Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biri bana Farfan aman aman bir futbolcu oldugunu anlatsim .. daha ben farfani begenemedim

Transfer Nöbeti

En azından topu her alışında sağa çekip orta yapmıyo. Adam geçebiliyo hızlı ve bitirici

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

amrabatın siyahi versiyonu tekniği biraz daha iyi. 9 etmez

Farfan'a burun kıvıranlar, transfer döneminin sonlarına doğru hadi gelbe Farfan demeye başlar...

Nani tabiki daha iyi olur ama olmazsa da Farfan iyi bir transfer olur.

Kaç sezondur kanatsız oynayan bir takım için Farfan iyi hamle olur.

ARDA Turan .. Bilki bunlar hep senin eserin !! Sen git kral kupasi icin canini ver .. oysa biz Champs ruyasi pesinde olalim .. Oysa sen Buyuk Galatasaray Taraftari olarak gelip te takima katilip katki vermiyon .. bizi farfanlara birakion

Farfan tabi ki yıldız dediğimiz birinci sınıf kanat oyuncularından değil.Ancak onların hemen arkasında sıralanan kanatlar arasında belki de en iyi isim.Yıllarca belirli bir çizgide oynamış ve rakipler için büyük tehlike olmuştur.Hatırlayın Schalke eşleşmesinde en çok çekindiğimiz adamdı Huntelaar ile birlikte.Rakipte olunca iyi,bize gelince kötü diye değerlendiren bir grup taraftarımız var cidden.

Ynt: Transfer Nöbeti

ARDA Turan .. Bilki bunlar hep senin eserin !! Sen git kral kupasi icin canini ver .. oysa biz Champs ruyasi pesinde olalim .. Oysa sen Buyuk Galatasaray Taraftari olarak gelip te takima katilip katki vermiyon .. bizi farfanlara birakion

Anladım panpa benim suçum. Amma ben orda olsam siz benim saç şeklime felan karışacaktınız.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt