Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gmk.gif

çok sahtekar tam barçalık topçu.busquetsle birlikte sürünürler her maçta

isine bak,bos adamlar var diye yazarken dusuneceksin bunlari,ondan sonra yerinde ziplamayacaksin.burda herkes baskanida f.terimide elestirir sanami soracak millet

Ben Fatih Terim eleştirilemez demedim zaten. Anlama sorunu da yaşıyorsun sanırım. Üzüldüm :sad007:

Geçen sene herkes Gökhan İnler i çok met ediyordu, bu sene bu kadar gözden düşmesinin sebebi nedir acaba, kötü bir sezon mu geçirdi ?

İspanyol basını bize Di Maria ve Kaka'yı yazmış öyle tek bir gazetede değil 3-4 gazete birden yazmış ben ikisinede pek ihtimal vermiyorum ama hayali bile güzel :)

Fenerbahçe Kulübü'ne polis baskını...

5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı karar nedeniyle, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugünkü basın toplantısının engellenmesi için kulübe polisler geldi.

Ayrıntılar birazdan

5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı karar nedeniyle, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugünkü basın toplantısının engellenmesi için kulübe polisler geldi. - En Son Fenerbahçe Haberleri - HTSpor.com

5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı karar nedeniyle, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugünkü basın toplantısının engellenmesi için kulübe polisler geldi.

Ayrıntılar birazdan

5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı karar nedeniyle, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugünkü basın toplantısının engellenmesi için kulübe polisler geldi. - En Son Fenerbahçe Haberleri - HTSpor.com

Off olaya bak :asd:

Ynt: Transfer Nöbeti

Ayrıntılar birazdan

Engellemeyin lan. Konuştukca batıyor zaten

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ulan ne olcak bu Fener in hali ya,her gün olaylar olaylar...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt