Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Cevap: Transfer Nöbeti
Neden reis ?
inş sallamadır ve böyle bir kezbanlık ypmayız
Neden reis ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inş sallamadır ve böyle bir kezbanlık ypmayız
Stoper aldik ben ona sukrediyorum..
Neden reis ?
İnşallah hem Gökhan hem Melo hemde sol bek bitirilmiştir , sadece TFF'nin kararı bekleniyordur.
Sınır değişirse AB sistemi gelirse ; Melo + Sol bek
Sınır değişmezse ; Gökhan + Sol bek ile ;
Muslera
Eboue Semih Chedjou Yabancı
Hamit Gökhan-Melo Selçuk
Sneijder
Drogba Burak
Farfan haberlerine ihtimal vermiyorum açıkcası.
Ama çok kaliteli bir stoper aldık hakikaten , bu arada Newcastle , E.P. Aubameyang için yaptığı teklifi 18.5 milyon euroya yükseltti. (Newcastle Chronicle)
Newcastle , Fransa pazarını yine çok iyi kullanıyor , Moussa Sissoko , Haidara , Ben Arfa'da vs. olduğu gibi :yenieek:
Daha 24 yasındaymıs sanki 10 senedir bizde izlenimi var bende.
çünkü açık fecii bir açık alan oyuncusu ve sert defanslarda mallaşıyor. ayagını sevmedim ve götü kalkabiliyor zaten fenerle ilgili mevzuatları var hiç istemiyorum. u20 den adam alcaklarsa kerim okay-pek begenmesmde- ve taşkın çalışı alsınlar.
Bence Robben/Nani olmayinca Farfan oldu ..
Ab Konusunda bence pozitif birseyler olacak .. Cunku Yildirim Demiroren o koltugu birakmak istemiyor .. o yuzden elinden gelen fedakarligi yapar artik .. yoksa sike olaylari icine cekilir ..
AMK baya net konuşuyor farfanda inşallah doğrudur
TELEGOL @tvtelegol 4 dk
SON DAKİKA | Galatasaray yönetimi beşiktaşın avrupa maçlarını Arenada oynamasına izin verdi.
Beşiktaş oynuyor mu Avrupa'da ?
TELEGOL @tvtelegol 4 dk
SON DAKİKA | Galatasaray yönetimi beşiktaşın avrupa maçlarını Arenada oynamasına izin verdi.