Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2+1 bekliyordum... sasirdim... sasirti beni fener..

o zaman genelleme yapmak senin hakkın degil. daha özelleştrirsen bu başlık altında diye not düşersen biraz daha mantıklı olur ama gene boşa olur.

Boş kavramı değişir insandan insana ama coğunluğun tepkisini çekiyorsan aynaya bakmanı tavsiye ederim.

ersun yanal'ın fenerbahçe'ye gelmesiyle artık 4. yıldızımız hayırlı olsun diyebiliriz :D

hatta reserved

Galatasaray'ı özledim la ben :sad007:

Açıp Gs-Real maçını izliyim bari :ayatollah:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

*

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Leo, sen de eski üyelerdensin. Hatırlarsın bir kaç sene önce burada alakasız tek bir caps koysan anında silinip uyarılırdın ya da ciddi olmayan duyumların paylaşılması yasaktı ve ceza sebebiydi , Türkçe'ye bile dikkat edilsin diye uyarı üstüne uyarı alırdık. Şimdi forumun çoğu konusu sırf goygoydan oluşuyor. Belki de konular canlı tutulsun diye göz yumuluyordur.

ben bu kaka'ya çok üzülüyorum bir efsane real madrid'de kaybolup gidecek isco da geldi artık kaka nerde oynucak? :(

Beyler bu stadın kapasıtesinin arttırılma olayı gerçekmi yoksa gazeteler sallıyormu yönetimden biri demişmi böyle bişey bileniniz varmı ?

Re: Transfer Nöbeti

Leo, sen de eski üyelerdensin. Hatırlarsın bir kaç sene önce burada alakasız tek bir caps koysan anında silinip uyarılırdın ya da ciddi olmayan duyumların paylaşılması yasaktı ve ceza sebebiydi , Türkçe'ye bile dikkat edilsin diye uyarı üstüne uyarı alırdık. Şimdi forumun çoğu konusu sırf goygoydan oluşuyor. Belki de konular canlı tutulsun diye göz yumuluyordur.

Evet öyle ben çok uyarı almıştım yazarken hatalı yazdığım için. Sonra şakasına bile duyum haber vermek yasaktı kaynaksiz vs.. Gerçek isim ve soy isim ile üye olmak mecburdu simdi _ isimler 3 4 ee li rr li isimler var nick gibi.Kisacasi forum çocuk parkına dönüyor.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt