Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

anca terım faktoru yapar yerlı transferı keza ermaın kılıcıda terım 1 ay once arayıp soz almıs trasnfer ıcın...asıl sıkıntı sercan yıgıt culıo elmander gıbı sımlerın ne olacagı ozellıkle sercan ve yıgıt kazıkları nasıl cıkacak bılmıyorum

amrabat kaziginin yaninda sercan ve yigit solda sifir kalir.

Amrabat 8,6 Milyon €, vay anasini. Ne güzel memleket...

Cevap: Transfer Nöbeti

Miroslav Stoch: “Galatasaray da beni istedi. Ama ben Fener’i seçtim. Çünkü her sene zirveye oynuyor ve Şampiyonlar Ligi’nde yer alıyor” dedi

Issiar Dia: Fenerbahçe'yi her sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım olduğu için seçtiğini söyleyen Dia, sözlerine şöyle devam etti: "Herkes Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en iyi takımlarından birisi olduğunu biliyor. Her sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayan ve büyük imkanlara sahip olan bir takıma geldim."

Dirk Kuyt: "Umarım bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi iyi yerlere taşırız"

Mehmet Topal: "Hedeflerim her zaman üst seviyede. Şampiyonlar Ligi´nde finale çıkabiliriz. Fenerbahçe çok büyük camia, takım oyununu sahaya yansıtırsak finale kadar gidebiliriz."

Bruno Alves: "Fenerbahçe, her sezon şampiyonluğa oynayan, hedefleri yüksek, Şampiyonlar Ligi’nde boy gösteren bir takım"

Michal Kadlec: "Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir ekip..."

herşey Stoch'un açıklamasıyla başlamış, harbi üzüldüm adama ya.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Öyle tabi ama Ellen Page'de de o masumiyet o saflık var bence. :) Oğlum bu arada ben multiplayer'a giremiyorum sen girebildin mi hiç?

aynen oynadım ilkten sevdim sonradan oynayamayınca sinirlendim kapadım. passcodela girdim. sende noluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt