Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1 senelik kontrat ne lan :asd: zaten 1 ay bekletildi herif

resmen gel ulan hiyar temizle su kaosu sonra biz seneye seni postalariz demisler

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Leo, sen de eski üyelerdensin. Hatırlarsın bir kaç sene önce burada alakasız tek bir caps koysan anında silinip uyarılırdın ya da ciddi olmayan duyumların paylaşılması yasaktı ve ceza sebebiydi , Türkçe'ye bile dikkat edilsin diye uyarı üstüne uyarı alırdık. Şimdi forumun çoğu konusu sırf goygoydan oluşuyor. Belki de konular canlı tutulsun diye göz yumuluyordur.

birbirimize saygi sinirini gecmedigimiz sürece goygoy iyidir ya :)

Transfer de yok zaten ne yapsin millet. zaman gecirmek icin eglenmek icin ve Galatasarayimizida tabikide konusmak icin burdayiz. türkiyede ortam zaten belirsiz halde. ne olacagi belli degil. yabanci konusu ne olacak ?! kimse bilmiyor.transfer yapamasin ki rahat kafayla böyle ortamda.

Vallah Fener Ersunla 10 Haftalik sözlesme yapsaydi daha iyi olurdu. Malum Ersunun takimlari ilk 10 hafta ligi süpürüyor, sonra da lig Ersunu süpürüyor :asd:

1 senelik kontrat ne lan :asd: zaten 1 ay bekletildi herif

resmen gel ulan hiyar temizligi su kaosu sonra biz seneye seni postalariz demisler

uefa 1-2 hafta sonra yöneticilere bilmem kimlere ömür boyu men verme ihtimali var. 1 sene bile duramaz belki :D

1 sene imzalanmasi bununla normal

Evet öyle ben çok uyarı almıştım yazarken hatalı yazdığım için. Sonra şakasına bile duyum haber vermek yasaktı kaynaksiz vs.. Gerçek isim ve soy isim ile üye olmak mecburdu simdi _ isimler 3 4 ee li rr li isimler var nick gibi.Kisacasi forum çocuk parkına dönüyor.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Böyle devam ederse kreşe kadar gider ama herkes halinden memnun ki senden başka itiraz eden yok. Dediğim gibi forum canlı tutulsun diye olmalı. Malum duygusal sebepler. Ha ben 2 3 sene önce bunu dediğim için rütbem alınmıştı :lol:

ben farfan a razıyım, ama bu kadar yabancıyı nerede oynatacağız ?

bari yollarımızı ayırsak bazılarıyla, bunu için de tff kararını beklemiyoruz ya.

birbirimize saygi sinirini gecmedigimiz sürece goygoy iyidir ya :)

Transfer de yok zaten ne yapsin millet. zaman gecirmek icin eglenmek icin ve Galatasarayimizida tabikide konusmak icin burdayiz. türkiyede ortam zaten belirsiz halde. ne olacagi belli degil. yabanci konusu ne olacak ?! kimse bilmiyor.transfer yapamasin ki rahat kafayla böyle ortamda.

Üstat, goygoy yapılabilecek milyon tane konu var. Sadece transfer konuşulsun demiyoruz ki sadece paylaşılan duyumlara dikkat edelim olur olmaz herşeyi yazmayalım bir de sayfalarca 2 kişinin tartışmasına maruz kalmayalım diyoruz ama forumda bile duyumcular cirit atıyor. Bir de inanıp heveslenen arkadaşlar var :o

Eğer küme düşerlerseki ben buna inanıyorum 5sene boyunca avrupaya gidemezler bence.

yok ya. masimum 3 sene sonra olur.

-1 sene cikmak icin gider

-2 senesinde en az uefa ligine katilma hakini kazanir ki cezali olduklari icin yine gidemezler

-3 senede artik hak kazanirlar.

yani

2013-14

2014-15

2015-16

2016-17 Sezon itibaren katila bilirler herhalde

Veeee.. Ersun YANAL İmzaladı..

Bende söz verdiğim gibi, 3-4 sene evvelden rezervesi yapılan bu beraberliğin; Yanal - O ZAT ilişkisinin hangi boyutta olduğunu içeren şahsi analizimi sunuyorum....

Ersun olacağı muhakkak gibiydi zaten, başkaları ile görüşmeler sadece taraftara karşı tarafsız görünebilme senaryosundan başka bişey değil.... Neden mi ???

O ZAT ın Ersun Yanal Operasyonu ve Masum Aykut Kocaman ın Gecikmiş Kaçınılmaz Kaderi !...

[GG]Taaa... 2010-2011 sezonu sonunda Aykut Hoca gidip Ersun Hoca gelecekti.. Ama o zamanlarda sürpriz gibi görünen 3 temmuz operasyonu; bu operasyonu da engelledi..

Çünkü Özgener in TFF başkanı olduğu dönemde 2009-2010 sezon içinde Ersun hoca ile anlaşıldı. Fakat Ersun hoca Aykut hoca gönderilene kadar parasız kalmasın ve bu arada başkaları ile anlaşmasın diye tff de O ZAT emri ve Özgener eliyle TFF de iş verildi..

TFF Futbol Genel Direktörlüğü'ne Ersun Yanal getirildi - U-21 Milli Takım Haber Detay Sayfası TFF

2009-2010 sezon sonunda şampiyonluk şansının son maça sürdürülmesi aykut hocanın kovulmasını da psikolojik olarak zorlaştırıp engelledi. Nasıl olsa Ersun hoca sağlamda bekliyor diye Aykut hoca ile devam kararı alındı.

2010-2011 sezon sonunda « O ZAT » Aykut Hocanın ite-kaka (:confused: malum şike iddiaları:confused:) kendisinin yardımlarıyla ancak şampiyon YAPILABİLDİĞİNİ bildiği için, Aykut hoca gidecek ve Özgener eliyle TFF içinde deep-freeze vaziyette tutulan Ersun Hoca gelecekti.

( Özgener de bunu bildiği ve bana bulaşmasını istemiyorum fikriyle O ZAT tan onay alıp ligler biter bitmez istifa etti. O ZAT da bir aksilik olursa şike sürecini kontrol altında tutacak iyi bir fenerbahçeli aramaya koyulup kurban olarak Mehmet Ali AYDINLAR ı öne sürerek masum ve adil yönetici olarak seçilmesine önayak oldu. )

Amma Velakin beklenen 3 temmuz operasyonları ile ilk önce O ZAT ın tutuklanması bu operasyonun O ZAT a karşı darbe girişimi veya sırtından bıçaklamak olarak yorumlanması endişesiyle ertelenerek O ZAT ın bizzat kendisinin yapması için dışarı çıkmasının beklenmesi uygun bulundu.. Fakat;

3 Temmuz tutuklamaları arasında Telegol Programının kanaltürkte yayınlandığı dönemde Erman TOROĞLU ne zaman ki savcılığa çağrılıp kendisine O ZAT ın ana-avrat sinkaflı tape çözümleri okutulup şikayetçi olup olmadığı sorulunca; ( meğer O ZAT ın sadece kendisini ligtv den kovdurmakla kalmamış olduğunu, arkasından işler çevirmeye devam ettiğini anlayıp ) kararını vererek, intikam için telegol programında o meşhur,

'' Ersun YANAL Özgener tarafından neden TFF de işe alındı, Özgener e bu emri kim verdi, ve TFF başkanı değiştiği halde Yanal neden halen orada dünyanın parası ödenerek besiye çekilmeye devam ediyor. İçerideki birilerinin korkusundan mı kimse dokunamıyor, Birileri bana bunu açıklasın ''

deyince O ZAT - TFF - YANAL ilişkisi günyüzüne çıktı Ve M.A.Aydınlar tepkileri susturmak için Yanalla ( Ersun paragöz değildir imajı için) tazminatsız olarak(Kayıtdışı olarak ne oldu bilemiyoruz tabii ki) yolları ayırdı.

TFF, Ersun Yanal'ın görevine son verdi - Radikal Spor

Bu arada Ersun Hoca hem antremansız kalmasın, hemde O ZAT ile 2010-2011 sezonu maçlarında iyi anlaştığı tapelerle belgelenen Eşkişehir Camiasında Halil ÜNAL gibi başka güvenilir (:confused:) ellere teslim edildi...

Bu arada da Aykut Hoca nın gönderilmesine mazeretler olması için Emre, Alex, vs oyuncular ile Aykut Hoca arası polemikler oluştu hernedense ve medyada uzun ve sıkça yer buldu. Üstü kapalı da olsa Aykut Hoca ya veryansın edildi, yıpratıldı.

Ama '' Masum ve gerçek bir Fenerbahçe Askeri olan Aykut KOCAMAN ''

(Yanlış anlaşılmasın burada gerçekten çabalarıyla Hakettiği Hakkını teslim etmeye çalışıyorum )

zoru görünce kaçtı, galatasaraya şampiyonluğu bu yüzden kaybettik deyip taraftara rezil etmesinler diye bunlardan bıktı ama dişini sıkıp işini yapmaya çalıştı. Tabii ki bunlar hep gönderileceği zaman Aykut un taraftar desteğini azaltmak için yapıldı.

Bu oyunlardan futbol takımının ahengi bozulup ardarda kayıplar gelince, fenerbahçe nin menfaatleri için, O ZAT ın tafartarın motivasyonunu mağlubiyetlerden uzaklaştırmak için yaptığı,

''Karabükspor mağlubiyetinin ardından basın toplantısında istifa eden Aykut Kocaman, Başkanın isteğiyle yeniden görevinin başına döndü. ''

operasyonunda dahi kendisine karaktersiz yakıştırmaları yapılacağını bile bile katlanıp ortak oldu.

Ama bu sezon sonunda birden bire Aykut Hoca sessiz sedasız İstifa etti. O kadar sessiz bir istifa oldu ki teyid lerini almadan Fb li veya başkası, çoğu kimse inanmadı. İstifa noktasını getiren son olayın detayları bilinmediği için gelinen durumdan Aykut Hoca sorumlu gibi göründü... Ben de burada (Şimdi yazdığım için utanıp, kendisinden gıyabında özür dilemek ihtiyacı hissettiğim) batan gemiyi terkeden olarak yorumladım...

Fenerbahçe camiası zarar görmesin, yıpranmasın diye savunma yapmak ihtiyacı dahi hissetmeden bütün suçlamaları sineye çekip, yutarak gitti...:sad007:

İstifadan sonra ki ilk telegol programında gene Erman Toroğlu aldığı bazı duyumları anlattı. Bu duyumlara göre:

Toplantıya davet edip, yüzüne karşı Transferlerin yüzünden takımı maddi zarara uğruyor deyince (ya da ima edince) Aykut Hoca istifa ediyor...

Benim bu duyumdan çıkardığım sonuç:

AYKUT KOCAMAN ın gemiyi terkeder duruma düşmesine aldırmadan istifa edip gitmesi için Fenerbahçeye artık faydalı olamadığını değil, daha da fazlasını; « Aykut Hoca nın fenerbahçe sevgisini kendisine karşı silah olarak kullanıp »; yüzüne karşı fenerbahçeye zarar veriyorsun artık ifadesini söylemese de imâ ettiklerinde ancak, geri gelmemek üzere istifa ediyor...

Futbolculuk yıllarında attığı goller, kazandığı krallıklar, yaşattığı şampiyonluklar, ne kadar para verselerde kovulmadığı sürece fenerden başka takımda oynamayı istememesine; satılsa bile fenerbahçeye büyük paralar kazandırmadan ( Oğuz la beraber İstanbul spora o zamanın astronomik rakamlarıyla satılması) gitmeyeceğine kadar fenerbahçeliliğini ettiği sözlerden çok yaptığı işlerle ispatlamış günümüzün efsane Can BARTU su, Heykeli dikilen Rahmetli Lefter Andonyadis ine bu muamele resmen fenerbahçe camiası adına bir ayıp; ama şu anki fb yönetiminin nankörlük örneğidir ....[/GG]

Bir ezeli rakip taraftarı olarak ben şahsen Aykut KOCAMAN gibi bir fenerbahçeli nin artık beraber çalışmak istenmiyorsa kendi kulübünden gönlünü alarak uzlaşma yoluyla istifasının istenerek, yönetim kurulunun veya birkaç kurul üyesinin , ( bu yapılanlardan sonra daha fazlasını hakettiğini düşünsemde ) en azından basın önünde bir veda ile alkışlarla ve ayakta uğurlamasını isterdim.

Ki yarında siz giderken taraftarınız da sizi alkışlayarak yolcu etsin... Sonuçta er yada geç herkes sadece ektiğini biçecektir.

SAYGILAR !...

Üstat, goygoy yapılabilecek milyon tane konu var. Sadece transfer konuşulsun demiyoruz ki sadece paylaşılan duyumlara dikkat edelim olur olmaz herşeyi yazmayalım bir de sayfalarca 2 kişinin tartışmasına maruz kalmayalım diyoruz ama forumda bile duyumcular cirit atıyor. Bir de inanıp heveslenen arkadaşlar var :o

ya o duyumculara bende tivim ama burda herkez duyumunu paylasamiyor benim bildigim kadari ile. yani ne bileyim... burda forumda duyumculuk yapa bilenler adminlerden izin alarak yapa biliyor diye biliyorum. baska türlü olmasi zaten kabul ede bilecek tarzdan olmaz.

Re: Transfer Nöbeti

Böyle devam ederse kreşe kadar gider ama herkes halinden memnun ki senden başka itiraz eden yok. Dediğim gibi forum canlı tutulsun diye olmalı. Malum duygusal sebepler. Ha ben 2 3 sene önce bunu dediğim için rütbem alınmıştı :lol:

Valla ben dün Abdullah abi'ye söyledim forumu yönetenleri daha dikkatli seçin diye artık kaale alır almaz o benim sorunum değil.

Evet öyle ben çok uyarı almıştım yazarken hatalı yazdığım için. Sonra şakasına bile duyum haber vermek yasaktı kaynaksiz vs.. Gerçek isim ve soy isim ile üye olmak mecburdu simdi _ isimler 3 4 ee li rr li isimler var nick gibi.Kisacasi forum çocuk parkına dönüyor.

Yav üye sayısı 20 bine yaklaştı çok fazla aynı isim var _ ve çift harflere izin olmazsa isim bulamayacak millet. :)

Senin isminden başka yok tabii rahatsın :D

Yav üye sayısı 20 bine yaklaştı çok fazla aynı isim var _ ve çift harflere izin olmazsa isim bulamayacak millet. :)

Senin isminden başka yok tabii rahatsın :D

aynı isimde üyeler varsa abi,benim şu geçmişte aldığım üye isimlerini kullansınlar..hepsi de güzel isimler..:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt