Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Cevap: Transfer Nöbeti
ya gelen gidenler bunlarda . sanki cezayi biz yedik :SS:
ya gelen gidenler bunlarda . sanki cezayi biz yedik :SS:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav üye sayısı 20 bine yaklaştı çok fazla aynı isim var _ ve çift harflere izin olmazsa isim bulamayacak millet.![]()
Senin isminden başka yok tabii rahatsın![]()
lille chedjou'dan sonra yine bir banko oyuncusunu (payet) satmis. bunlara dany ve riera'yi teklif edelim. dany islerini rahat görür. 5 milyona olur bu is, riera'yi almazlar sanki
Farfan ciddiyete binmis vallahi... Schalke menajeri aciklama yapmis...
Schalke 04 Genel Menajeri Horst Heldt, Galatasaray’ın gündemindeki Jefferson Farfan için önemli ipuçları verdi.
Radyospor’dan Özgür Sancar’ın konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Heldt, “Farfan’la ilgilenen takımlar var. Bunların arasında Galatasaray’da bulunuyor. Görüşmeler devam ediyor” dedi.
Kaymak : Schalke'den Farfan açıklaması! Turkfutbol.com Futbol Haberleri
ya sezon aciliyor Yönetim. en azindan meloyu yada onun yerine düsünülen ismi alinsol bek de mümkünse
![]()
kanatli systeme döneceksek farfanida hemen bitirin. cok istedim galiba :SS:
toulouse madem forvet istiyor elmander'i verip umutu alalim. hem baktim bir forveti 15 gol, bir forveti de 12 gol atmis. 3.forvet olarak elmander'i kesin isterler hem eski oyunculari, rekor bonservisle satmislardi. oyuncu satma konusunda kötüyüz maalesef
elmander gitmek istemiyor sanırım, zaten ona şu an bizden aldığı ücreti toulouse mümkün değil veremez, vergilerde cabası zaten
Timur Kunt @timurkunt 11 dk
Taraftara, hele ki renklere bu derece bagli bir taraftarina hayattan ayrilisinin ardindan bir jest yaparak Arena engelli tribunune >>>veya engelli tribun girisine “Sezgin Ozcimbomlu” isminin verilmesini gundeme almalarini rica ettik. Hem taraftara vefa, hem Sezginin>>olumsuzlestirme, hem de hepimizin Ali Sami Yen gunlerimizi hatirlamamiza vesile olmasi sebebiyle bunu gonulden istiyoruz. Favlayin RT'liyin
arkadaşım sende ne sabırsızsın ya bekleyin biraz hepsi gelicek.:Z1:
hakkaten ya nerde kaldı bu transferler :/
Şikecilerin küme düşme ihtimali var mı?