Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fenerli bi gerzek gelmiş:asd: o tokmağı uefa malum yerinize döşemeye devam edecek:D

Alın bunu alın.

254878_1371630_1_sid_Pxgen_r_Ax541.jpg

cik cik cik cik

basıyodum küfürü ya iki kere direkten döndüm bugün ceza almadan tamamlayacaz inşallah

Renkdaşlar UEFA'nın BJK'ye gönderdiği disiplin kurulu gerekçeli kararını az önce okudum ve diyorum ki bunlar için tahkime başvurmak çok riskli,cezaları artabilir.

Telegol bu Pazar yine bomba olacak gibi :) Takdir-Teşekkür töreni varmış :) Demirören TFF teşekkürü hak etti diyordu ya onla ilgili goy goy var :)

Ne yazmış hırto çok merak ettim ben kaçırdım:asd: Biri özelden atabilirmi?

Tokmaklı resim payalşıyor adam hala. Dedik o kadar tokmak, şemsiye falan ne gerek var en iyi siz bilirsiniz diye ama laf anlamıyor ki adamlar.:asd:

Buna uygun bir laf vardı ama söylemek uygun olmaz şimdi burada.

benim içim çook rahat transfer konusunda başkan yabancı kararını bekliyor bu gidişle zaten demirören olamayacak orada haluk ulusoyda geldimi tamamdır artık kimse tutamaz bizi allahın iziniyle

[h=1]jefferson farfan[/h]

henüz transfer olmamıştır. ayrıca ortada verilecek çok bir para da söz konusu değildir.

olacaksa 6-8 arası bir paraya bitirilecektir. gören de adı sanı duyulmamış bir adama 20 milyon euro teklif ettik sanacak yahu.

umarım galatasaray'a transferi olumlu sonuçlanır da yıllar sonra takımda istikrarlı bir sağ açık izleriz.

28.06.2013 02:16 srfydn

hamit ne olacak. sınır kalkarsa çok gereksiz olacak göndermek de imkansız gibi

halil altıntop sözleşmesini fesh etmiş bence bize gelecek duyum falan değil tahmin ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt