Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam gelmiş 22 yaşına daha neyin potansiyeli. Sanki U20'den turnuvanın yıldızını alıyorsun. 12M euro çok fazla, zaten bizim takım da 7M euro'dan fazla bonservis vermez =)

n4zhwj.jpg

kendini buraların sahibi mi sanıyorsun?

sanane kardeşim benim adıma çıkarımlarda bulunma bura mantıga yönlendirmeye çalışıyorum seni

birader benim açıklamalarım kendimce mantıklı olabilir ama sana göre mantıksızdır bu sana benim yorum yapmamı engelleme hakkını vermez. katılmıyorum de geç git

katılmıyorum zaten dememe gerek yok anlaşılıyor fakat düşünce yapındaki mantıksızlıgı düzeltymeye çalışıp hayat yolunda adımlarını saglamlaştırmaya çalşışıyorum

Adam gelmiş 22 yaşına daha neyin potansiyeli. Sanki U20'den turnuvanın yıldızını alıyorsun. 12M euro çok fazla, zaten bizim takım da 7M euro'dan fazla bonservis vermez =)

ya bırak o zaman 7 neye göre verion bi halt yok adamda 2 ver 3 ver neye göre 7 o zaman. bırak bunları. potansiyel adı üstünde kaç yaşında çıkcagı belli olmaz sana bunları ögretmiyim şimdi

Re: Transfer Nöbeti

Ölü taklidi yapın gider o.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

engin talü'yü devirme projesini hayata geçiriyorum, faiz lobisi de arkamda yandın engin :D

------ burak ---------- drogba-----

----- wes-------------- pato-------

---------melo ------- selcuk-------

-- ekotto -- chedjou-- semih - eboue

-------------- muslera------------

Europe passport free

Beyler sakin lütfen. Forumdaki değer arkadaşların hakkını gaspetmeyin özel mesajdan ne yaparsanız yapın.

sanane kardeşim benim adıma çıkarımlarda bulunma bura mantıga yönlendirmeye çalışıyorum seni

sana mı soracaz yazı yazarken, senden izin mi alacaz. sen kimsin , milletin ne yazacağına ambargo koyuyorsun. sen hangi kapasitenle yönlendirme yapabiliyorsun!!

welsey-drogba-burak-farfan birarda oynamaz ....Burak kanada atılırsa ne ofansif ne defansif o kanattan hayır gelmez

Herkese Selamın Aleyküm. Hayırlı Cumalar Olsun...

Bu 3-5-2 kombinasyonu TSL de ve hazırlık maçlarında denenerek, başarılı olursa CL de hayata geçebilir..

Muslera

Eboue - Chedjou -
Squeira(?)

/Semih

Melo

Nani -
Xelçuk - Sneijder - Amrabat

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /Erman

Burak / Farfan / Drogba

(Forvette bu üçlüden ikisi dönüşümlü oynar.)

ortam gerildi hadi duyumcular asparagas bi transfer haberi verin de neşemizi bulalım :D

Beyler sakin lütfen. Forumdaki değer arkadaşların hakkını gaspetmeyin özel mesajdan ne yaparsanız yapın.

haklısın renktaş burda bazı insanlar mantık sınırlarını zorluyorlar.

sana mı soracaz yazı yazarken, senden izin mi alacaz. sen kimsin , milletin ne yazacağına ambargo koyuyorsun. sen hangi kapasitenle yönlendirme yapabiliyorsun!!

boşuna provakasyon yapma,şovenist hareketlerinle begeniye oynamaya renktaş. mantıgın durdugu noktaya müdahale ederim kimseden de icazet almam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt