Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sol bek ve orta saha en acilinden gerekliyken farfan masrafina girmek nekadar dogru bilemedim. sol bek alacagimiz gün gibi ortada riera-hakan orayi idare edemez. orta sahada ise yekta veya ceyhun oynamaz bu yüzden orta sahada lazim.

farfan alinirsa sol tarafta amrabat olur, arda olmayacagina göre yerli yok o mevkiye.

muslera

eboue

chedjou

sneijder

drogba

farfan

sol bek

amrabat

bu durumda felipe melo yalan oldu. dany,riera,elmander,culiodan bahsetmiyorum bile. yerli kalitemiz düsük degil sayi olarak az.

sonuc: farfan alinirsa gökhan inler'i almaya bakalim yoksa hic kurtarmaz

Bence Gökhan İnler Melo'da çok farklı bir oyuncu ve Melo'nun yaptıklarını yapabileceğini sanmıyor...

Ayrıca hoca sol tarafa arada Emre'yi koyuyor

Belki Erman alır formayı

Belki Mertan çıkar....

Enver Cenk alınır Farfan'ı ters'e atar belki

veya Kazım aynı şekilde ,

Kerim Frei 11 başlar belkide

...Aslında alternatif çok...

Ya hala bu Amrabat'a verilen bonservis bedeli tartışılıyor. Beyler o bedelin büyük kısmını Amrabat kendisi ödüyor zaten. Amrabat tipinde bir oyuncunun alacağı yıllık ücret 2M euro'dan az değil, adam bizde 1M euro'ya oynuyor.

Yani Amrabat'ın 3 yıllık maliyeti 11,9 M euro iken mesela Farfan'ı alırsak sadece maaşına 11,5M euro para vericez 3 yılda. Riera'ya 3 yılda verdiğimiz para Amrabat'ın toplam maliyetine yakın. Tevez denmiş adam senelik 5M euro alıcak, bonservisinin ne önemi var ki?

Yani Galatasaray'da oynamak için maaşından düşecek kadar Galatasaray'lı bir futbolcu Amrabat, hem de iyi oyuncu, yabancı kontenjanına katıldı çok forma şansı bulamadı, bulduğu zamanlarda elinden geleni yaptı bu muameleyi kesinlikle haketmiyor.

Sneijder'den çok daha fazla iş yaptı, bırakın artık şu futbolcuların isimlerine göre muamele yapmayı.

sol bek ve orta saha en acilinden gerekliyken farfan masrafina girmek nekadar dogru bilemedim. sol bek alacagimiz gün gibi ortada riera-hakan orayi idare edemez. orta sahada ise yekta veya ceyhun oynamaz bu yüzden orta sahada lazim.

Bizimkiler Okay'ı alıp 11 başlatırsa şaşırmam açıkçası.

Ya hala bu Amrabat'a verilen bonservis bedeli tartışılıyor. Beyler o bedelin büyük kısmını Amrabat kendisi ödüyor zaten. Amrabat tipinde bir oyuncunun alacağı yıllık ücret 2M euro'dan az değil, adam bizde 1M euro'ya oynuyor.

Yani Amrabat'ın 3 yıllık maliyeti 11,9 M euro iken mesela Farfan'ı alırsak sadece maaşına 11,5M euro para vericez 3 yılda. Riera'ya 3 yılda verdiğimiz para Amrabat'ın toplam maliyetine yakın. Tevez denmiş adam senelik 5M euro alıcak, bonservisinin ne önemi var ki?

Yani Galatasaray'da oynamak için maaşından düşecek kadar Galatasaray'lı bir futbolcu Amrabat, hem de iyi oyuncu, yabancı kontenjanına katıldı çok forma şansı bulamadı, bulduğu zamanlarda elinden geleni yaptı bu muameleyi kesinlikle haketmiyor.

Sneijder'den çok daha fazla iş yaptı, bırakın artık şu futbolcuların isimlerine göre muamele yapmayı.

Tevez'mi...Tevez Juventus'a gitti ilk olarak...

İsim konusunda doğru diyorsun ama Sneijder 6 ay oynamadan gelip , hiç alışık olmadığı bir oyun stilinde yarım sezon oynadı ki son haftalardaki performansı diller-e şayan..

Bence Gökhan İnler Melo'da çok farklı bir oyuncu ve Melo'nun yaptıklarını yapabileceğini sanmıyor...

Ayrıca hoca sol tarafa arada Emre'yi koyuyor

Belki Erman alır formayı

Belki Mertan çıkar....

