Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nerden nereye...4-5 sene once televizyonlarda taraftarından yardım toplayan bir kulupken sımdı kadrosunda drogbalar,snejderler avrupada ceyrek final oynayan onumuzdekı yıllarda final hedefleyen bir kulup haline geldik...Bunda en buyuk pay hic suphesiz Aziz Yıldırımın bence Metin Oktayın heykelinin yanına Aziz Yıldırımın heykelini dikmek lazım...
aziz yildirimla bizim drogba-sneijderi alip ceyrek final oynamamizin ne alakasi var.ona bakarsan a.polat zamanindada rahmetli canaydin zamanindada aziz vardida ne olmustu.ü.aysal kalitesini ortaya koymustur olay bu

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

yo ne alakası var. sonuna kadar okumadım onu söyliyim. ama sonuçt türkçeyi benim kadar kullanışlı kullanamdıgın açık. vuraya gelsende belli zaman böyle olcak. bunu kastediyorum

evet türkceyi senin kadar kullanisli kullanmiyorum ama derdimi anlata biliyorum az cok ve yazilanida cok iyi anliyorum diye bilirim. bakis acin buysa cok ama cok yanlis buluyorum acikcasi.neyse, herkez ayni görüs bakisinda olsa dünyada tuhaf olurdu zaten.

Fatih Hacı - Engin Talü / Edi - Büdü

evet türkceyi senin kadar kullanisli kullanmiyorum ama derdimi anlata biliyorum az cok ve yazilanida cok iyi anliyorum diye bilirim. bakis acin buysa cok ama cok yanlis buluyorum acikcasi.neyse, herkez ayni görüs bakisinda olsa dünyada tuhaf olurdu zaten.

illa felsefik bişi demek zorundamsıın. yoruldum sabah sabah cidden . sana yetiyor olabilir ama diyaloglarımızdan çıkardıgım kadarıyla yetersiz çünkü beni hep yanlış anladın. belki psikolojiktir bilemem.

u20 dünya kupası ne zaman biterse ertesi gün masaya oturmak gerekiyor, yaşına göre çok yıldızı parlak bir oyuncu kerim frei

Böğğğ ne kastınız hacı dayılar mesajlaşın bari yes pilis

illa felsefik bişi demek zorundamsıın. yoruldum sabah sabah cidden . sana yetiyor olabilir ama diyaloglarımızdan çıkardıgım kadarıyla yetersiz çünkü beni hep yanlış anladın. belki psikolojiktir bilemem.

seni yanlis aladigimi zanetmiyorum acikcasi. gurbetcilere karsi ön yargilasin yada alamancilara mi diyelim artik. buda benim tatli sorunum olsun felsefe konusunda :D

@ Gürkan Akdeniz

iki tane büyük konusurken cocuklar araya girmezmis. :lol:

aziz yildirimla bizim drogba-sneijderi alip ceyrek final oynamamizin ne alakasi var.ona bakarsan a.polat zamanindada rahmetli canaydin zamanindada aziz vardida ne olmustu.ü.aysal kalitesini ortaya koymustur olay bu

Gecen seneki fbnin katılamayıp bizim gitmemiz ve gelen paralar

Gecen seneki fbnin katılamayıp bizim gitmemiz ve gelen paralar
s.ligine katilabilirsin o problem degil.onemli olan sneijder-drogba gibi transfer vizyonun olmasi,ayrica parasal yonden bu vizyon kombine satislarina yansidi buna borsayida eklersek tamamen ü.aysalin vizyonu ve becerisidir bu

s.ligine katilabilirsin o problem degil.onemli olan sneijder-drogba gibi transfer vizyonun olmasi,ayrica parasal yonden bu vizyon kombine satislarina yansidi buna borsayida eklersek tamamen ü.aysalin vizyonu ve becerisidir bu

Benim yazdıklarım aziz yıldırımı makara ıcındı bu unal aysalın basarılarını golgelemez

Bilgisi olan biri alıntılar mı

Bursa ilk şl elemede elenirse uefa elemedenmi devam ediyor

Tşk.

U20'deki Alpaslan Öztürk hakkında hala soru işaretleri var,çok üst düzey oyun sergilemiyor keza Salih'te silik son maçta...Forvetteki oyuncu hiç atik değil o topu alıp hareketlenene kadar stoperler kesiyo fişi...

Kerim Frei (Kafa yapısı olarak gelişmesi lazım)

İlkay Durmuş

Ethem

Ahmet Yılmaz

Hakan Çalhanoğlu

Enver Cenk

Ve özellikle Okay alınması gereken oyuncular...Okay çok net paslar atıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt