Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Amkspor ‏@Amkspor 1m

Bilic: L. Moskova'da geçen kötü sezonun bütün sorumluluğunu alıyorum. Orada bazı şeyler yanlış gitti. Orada uzun kalmak isterdim.

Bilic: Ancak yanlış anlaşılmasın. Burada olduğum için multuyum. Beşiktaş'a gelmekten korkmadım. İlk maçıma çıkabilmek için sabırsızlanıyorum

hm...

böyle konusan birisinden bir cacik olmaz

Rus basını, Galatasaray'ın, CSKA Moskova'da forma giyen Honda için 750 bin euroluk bir teklif yaptığını ve reddedildiğini iddia etti.

Şeklinde bir haber var , Sporx'te ama ne kadar doğru bilemeyiz.

750 bin euroluk teklif ney abi ya Honda için.Adamın değeri 20 milyon.İnşallah yalandırda rezil olmamışızdır elin Ruslarına.2.ligden bir futbolcu almaya kalksak bile 2 milyondan açıyolar kapıyı.750 bin euroya 750 bin tane alıcı bulur cska.

Serdar ‏@serdareylik 27 Haziran

Arkadaşlar Galatasaray'la olan sözleşmemi 2016 sezonunun sonuna kadar uzattım.

sözleşmesi uzatılıp,1 yıl ankaraspora kiralanmış..

Slaven Bilic: Fatih Terim gerçek bir efsane, onunla aynı ligde çalışmak benim için onur.

750 bin euroluk teklif ney abi ya Honda için.Adamın değeri 20 milyon.İnşallah yalandırda rezil olmamışızdır elin Ruslarına.2.ligden bir futbolcu almaya kalksak bile 2 milyondan açıyolar kapıyı.750 bin euroya 750 bin tane alıcı bulur cska.

O kadar da değil,araba filosu istemiştir ,oyuncu anlamışlardır :lol:

Re: Transfer Nöbeti

Bonservis échantillon gibi bir şey Honda zaten ayrılacak takimdan galiba kontrati bitmesine çok az kaldı.

2 ila 4 milyon avro arası bir rakam istiyor CSKA.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Yarım dönemlik sözleşmesi kaldı ya ondan dolayı hocam ; devre arası bitiyor sözleşmesi.

Devre arası sözleşmesi bitiyor adamın

Sözleşmesi bitmek üzere ve uzatmıyor oyuncu.

BN1TmIuCAAAHNHJ.jpg:large

Görüpte duygulanmamak....Ne bilim mümkün değil herhalde.

Serdar ‏@serdareylik 27 Haziran

Arkadaşlar Galatasaray'la olan sözleşmemi 2016 sezonunun sonuna kadar uzattım.

sözleşmesi uzatılıp,1 yıl ankaraspora kiralanmış..

Bu çocukta ışık vardı bileği sağlamdı en azından ama hiç 11 çıkmadı kiralana kiralana çürüyen gençlerimizden biri olma yolunda hızla ilerliyor.

Re: Transfer Nöbeti

Yakışır Başbakanıma

"Real Madrid'in başına teknik direktör olan Carlo Ancelotti'nin İlkay Gündoğan haricinde sürpriz bir ismi daha istediği öne sürüldü. AS'ın haberine ve Ancelotti, İtalyan kurt Pirlo'yu takımında görmek istiyor."

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt