Teoman Han
Cezalı
- 21 Haziran 2012
- 7.413
- 0
- 881
Cevap: Transfer Nöbeti
anladimAçık konuşmuşum demek ki mesaj yerine ulaşmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anladimAçık konuşmuşum demek ki mesaj yerine ulaşmış.
anladim acik mert korkusuzsun sen
isine bak,bos adamlar var diye yazarken dusuneceksin bunlari,ondan sonra yerinde ziplamayacaksin.burda herkes baskanida f.terimide elestirir sanami soracak milletKüfür iması yapmadan tartışamıyor musun ? Bu kadar aciz misin ?
isine bak,bos adamlar var diye yazarken dusuneceksin bunlari,ondan sonra yerinde ziplamayacaksin.burda herkes baskanida f.terimide elestirir sanami soracak millet
Geçen sene herkes Gökhan İnler i çok met ediyordu, bu sene bu kadar gözden düşmesinin sebebi nedir acaba, kötü bir sezon mu geçirdi ?
İspanyol basını bize Di Maria ve Kaka'yı yazmış öyle tek bir gazetede değil 3-4 gazete birden yazmış ben ikisinede pek ihtimal vermiyorum ama hayali bile güzel![]()
Fenerbahçe Kulübü'ne polis baskını...
5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı karar nedeniyle, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugünkü basın toplantısının engellenmesi için kulübe polisler geldi.
Ayrıntılar birazdan
5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı karar nedeniyle, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugünkü basın toplantısının engellenmesi için kulübe polisler geldi. - En Son Fenerbahçe Haberleri - HTSpor.com

Takımda Sneijder varken Kaka gereksizde Di Maria çok iyi olurdu.
Di Maria gereksiz olur hamit oynuyor o pozisyonda.
Fenerbahçe Kulübü'ne polis baskını...
5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı karar nedeniyle, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugünkü basın toplantısının engellenmesi için kulübe polisler geldi.
Ayrıntılar birazdan
5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı karar nedeniyle, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugünkü basın toplantısının engellenmesi için kulübe polisler geldi. - En Son Fenerbahçe Haberleri - HTSpor.com