 2 aklınaza şey geliyor ilk ben düşündüm havalarına giriyorsunuz. biride tulun demiş. telaalm.