Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tahmini sezon açılışı kadromuz

Kaleciler:

Fernando Muslera

Ufuk Ceylan

Eray İşcan

İsmail Çipe

Defans:

Dany Nounkeu

Aurelien Chedjou

Semih Kaya

Hakan Balta

Albert Riera

Emmanuel Eboue

Sabri Sarıoğlu

Orta Saha:

Selçuk İnan

Wesley Sneijder

Yekta Kurtuluş

Hamit Altıntop

Emre Çolak

Nordin Amrabat

Furkan Özçal

Erman Kılıç

Yiğit Gökoğlan

Emmanuel Culio

Kazım Kazım

Ceyhun Gülselam

Serdar Eylik

Mertan Caner Öztürk

Emre Kılınç

Forvet:

Burak Yılmaz

Didier Drogba

Johan Elmander

Sercan Yıldırım

Mehmet Batdal :o

Berk İsmail Ünsal

şimdilik 32 kişi

emre kılınçtan vazgeçildi

Ersun yanal Coşmuş kaybeden avrupa olacakmış.Ne sanıyor abi bunlar kendilerini

Beyler bu rıdvan fener şike yaptıysa yorumculuğu bırakırım demişmiydi sanki böyle bir şey hatırlar gibiyim

Alper çıkıp ben Fener'de oynamak istemiyorum Galatasaray'da oynamak istiyorum.Fener'de oynamam için beni tehdit ediyorlar,başıma birşey gelirse bunun sorumlusu o kişilerdir diye hem basına hemde emniyete açıklamalarda bulunsaydı hiçbir şey yapamazdı kimse.Zaten Fener camiası bu açıklamalardan sonra Alper'i kabullenmez,transferden vazgeçerdi direk.Suç tamamen Alper'in.Dik dursaydı çok kolay gelirdi GS'ye.Ama kaypak birisiymiş ki,baskılara boyun eğdi,kendisine stadda topluca küfür edilen camiaya gitti.

alperin imzadan önce yada sonra o şansının olduğunu sanmıyorum. buradan dik durmalı demesi kolay olabilir. Adam hayatının en büyük sermayesini kaybetmek üzereydi tahminim.

Kayıp kazanç hesabını yapınca hayat kolay kolay kayıp vermeye deymiyor.

Zaman içinde bu konu tekrar gündeme PASİF OLARAK, yani bilgilendirme amaçlı fısıltı gazetesinde yer alacaktır kanaatindeyim.

Asaletin Yeter@uA1905od1 dkÖn libero işi sıkıntı kanata mutlaka birini alacaklar artık transferin şifresi belli şimdi sıra icraatda

Ersun yanal Coşmuş kaybeden avrupa olacakmış.Ne sanıyor abi bunlar kendilerini

Doğru söylemiş..:D

Avrupalılar ve özellikle de isviçreli emekliler hayatın ve yaşadığının farkına varmak için Türkiye ye yerleşmek istiyomuş.

Hergün yeni bir gelişmenin olması onlara hayatın heyecanını hatırlatıp rutinden kurtarıyormuş.:SS:

Febeşler uefa da olursa biraz fanatizm heyecan yaşarlar sokaklarda ve statlarda.. Ama febeş orda olmazsa bu heyecandan mahrum kalacaklar.:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt