Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

farfan kaliteli futbolcu ama geçen sene bedavaydı. Geçen sene neden almadık.

1 yıl önce bedava olan 29 yaşındaki futbolcuya bugün 7 milyon vermek akla ziyan.

Bu sene transfer politikasını hiç beğenmiyorum.

AMK, sanırım 7 gündür falan hergün ilk sayfaya FARFAN GALATASARAY haberiyle çıkarıyor gazeteyi. Adamlar zorla getirecekler Farfan'ı.

Zaytung'da bir haber vardı, Fotomaç Amrabat'ı KAP'a bildirdi diye sanırım ona benzedi.

Amrabat beklediğimiz düzeyde futbol oynamadığı kesin ama tam olarak doğru yerde oynatıldığını düşünmüyorum.

Bazı maçlarda oyuna sonradan girip (R.Madrid maçı vs.) maça hareket getirmişti, daha fazla şans verip doğru yerde oynatılırsa bu sene patlamayı gerçekleştirebilir.

Bu kadar kolay kaybetmemeliyiz Amrabat'ı bence, en azından sezon öncesi kampla beraber 1 sezon daha oynamayı hak ediyor bence.

Amrabat / Sneijder uyumunu gormek istiyorum .. 1 macta hatirliyamiyorum hangi mac'ta gordugume baya guzel oynamislardi .. :yenieek:

Transfer Nöbeti

Naniyi duyduktan sonra üzülmek normal ama Farfan iyi oyuncu. 7-8 de onun için pahalı değil. Kaça alınacaktı 5 e mi ? Tek saçmalık bedavayken alınmaması

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

ben almanyada yasiyorum farfanla ansaildi deniliyor ama galatasarayin farfan la ilgilendigine dair haber yoook hadi hayirlisi

Farfan'ı bonservissiz alabilecekken fırsatı kaçırıp sonra 7-9 gibi paralar vereceğimizi hiç sanmıyorum.

Hiç inandırıcı gelmiyor bana.

farfan_b3.jpg

Ynt: Transfer Nöbeti

İspanya üst üstə geliyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Farfan artik aslan da suan almanyada Galatasarayin ilgilendigine dair bi haber yok

onu bunu bilmem ama

amrabat melo selçuk farfan

burak drogba hem savunma yapar hem tecavüz eder ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt