Buna ben inaniyorum. ciddi ciddi saglam duyum aliyor bence.
Asaletin Yeter @uA1905od :
Transferde henüz beklediğimiz açıklamalar gelmediysede ben size son durum ile ilgili bildiklerimi anlatıyım. Hatırlarsanız daha önce size ön libero için üç isim var demiştim Gökhan inler melo ve daha ismini bile kimse bilmezken Wellington. İnler seçeneği şuanda çok zor. Genç Wellington için ise çok yüksek bonservis istemişler kiralama seçeneği olursa Wellington seneye aslan olur ama bizimkiler dön dolaş gel melo gel diyerek en sonunda meloyu alırlar.
Farfan ve Nani için ise size daha evvel defalarca sölemiştim Farfan bir adım önde diye zaten de eli kulağında açıklayacaklar Farfanı ama AB statüsü olursada Naniyide alabilirler o yüzden bekliycez Nani ile ilgili.
Sol bek de ise carlinhos tamam dedim kaç defa ama riera yı göndermeden açıklamazlar çünkü rieranın sözleşme şartları ağır eline koz vermek istemiyorlar biraz daha sabır
Son olarak da spanoulis demiştim sallama demiştiniz dün Ünal başkanın açıklamalarını izlediyseniz Spa dan bahsederken yüzündenki şirin gülümsemeyide fark etmişsinizdir

)
Hadi eyvallah hayırlı cumalar...