Enver Cenk alınır Farfan'ı ters'e atar belki

veya Kazım aynı şekilde ,

Kerim Frei 11 başlar belkide

...Aslında alternatif çok...

Bence en iyisi , AB statüsünün bir şekilde kazanılması zaten ilk girişimde de bulunmuşuz ;

https://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/334293.php

Bir çok kaynakta yer alıyor bu haber.

Haaa olmadı mı o zaman ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Çok çok kaliteli bir takım olur , Hamit'i , formda bir Engin veya alınırsa Jem veya form tutarsa Yekta bile keser , ama Hamit'te formunu yakalarsa kestirmez kendini oda var :)

Spor Dünyası ‏@sporistacom 1 dk

Galatasaray, Türk Telekom Arena'nın kapasitesini arttırmaya hazırlanıyor. Yeni çalışmayla stadın kapasitesi 52.650'den 60.000'e yükselecek.

Öyle olmali zaten. Merdiven bosluklari gereginden fazla genis. Biraz daraltip kapasiteyi arttirabilirler. Daha da güzel olur görünüsü.

Ama önce stadi bize devretmeleri lazim diye biliyorum. Masallah 2 senedir süründürüyorlar bizi.

1 temmuzda toplanıyor 8 temmuzda ingiltereye gidiyor

Cok gec kaldik. Yine ciddiyet yerlerde. Güya bu sene en önemli senemiz olacakti.

Ünal Aysal iyi transferler yapiyor da, bu gec transfer yapma meselesi kanimizda var herhalde. Yönetimlerle alakasi yok.

Bence en iyisi , AB statüsünün bir şekilde kazanılması zaten ilk girişimde de bulunmuşuz ;

G.Saray'dan AB atağı! - Türkiye Transferler - Galatasaray

Bir çok kaynakta yer alıyor bu haber.

Haaa olmadı mı o zaman ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Çok çok kaliteli bir takım olur , Hamit'i , formda bir Engin veya alınırsa Jem veya form tutarsa Yekta bile keser , ama Hamit'te formunu yakalarsa kestirmez kendini oda var :)

Ben Gökhan İnler bir Melo değil boşuna o yaşta o paraya adam alıyoruz görüşündeyim.

Bizimkiler Okay'ı alıp 11 başlatırsa şaşırmam açıkçası.

valla bizimkiler yine ne düsünüyor bilmiyorum ama muhtemelen benim gibi düsünmüyorlar. emre colak falan felaket olur. bu sene bile dogru dürüst oynamayan adamlardan seneye performans bekliyoruz herhalde, sag bekte sabri reisi izleyebiliriz bolca. semih-selcuk-burak ve parantez icinde hamiti saymazsak baska ilk 11 oynayacak yerlimiz yok.

Kombine alamadık bu sene bazı maçlara gitmek lazım.

halil serbest kalmis kesin biz istersiz halili, umut alinir gibi gözüküyor baska secenek yok cünki. 4.forvet icin 1-2 milyon bonservis verecek yönetime sahip degiliz, bedavaysa neden olmasin diyebilirler.

Ben Gökhan İnler bir Melo değil boşuna o yaşta o paraya adam alıyoruz görüşündeyim.

Ben Gökhan'ın Melo kadar agresif ve kart görme potansiyeline sahip olmasa da onunla hemen hemen aynı özelliklere sahip olduğu görüşündeyim.

Çünkü elinde bir malzeme var değil mi bunu birkaç farklı şekilde kullanabilirsin , Napoli 3-5-2 oynadığından , üçlü stoper hatları olduğundan Gökhan'ın o defansif özelliklerine bizim Melo'nun defansif özelliklerine ihtiyacımız olduğundan daha az ihtiyaç duyuyor ve ona göre oynatıyor , biraz daha ofansif oynatıyor yani kısacası. Çünkü beşli ortasahalarının sağ ve solunda da bekleri oynuyor , onlarda gelince defans doğal olarak beşleniyor , orta üçlü de çift yönlü oyuncular olunca , bu kadar ihtiyaç duymuyorlar Gökhan'ın o defansif oyununa :yenieek:

Yani kullanma ve sistem meselesi bence :yenieek:

sneijder'in performansı belirleyici rol oynayacak bu sene geçen seneki gibi idare eden bi görüntü çizerse fatih terim biletini keser,açıkçası benim de çok sevdiğim bi oyuncu değil sneijder...forvet arkası drogba olursa da olur yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt