Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Arda ve Farfan ne kadar oyunu 70 metrede oynayabiliyor olsa da, orta alanda ipleri rakibe veririz. Dedigim gibi ne G.Inler ne de Selcuk rakip kovalayıp ısıran oyuncular degiller. Unutma ki, Barcelona bile Xavi-Iniesta ikilisinin arkasında hep bir supurucu ile oynadı. Bu kimi zaman Toure, kimi zaman Keita, kimi zaman Busquets, kimi zaman da Song ile oldu.

Bunu izle. Gokhan Inler konusunda anlatmak istediklerimi kısmen anlayabilirsin.

[video=youtube;9b7yvvZB-4I]https://www.youtube.com/watch?v=9b7yvvZB-4I[/video]

Bu da Carlinhos'tan bir enstantane. 2. dakika 25. saniyeye gelirsen, rakip defans elamanından yedigi calım Carlinhos'un defansif duzeyini az cok belli ediyor. Andre Santos ayarında bir bek gibi. Riera'dan iyi olabilir, ama ne kadar iyi? Aralarında 5-6 milyon Euro'luk bir fark var mı diye sorarsan, bana gore yok.

[video=youtube;YsnQyUOpjKw]https://www.youtube.com/watch?v=YsnQyUOpjKw[/video]

Mevcut diziliste Gokhan Inler'in yeri Melo'nun pozisyonu degil, Hamit'in pozisyonudur. Gokhan cok teknik bir oyuncu ve cok etkili ceza sahasi yayi sutlari var.

-------------Muslera--------------

Eboue-Semih-Chedjou-Carlinhos(varsayalim)

----G.Inler----Melo----Selcuk----

-------------Sneijder--------------

---------Burak---Drogba----------

Avrupa'da cok daha dengeli bir 11 olur bu. Lig'de ise ara ara Engin-Melo, Drogba-Necati, Eboue-Sener, Eboue-Hamit, Sneijder-Emre gibi bir cok rotasyona girilebilir. Onu hoca mutlak suretle dengeleyecektir.

Eğer inleri Hamit'in pozisyonuna alacaksak bence hiç gereği yok o kadar para vermenin Ozaman onun yerine Nuri'yi alalım daha iyi en azından Ofansif açıdan daha iyidir hemde daha genç

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Cevap: Transfer Nöbeti

Uçma Mertcan:)

Şu Frei'da hala birşey göremeyen bir tek benim herhalde. Ya da hep kötü maçlarına denk geldim.

İyi adamda yaşı ve oyun tarzı gereği iyi takımın içinde parlıyor. Milli takımlarda leş takımların içinde kurtarıcı olarak izlemişsindir sen hep. 93lü adam şu anda kendinden bu kadar söz ettiriyorsa Fatih Hocanın elinde ne olur düşün.

Giggs Melo için, “Bizim maçta çok sert oynamıştı. Sahada neredeyse ayağımızı kıracaktı. Ancak iyi bir oyuncu, hırsıyla oynuyor” ifadelerini kullandı.

Ben inlerden vazgeçtim Sol Bekte Hakan Balta oynasın.

Melo'nun gelmemesinde başka sorunlar vr sanırım.Ne olabilir bilmiyorum ama.Takım içinde sorunlar yada kendisi mi sorunlu bilmiyorum.

Melo'nun gelmemesinde başka sorunlar vr sanırım.Ne olabilir bilmiyorum ama.Takım içinde sorunlar yada kendisi mi sorunlu bilmiyorum.

Sorun yabancı sınırı.

Melo'yu alırsak - ilk 11'de 6 yabancı hakkımız olduğu sürece - sağ bekin veya sol bekin yerli olması gerekiyor.

Üstelik Nani veya Farfan'ın alınacağı da konuşuluyor zaten uzun zamandır.

Nani/Farfan + Melo bu yabancı şartlarında mümkün değil.İnler + yabancı kanat ilk seçenektir.İnler olmazsa sadece Melo alınır ve 4-3-1-2 devam eder bence.

İnler + Nani/Farfan kombinasyonunda da sağ bekin veya sol bekin yerli olması gerekiyor ama kanatlı sistemde daha iyi oynayacağımız kesin.

Biri konu açsında Fener'in bugün kimi suçlayacağı ve yeni düşmanları üzerinde tahminler yürütelim yahu.:D

u20 maçlarını izleyen arkadaşlar varsa beğendikleri oyuncular kimlerdir ? ben kolombiyadan quinteiro yu çok beğendim sol ayağı mükemmel bizede gol attı birde ırak milli takımının sol beki ali adnan var oda çok iyi oynuyor

muslera

semih ------------ chedjou

inan ----------- melo ----------- inler

eboue --------------sneijder-------------------riera

drogba --------- yilmaz​

muslera

semih ------------ chedjou

inan ----------- melo ----------- inler

eboue --------------sneijder-------------------riera

drogba --------- yilmaz​

sınıfta kalır..

kanatlarda karşı takımiçin, hızlı tren rayı döşemiş olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt