Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben ligde 3 -5-2 oynamaktan yanayım o zaman sorun çözülüyor :)

-------muslera---------

---semih-----chedjou------gökhan-----

------melo-----------selçuk---------

---farfan------------sneijder--------------erman

-------------burak-------------drogba-------

Bu sistemi unut. Asla 3'lü savunmaya gecmez hoca.

3-5-2 o kanatlarla oynanmaz.

türk futbolunun geleceği de yok arkadaş biz daha 10 yıl sol bek 20 yol sağ bek çıkartmak için beklicez gibi duruyor geçen mahalle maçında oynayan çocuklarla konuştum sosyolojik araştırma yaptım adeta hangi mevkide oynuyosun sorularına -forvet arkası oynuyorum ben abi! diyenlerin oranı yüzde 70 defans oynuyuyorum ben abi diyen çocuk yok yahu :D millet ya forvet arkası ya forvet :)

3-5-2'de kanatlar Farfan tarzi adamlar olamaz. Hucumcu bekler olur ancak, bir kac istisna disinda.

Tabiki kullanamazdi. Ben cok memnundum Sneijder´den. Bu sene de cok sey bekliyorum ondan. Tek korkum sakatlik. O konuda büyük konusmam.

Ama Sneijder cok büyük futbolcu. Kendisini düsünmüyor, sadece kazanmak istiyor. Gol attiginda gerideysek eger, sevinmiyor bile. Hemen geri kosuyor ve macin baslamasini istiyor. Real Madrid´e baska birisi gol atsa 3 dakika sevinirdi, ama Sneijder bu skor yetmiyor diye gülmedi bile. Hemen santraya kostu. Orduspor macinda da öyleydi. Takimin en kilit oyuncusu olacak bu sene, eger CL´de basari yakalayacaksak.

Başkan Sneijder'in sevinç durumu biraz değişik gibi. Mesela Drogba veya Burak gol attığında Sneijder kendi golünden daha çok seviniyor. Hopluyor,zıplıyor ama kendi gol atınca yüzük parmağını öpüyor öyle duruyor hadi Ordu maçında yeniktik Real Maçında da çok sevinemezdi ama Kayseri maçında takımın ilk golünü attı yine sade bir sevinç yaşadı.

ben ligde 3 -5-2 oynamaktan yanayım o zaman sorun çözülüyor :)

-------muslera---------

---semih-----chedjou------gökhan-----

------melo-----------selçuk---------

---farfan------------sneijder--------------erman

-------------burak-------------drogba-------

mecbur olmak ne de kötü birşey.sen sneijderi,farfanı,drogbayı,muslerayı,chedjouyu al,sol açığa ermanı defansada cam adamı yaz.

muslera

eboue chedjou semih hakan

hamit selcuk engin

sneijder messi

drogba

welsey-drogba-burak-farfan birarda oynamaz ....Burak kanada atılırsa ne ofansif ne defansif o kanattan hayır gelmez

Harbi he 2 sayfa önce filan bi arkadaş bahsetmiş Sneijder'in Ordu maçında ve Madrid maçında gol attıktan sonra ki tepkisi adamın nasıl büyük futbolcu olduğunu açıklıyor resmen skoru buluyor ama yetersiz olduğu için sevinme gereği bile duymayıp hemen görev yerine geçiyor adam krallll.

farfan gelirse birilerinin bileti kesilecek muhtemelen

1. sneijder----1.30

2. eboue-----1.80

3. burak------2.15

4. drogba-----5.20

5. muslera-----6.40

oranlar bunlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt