Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Stoper aldik ben ona sukrediyorum..

Ama çok kaliteli bir stoper aldık hakikaten , bu arada Newcastle , E.P. Aubameyang için yaptığı teklifi 18.5 milyon euroya yükseltti. (Newcastle Chronicle)

Newcastle , Fransa pazarını yine çok iyi kullanıyor , Moussa Sissoko , Haidara , Ben Arfa'da vs. olduğu gibi :yenieek:

Cevap: Transfer Nöbeti

çünkü açık fecii bir açık alan oyuncusu ve sert defanslarda mallaşıyor. ayagını sevmedim ve götü kalkabiliyor zaten fenerle ilgili mevzuatları var hiç istemiyorum. u20 den adam alcaklarsa kerim okay-pek begenmesmde- ve taşkın çalışı alsınlar.

fagfan gemisse shayed;

musler

ebuha/sab'r ------- kayya --------- chedjout --------- rier

inler ---------- inan

sneijder

farfan ----------------------fray

yilmaz/drog

ab ishi olursa no problam nonetheless.

Farfan olayı olabilir tamam da başkan geçen önceligimiz melonun pozisyonu,ilk olarak melonun pozisyonuyla ilgili gelişmeler alıcaksınız bu hafta gibi bi cümle kurmadı mı? ben mi yanlıs hatırlıyorum

İnşallah hem Gökhan hem Melo hemde sol bek bitirilmiştir , sadece TFF'nin kararı bekleniyordur.

Sınır değişirse AB sistemi gelirse ; Melo + Sol bek

Sınır değişmezse ; Gökhan + Sol bek ile ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Hamit Gökhan-Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Farfan haberlerine ihtimal vermiyorum açıkcası.

Bence Robben/Nani olmayinca Farfan oldu ..

Ab Konusunda bence pozitif birseyler olacak .. Cunku Yildirim Demiroren o koltugu birakmak istemiyor .. o yuzden elinden gelen fedakarligi yapar artik .. yoksa sike olaylari icine cekilir ..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ama çok kaliteli bir stoper aldık hakikaten , bu arada Newcastle , E.P. Aubameyang için yaptığı teklifi 18.5 milyon euroya yükseltti. (Newcastle Chronicle)

Newcastle , Fransa pazarını yine çok iyi kullanıyor , Moussa Sissoko , Haidara , Ben Arfa'da vs. olduğu gibi :yenieek:

Iyi topcu ama Newcastle bu isi biraz abartti sanki..

Onune geleni aliyor Fransadan..

çünkü açık fecii bir açık alan oyuncusu ve sert defanslarda mallaşıyor. ayagını sevmedim ve götü kalkabiliyor zaten fenerle ilgili mevzuatları var hiç istemiyorum. u20 den adam alcaklarsa kerim okay-pek begenmesmde- ve taşkın çalışı alsınlar.

Valla çok izlemedim sadece o iki gol atıp , bir asist yaptığı maçımızı izledim , öyle diyorsan doğrudur benden çok izlemişsindir :)

Bence Robben/Nani olmayinca Farfan oldu ..

Ab Konusunda bence pozitif birseyler olacak .. Cunku Yildirim Demiroren o koltugu birakmak istemiyor .. o yuzden elinden gelen fedakarligi yapar artik .. yoksa sike olaylari icine cekilir ..

İnşallah olur o zaman kanat transferi falan düşünebiliriz birde Robben diyelim ki olmadı , Nani için şartlar zorlanmalı zaten adam ayrılacak , Farfan'a vereceğin paranın üstüne 2-3 Mn € ve yıllık +1 Mn € ekle Nani gibi bir classı getir ya :D

Sınırsız olursa ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Sneijder

Burak Drogba Yabancı​

Yapabiliriz :yenieek:

[video=youtube;2RRCLMZnV90]https://www.youtube.com/watch?v=2RRCLMZnV90[/video]

Fiyat'ı artmadan alsak da bare...İlk defa şöyle bir turnuvadan genç oyuncu kapsak...Hatta AB kuralı gelse daha çok alsak...

farfan alinirsa sol tarafta amrabat olur, arda olmayacagina göre yerli yok o mevkiye.

muslera

eboue

chedjou

sneijder

drogba

farfan

sol bek

amrabat

bu durumda felipe melo yalan oldu. dany,riera,elmander,culiodan bahsetmiyorum bile. yerli kalitemiz düsük degil sayi olarak az.

sonuc: farfan alinirsa gökhan inler'i almaya bakalim yoksa hic kurtarmaz

farfan geliyor farfan ! yaşasın kanat organizasyonlu modern futbol ! <3 kahrolsun 4-1-3-2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt