Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Miroslav Stoch: “Galatasaray da beni istedi. Ama ben Fener’i seçtim. Çünkü her sene zirveye oynuyor ve Şampiyonlar Ligi’nde yer alıyor” dedi

Issiar Dia: Fenerbahçe'yi her sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım olduğu için seçtiğini söyleyen Dia, sözlerine şöyle devam etti: "Herkes Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en iyi takımlarından birisi olduğunu biliyor. Her sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayan ve büyük imkanlara sahip olan bir takıma geldim."

Dirk Kuyt: "Umarım bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi iyi yerlere taşırız"

Mehmet Topal: "Hedeflerim her zaman üst seviyede. Şampiyonlar Ligi´nde finale çıkabiliriz. Fenerbahçe çok büyük camia, takım oyununu sahaya yansıtırsak finale kadar gidebiliriz."

Bruno Alves: "Fenerbahçe, her sezon şampiyonluğa oynayan, hedefleri yüksek, Şampiyonlar Ligi’nde boy gösteren bir takım"

Michal Kadlec: "Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir ekip..."

herşey Stoch'un açıklamasıyla başlamış, harbi üzüldüm adama ya.

Alper biliyor tabi ki şikecileri açıklama falan yapmamış Cl'de oynayacağım diye..:D

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

aynen oynadım ilkten sevdim sonradan oynayamayınca sinirlendim kapadım. passcodela girdim. sende noluyo

engin sana bir sey sora bilirmiyim sorun degilse tabiki. sen niye almancilara veya gurbetcilere giciksin ?! merak ettim nedense. cocukluk anilarina kadar gidiyorsa bu hikaye o zaamn bos ver anlatma yani :D

Ynt: Transfer Nöbeti

aynen oynadım ilkten sevdim sonradan oynayamayınca sinirlendim kapadım. passcodela girdim. sende noluyo

Pass Code giriyorum 5 tane download çıkıyor ön sipariş hediyeleri falan işte bonuslar, skinler. Download yaptıktan sonra aynı yerde kalıyor ilerleme yok geri çıkıyorum girmek istediğimde tekrar kod istiyor kafayı yedirdi valla.

engin sana bir sey sora bilirmiyim sorun degilse tabiki. sen niye almancilara veya gurbetcilere giciksin ?! merak ettim nedense. cocukluk anilarina kadar gidiyorsa bu hikaye o zaamn bos ver anlatma yani :D

gıcık degilim bazı standartlar var onlar bana gıcık. benim hollandalı arkadaşlarım var gurbetçi

Pass Code giriyorum 5 tane download çıkıyor ön sipariş hediyeleri falan işte bonuslar, skinler. Download yaptıktan sonra aynı yerde kalıyor ilerleme yok geri çıkıyorum girmek istediğimde tekrar kod istiyor kafayı yedirdi valla.

o bende unchrtdda oluyordu. ben girdim downloadı eetttim kendi bazı ekranı attı ben çıktım sonra gene onliine girdim girdi vallah. gene öyle dene

gıcık degilim bazı standartlar var onlar bana gıcık. benim hollandalı arkadaşlarım var gurbetçi

:confused:

standart ?! nasil anlamam gerekiyor bunu . almanyada olanda insan degilmi ?! ben anlamadim ne demek istedigini. aciklarmisin bunu bana lütfen. yani standart neymis onlarda. cidi den bilmiyorum yani. cahilim belki bu konuda

:confused:

standart ?! nasil anlamam gerekiyor bunu . almanyada olanda insan degilmi ?! ben anlamadim ne demek istedigini. aciklarmisin bunu bana lütfen. yani standart neymis onlarda. cidi den bilmiyorum yani. cahilim belki bu konuda

insanlıkla ne ilgisi var kardeş provakasyon yapma.

standart aynı profildeki belli düzeydeki insan toplulugu.

açmak istemiyorum şuan.

insanlıkla ne ilgisi var kardeş provakasyon yapma.

standart aynı profildeki belli düzeydeki insan toplulugu.

açmak istemiyorum şuan.

provaksyon neden yapmisim simdi ben yahu :confused:

Allah Allah,,,soru sormakda yasak burda artik :(

kalbimi kirdin engin. acmak istemiyorum deseydin bu konu hakinda yeterliydi oysaki benim icin. zorlamazdim seni. ben sadece mazumca bilgi edinmek istedim. :sad007:

neyse sana hayirli günler dileyim engin kardes. ben bir google bakayim bu standart profil neymis diye ....

provaksyon neden yapmisim simdi ben yahu :confused:

Allah Allah,,,soru sormakda yasak burda artik :(

kalbimi kirdin engin. acmak istemiyorum deseydin bu konu hakinda yeterliydi oysaki benim icin. zorlamazdim seni. ben sadece mazumca bilgi edinmek istedim. :sad007:

neyse sana hayirli günler dileyim engin kardes. ben bir google bakayim bu standart profil neymis diye ....

ya sen dumanlı mısın renktaş sana bir şey mi dedim ben şimdi. 100 tane soruyla gelmişsin.

soru sormak yasak degil ama cevaplamamak seçenek dahilinde bende bunu kullandım zorundamıyım?

ya bu tripler nedir 34 yaşında adamsın ernktaş.

sen bak googledan ne buaiblirsen artık bu kadar spesifik bir durum hakkında da neyse .

Cevap: Transfer Nöbeti

tabi.. simdi istifa diye bagirlar reziller.. :lol:

Yalnız cidden hoşuma gitti bende eşlik ediyorum bildiğin :D Yok abi ya şimdi saf masum taraftar olarak baktığın zaman can sıkıcı olay harbiden ama aziz maskesi takıp şakşakcılık yapanları kastetmiyorum olanları tasvip etmeyip karşısında duran adamların bugün istifaya çağırması normal neyse transfer nöbetini bari biz trollemeyelim yeterince arkadaş var bu işle uğraşan.

ya sen dumanlı mısın renktaş sana bir şey mi dedim ben şimdi. 100 tane soruyla gelmişsin.

soru sormak yasak degil ama cevaplamamak seçenek dahilinde bende bunu kullandım zorundamıyım?

ya bu tripler nedir 34 yaşında adamsın ernktaş.

sen bak googledan ne buaiblirsen artık bu kadar spesifik bir durum hakkında da neyse .

:SS:

ya seninle adam gibi muhabet etmek isteyende suc zaten. hemen yasima basima vuruyorsun. 34 yasinda degilim hem. halen 31 yasindayim ama yasimi kafanda tutmani bekleyen yokdu zaten. cevaplamak istemiyorsan kibarca sanane len ayi diye bilirdin. bizde tamam tombilakato deyip tsekür ederdik. ne uzatiyorsun sakiz gibi olayi bide cok bilmis gibi egonla beni kücük düsürmeye calisiyorsun. yakisdimi bu sana engin ?! neyse.. dumanli diyor bana bide . saygisiz sey . beni menemecniler ile karistirdin herhalde. neyse uzatmak istemiyorum. cok bile yazdim sana. hadi hayirli günler dileyim sana .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt