Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

"Ülke olarak men edilebiliriz" bahanesi de gelecek o da yakındır.

yabacı sınırını falanda değiştirmez bunlar biz bekleyip duralım bakalım

Bahane iste herzamanki gibi. Bugün de "U20´de cok iyi oyuncular var, kupanin bitmesini bekleyecegiz" derlerse sasirmam.

Hadi transferleri de gecelim, Culio belli degil, Elmander belli degil, Ujfalusi ne oldu belli degil, Engin, Zan belli degil.

Müthis calisiyorlar gercekten ya.

benim anlamdigim bi konu var yabanci kontenjani en fazla gecen sene ki gibi olur fazlasi olmaz buda 6+2+2 demektir bu durumda hem yabanci kanat hem melo diyorlar bu nasil olacak bize her türlü gökhan inler lazim bunuda mi bilmiyorlar...

haftaya takim toplaniyor daha elde tutulacak transfer yok en büyük bahane secim idi zaten tek aday olarak secime giriyorsun git yap transferlerini secimden sonra acikla...

cok mu zor bunu yapmak...

Okay Yokuslu´yu istersin aylarca ugrasirsin. Kerim Frei´i istersin aylarca ugrasirsin. Bu kadar da zor olmamali ya.

Haftaya kamp baslamiyor mu? Hani nerde sözünüz? Hani bu sefer ciddiye alacaktik bu isi?

Umut alinmadi, orta saha belli degil, sol bek belli degil. Riera simdi akillarina geldi sanki.

Aylarca sol bek sol bek diye tuttur, birden Riera da kalici olabilir de. Riera´nin menejeri de yedi bu oyunu.

onur ben okayı 3-4 maç izledim.geçen u20 maçındada denk geldim.çok abartıyorsunuz bu çocugu.öyle bir anlatıyorsunuz ki Türkiyede Javi Martinez varmışta duymamışım hissi yarattınız bende.bi fiziği var.oldukça yavaş ve salak gibi.abartmıyorum üst üste 10-12 pas hatası yaptı,hoca kenarda çıldırdı.

ne mehmet topali o eziklerden kimse alinmaz hepsi sürünsün...

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabanci

Gökhan Selcuk

Nani Sneijder Arda

Drogba/Burak

bu kadroyu kurmak cok zor olmamali...

ya ne zaman kampa yetişdirik biz salla...millet hala lige 2 ay var diye mesaj atıyor biz nerdeyiz bunlar nerde:rolleyes: ne yerli oyuncu alındı ne sözleşme yenilendi şu kadoya yerinde 3-4 takviye ile işi bitiririz gibi ama neymiş efendim melo sezon sonuna doğru oynuyormuş geçirdiği ilk sezonu çabuk unuttu

Fenerbahce gecen sene bile son haftalara kadar zorladi bizi. Besiktas baya bi süre zorladi, takip etti. Bu sene sadece lige agirlik verecekler.

Öyle 1-2 adam alayim, isi götürürüm demekle olmaz bu is. Gecen sene bazi ciddi eksiklerimiz vardi. Chedjou´yu aldik diye sorunlar bitmedi.

Oyuncular sezon basi kampina yetismedi diye bahaneler üret, bu sene de ayni hatayi yap. Gercekten komik.

Eger Melo sonunda alinacaksa ve kampa yetismeyecekse, gercekten almasinlar Melo´yu o zaman. Aylarca cekiyoruz.

Soz konusu biz olunca turk futbolculari getirmek zor oluyor !! O yuzden gokhan inler zor. Arda bu sezon gelmez anca 2seneye

ozaman baskan acik acik söleyecek gökhani istedik ama getiremedik gecen gün hocamiz cok istiyor dedi eee sonuc ne hocamiz cok istiyor anladik sen gelismelerden haber ver...

ozaman baskan acik acik söleyecek gökhani istedik ama getiremedik gecen gün hocamiz cok istiyor dedi eee sonuc ne hocamiz cok istiyor anladik sen gelismelerden haber ver...

Istiyoruz ama cingene gibi 17mil€ luk adama 8mil€ veriyoruz :cool: Herzamanki gibi .. Sikeciler bi geliyor 17€ 17 veriyor aliyor gidiyor

Bu sene lig cok zor olacak unutmayin kuslarin ikiside avrupada yok adamlar kendinlerini sadece lige verecekler... Bu sene mutlaka sampiyon olmamiz lazim... 4. yildiz sart...

Arda, Inler , Farfan gelsin dertler bitsin :)

Arda'nın şu aşamada gelmesini istemem. Ayakları havada yürüyor adeta.:) Yani iyi bir hava yakaladı ve bunu devam ettirerek kendini tanıtma gayretinde. Bu onun adına iyi bir durum, ayrıca biz de mutlu oluyoruz bu durumdan. Bu durumda bizde verimli olabileceğini düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt