Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya gelen gidenler bunlarda . sanki cezayi biz yedik :SS:

lille chedjou'dan sonra yine bir banko oyuncusunu (payet) satmis. bunlara dany ve riera'yi teklif edelim. dany islerini rahat görür. 5 milyona olur bu is, riera'yi almazlar sanki

Farfan ciddiyete binmis vallahi... Schalke menajeri aciklama yapmis...

Schalke 04 Genel Menajeri Horst Heldt, Galatasaray’ın gündemindeki Jefferson Farfan için önemli ipuçları verdi.

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Heldt, “Farfan’la ilgilenen takımlar var. Bunların arasında Galatasaray’da bulunuyor. Görüşmeler devam ediyor” dedi.

Kaymak : https://turkfutbol.com/detay.asp?id=15032

Özgür Sancar'ın dünya da bağlanmadığı kimse kaldı mı? Kimin ismi geçse ilk Özgür Sancar ile konuşuyor.Ne mübarek bir adam böyle.

lille chedjou'dan sonra yine bir banko oyuncusunu (payet) satmis. bunlara dany ve riera'yi teklif edelim. dany islerini rahat görür. 5 milyona olur bu is, riera'yi almazlar sanki

Riera'ya bonservis vermezler anca 1 Mn € falan ama Dany 5-6 Mn € civarı eder ; Dany + Riera = 7 Mn € diyelim bence çok karlı olur , tabi AB statüsü gelmeyecekse , gelecek Dany çok iyi bir alternatif stoper , ama gelirse Aykut Demir şart.

ya sezon aciliyor Yönetim. en azindan meloyu yada onun yerine düsünülen ismi alin :( sol bek de mümkünse :D

kanatli systeme döneceksek farfanida hemen bitirin. cok istedim galiba :SS:

toulouse madem forvet istiyor elmander'i verip umutu alalim. hem baktim bir forveti 15 gol, bir forveti de 12 gol atmis. 3.forvet olarak elmander'i kesin isterler hem eski oyunculari, rekor bonservisle satmislardi. oyuncu satma konusunda kötüyüz maalesef

Farfan ciddiyete binmis vallahi... Schalke menajeri aciklama yapmis...

Schalke 04 Genel Menajeri Horst Heldt, Galatasaray’ın gündemindeki Jefferson Farfan için önemli ipuçları verdi.

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Heldt, “Farfan’la ilgilenen takımlar var. Bunların arasında Galatasaray’da bulunuyor. Görüşmeler devam ediyor” dedi.

Kaymak : Schalke'den Farfan açıklaması! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

bence artik bir KAP gelmesi lazim...

ya sezon aciliyor Yönetim. en azindan meloyu yada onun yerine düsünülen ismi alin :( sol bek de mümkünse :D

kanatli systeme döneceksek farfanida hemen bitirin. cok istedim galiba :SS:

arkadaşım sende ne sabırsızsın ya bekleyin biraz hepsi gelicek.:Z1:

hakkaten ya nerde kaldı bu transferler :/

rüyamda gonalons GS da idi..rüyaların tersi çıkar ya o napoliye gidecek,gökhan inler de bize gelcek sanırım:cool:

toulouse madem forvet istiyor elmander'i verip umutu alalim. hem baktim bir forveti 15 gol, bir forveti de 12 gol atmis. 3.forvet olarak elmander'i kesin isterler hem eski oyunculari, rekor bonservisle satmislardi. oyuncu satma konusunda kötüyüz maalesef

elmander gitmek istemiyor sanırım, zaten ona şu an bizden aldığı ücreti toulouse mümkün değil veremez, vergilerde cabası zaten

SPORX.COM ‏@sporx 5m

Galatasaray'ın, CSKA'da forma giyen Keisuke Honda için 750 bin euroluk bir teklif yaptığı... (Sporx Dış Haberler) https://bit.ly/19BW3Jg

Timur Kunt ‏@timurkunt 11 dk

Taraftara, hele ki renklere bu derece bagli bir taraftarina hayattan ayrilisinin ardindan bir jest yaparak Arena engelli tribunune >>>veya engelli tribun girisine “Sezgin Ozcimbomlu” isminin verilmesini gundeme almalarini rica ettik. Hem taraftara vefa, hem Sezginin>>olumsuzlestirme, hem de hepimizin Ali Sami Yen gunlerimizi hatirlamamiza vesile olmasi sebebiyle bunu gonulden istiyoruz. Favlayin RT'liyin

Bunun icin yeni bir konu acabilirmisin Taha? Destekleyelim!

arkadaşım sende ne sabırsızsın ya bekleyin biraz hepsi gelicek.:Z1:

hakkaten ya nerde kaldı bu transferler :/

sabirsizlikla alakasi yok. camp dönemleri cok önem veriyorum ben sadece. hele hele yeni gelen oyuncular icin.

Edit: görünmez yazini ancak göre bildim . yinede neden aceleci davrandigimi anlatmis oldum sayende

yahu gidin şu meloyu alın gelin bari. en azından kadromuzu koruduk deriz. farfan falan iyi güzel hoşda hangi birini oynatacağız acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt