Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam antrenörmüş güreşçiden anlıyor dağılın.

he he.. ligin en iyi kanat oyuncusunu nasil güresci yapiorsunuz anlamakla güclük cekiyorum acikcasi...

amrabat bu takimda kac tane camp dönemine katila bildi bana sayarmisin ?!

camp dedigimde yaz ve devre arasi camp döneminden bas ediyorum. hadi okadar iyi biliyorsun bu futbolu neden bunu sordugumu acikla bana.

FM acipda olmuyor bu isler.

Re: Transfer Nöbeti

Lig tv de Galatasaray-Altay maçı var 2003 ikinci yarisindaki nasıl tezahüratlar yapıyorlar stad inliyor resmen.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Lig tv de Galatasaray-Altay maçı var 2003 ikinci yarisindaki nasıl tezahüratlar yapıyorlar stad inliyor resmen.

evet bende izliyorum, volkanin golunde adam acayip sert vurmus la

Ne alaka yahu? Kapı gibi binlerce yabancı genç oyuncu var. İlla Türk olmak zorunda değil ki AB kuralı gelirse. Üstelik çok daha ucuza oynarlar.

Kulüp ve takımiçi mali dengelere aykırı olmadığı sürece ikimizde forvete bir oyuncu takviyesinden yanayız. Ama bunun için yedek bir forvet düşünüldüğünde ekonomik olarak da uygun olmalı.

Sonradan pahalı oyuncu geldiği için drogbayı veya burağı kulübeye alınca , veya tersini düşünürsek de kulübede oturtulacak forvet için bu kadar para niye verildi eleştirileri hak kazanabilir.

Sonuçta ikimizde sağlam bir forvet hattı için konuşuyoruz dedim ama, ihtimaller ve alternatifler saha içinde değil ama saha dışında ekenomik açıdan üzücü ve yıpratıcı sonuçlara yol açabilir. Dikkatli olmak lazım.

Kulüp ve takımiçi mali dengelere aykırı olmadığı sürece ikimizde forvete bir oyuncu takviyesinden yanayız. Ama bunun için yedek bir forvet düşünüldüğünde ekonomik olarak da uygun olmalı.

Sonradan pahalı oyuncu geldiği için drogbayı veya burağı kulübeye alınca , veya tersini düşünürsek de kulübede oturtulacak forvet için bu kadar para niye verildi eleştirileri hak kazanabilir.

Sonuçta ikimizde sağlam bir forvet hattı için konuşuyoruz dedim ama, ihtimaller ve alternatifler saha içinde değil ama saha dışında ekenomik açıdan üzücü ve yıpratıcı sonuçlara yol açabilir. Dikkatli olmak lazım.

Yabancı genç oyuncuyu, yerli oyuncudan daha ucuza maledersin. Biraz araştır piyasayı :ka21: Umut'a verdiğimiz yıllık ücretle ne adamlar oynatıyorlar.

750284_Galatasaray_SK.jpg

750284_Galatasaray_SK.jpg

yardim edelim sana :)

Re: Transfer Nöbeti

Yabancı genç oyuncuyu, yerli oyuncudan daha ucuza maledersin. Biraz araştır piyasayı :ka21: Umut'a verdiğimiz yıllık ücretle ne adamlar oynatıyorlar.

Yakin tarihten bir ornek Vladimir Weiss 340 bin euro ya oynayacakmis yıllık.

Bana bu kadar komik gelen de bu ya, dünyanın en iyi önliberosunu bizden başka isteyen yok biz de 2-3M euroya kapatmaya çalışıyoruz öte yandan Amrabat futbolcu bile değil, güreşçi falan gibi yorumlar geliyor.

Bütün dünya bilmiyor futbolu bu forumda 3-5 arkadaş var bir tek onlar biliyor.

Nezaketen haklısınız diyerek,

hayırlı yolculuklar diliyorum. Lütfen kemerlerinizi bağlamayı unutmayınız..

Ic transfer daha aciklanmadi bunlar 1 temmuzda idmanda olmayacakmi

Okay Yokuşlu'yu kolay kolay bırakmaz Kayseri.

Alırken bile genç yaşına rağmen ciddi bir para yatırdılar bu oyuncuya.

Okay'ı 5'den aşşağıya okutmaz Kayseri. Adamlar tam tüccar, Kayseri ile alışveriş yapmadan önce 3 kere düşünüp yine de yapmamak lazım =)

Okay'da elimizin güçlü olmasının sebebi Prosinecki'nin ne pahasına olursa olsun Ceyhun'un takımda kalmasını istemesi.Takas+para olacak muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt