Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2 sene cl parası garanti nerdeyse.

ardayı alın gelin yaa.

haziran bitti temmuza girdik ne sol bek nede orta saha alinmadi. allah korusun muslera'ya birsey olsa 1-2 mac tecrübesiz eray oynayacak, yabanci kontenjani yüzünden riera-elmander-dany-amrabat-culio gibi isimler suan sorunlu, orta sahaya minimum 1 ilk 11 oyuncusu ve yedek sart, yerli kanat sart 1-2 tane, alternatif forvet yok umut icin 500 bin euronun hesabini yapiyoruz hala, necati gelmiyor carlinhos gelmiyor inler gelmiyor nani farfan yalan bence, neye elimizi atsak kurudu. gecen seneden biten chedjou disinda bir tek erman alindi..

boss sakin ol hallolcak herşey bekle bi iki dakka sabret ya pogff

fft104mm2375513.jpg

Basketbol alanında en büyük takımımız olan Anadolu Efes'in amigo kızlar takımı kapatıldı. Bütçe'de küçülmeye giden Anadolu Efes Basketbol takımının amigo kızları, artık maç aralarında performans sergilemeyecek.

Ynt: Transfer Nöbeti

fft104mm2375513.jpg

Basketbol alanında en büyük takımımız olan Anadolu Efes'in amigo kızlar takımı kapatıldı. Bütçe'de küçülmeye giden Anadolu Efes Basketbol takımının amigo kızları, artık maç aralarında performans sergilemeyecek.

:( Kimi izlicez artık. Bari biz yapsak şöyle bişey. Bundan sonra Ayran>Tuborg>Efes

bursa sercan'ı istiyormuş + bir miktar para verip şener'i alsak iyi olur

yabancı kontenjanı ve takıntısı yuzunden cok ıyı yerlı ısımlere hıc yonelme dahı olmaması bence hayal kırıklıgı soyle 3-4 yerlı genc alınmalı takıma alternatıf olacak ama baskana bakarsak melo olursa sol bek sanırım bır de kanat ıle transferı bıttırecek kı bunların tamamıda yabancı olacak ....

cenk tosun serdar kurtulus cem karacan kerım freı okay yokuslu aykut demır ahmet calık sener ozbayraklı gıbı kadromuzu kalıtelı alternatıflerle donatmyı beklerdım kı bu sıkecılerın bu sene sadece lıge saldıracaklarını unutmamak lazım

Geçen sene burada bir sürü mesaj atmıştım ceza alacaklar diye süre geçtikçe almazlar görüşü artmıştı ama sonuç cezalar gelmeye başladı

Biz Melo ve Umut'u aldık diyelim, transfer yapmış mı olacağız, tabiki hayır bu oyuncular zaten bizdeydi. Ünal Aysal'ın bahsettiği 3 oyuncunun içinde Melo var mıdır?

Bu verilen cezalar sonuç değil daha başlangıç yöneticiler kesin ceza alacaklar ayrıca UEFA şampiyonluğun Trabzona iadesi için kararı tekrar değerlendirme tavsiyesinde bulunacak bu yaptırım değildir ama tavsiyeyi dikkate almak gerekir. Eğer federasyon bu tavsiyeyi dikkate almazsa o zaman ülkeye yaptırım uygulanabilir.

Kuşlar olur da ligde ceza almazsa full lige odaklanırlar....Pis şikecilere ayaklanma şansı vermeden bu yıl da şampiyonluk balyozunu kafalarına indirmeliyiz...Ünal Başgan' şu İnler'i açıklasa bile yetecek bana en azından geçen yılla hemen hemen aynı seviyede bir kadromuz olur artı Sneijder ve Drogba'nın takıma uyumu da cabası olur...

gençlerbirliğinin scout ekibi çok iyi çalışıyor aston villa altyapısından ümit eminoğlu ve fc oss'tan ferhat görgülü ile anlaşmışlar

yabancı kontenjanı ve takıntısı yuzunden cok ıyı yerlı ısımlere hıc yonelme dahı olmaması bence hayal kırıklıgı soyle 3-4 yerlı genc alınmalı takıma alternatıf olacak ama baskana bakarsak melo olursa sol bek sanırım bır de kanat ıle transferı bıttırecek kı bunların tamamıda yabancı olacak ....

cenk tosun serdar kurtulus cem karacan kerım freı okay yokuslu aykut demır ahmet calık sener ozbayraklı gıbı kadromuzu kalıtelı alternatıflerle donatmyı beklerdım kı bu sıkecılerın bu sene sadece lıge saldıracaklarını unutmamak lazım

aynen katılıyorum fakat tulun denen adam orada oldukca işimiz zor..

yerli oyuncu demisken. bu transferlere albayrak bakiyordu. kim yapacak bu isi simdi ?!

yerli oyuncu demisken. bu transferlere albayrak bakiyordu. kim yapacak bu isi simdi ?!

anca terım faktoru yapar yerlı transferı keza ermaın kılıcıda terım 1 ay once arayıp soz almıs trasnfer ıcın...asıl sıkıntı sercan yıgıt culıo elmander gıbı sımlerın ne olacagı ozellıkle sercan ve yıgıt kazıkları nasıl cıkacak bılmıyorum

1022733-16512964-640-360.jpg

Emre Kılıçla anlaşmıştık ama açıklamadılar hala?

Kuzeni burdamı @emrah bastan

Kuzenin neden hala açıklanmıyor?

fatih terim bonservisine çok verildiğini düşünerek vazgeçmiş transferinden. 2 sene sonra bursadan yada eskişehirspordan 5 6 mılyona almaya çalışmak daha heyecanlı oluyo heralde :D

ya of sen nerden biliyorsun bir senin mi aklına geliyor te allahım çok zekisin zaten. ab statüsü sanki yüzde 100 olduda o yüzden yönetim yerli bakmıyor sanqi.. 2 aklınaza şey geliyor ilk ben düşündüm havalarına giriyorsunuz. biride tulun demiş. telaalm.

fatih terim bonservisine çok verildiğini düşünerek vazgeçmiş transferinden. 2 sene sonra bursadan yada eskişehirspordan 5 6 mılyona almaya çalışmak daha heyecanlı oluyo heralde :D

evet o adama 1 milyon biraz fazla canım

ya of sen nerden biliyorsun bir senin mi aklına geliyor te allahım çok zekisin zaten. ab statüsü sanki yüzde 100 olduda o yüzden yönetim yerli bakmıyor sanqi.. 2 aklınaza şey geliyor ilk ben düşündüm havalarına giriyorsunuz. biride tulun demiş. telaalm.

kardes ya adam gıbı yaz yada muhatab olma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt