Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya bide renktaş bizim takımdaki birkaç oyuncu hariç tüm oyuncular ya 30a merdiven dayamış yada 30u geçmiş oyuncular biraz genc oyuncu olsun takımda

Melo 30 unda Farfan 29unda ondanda biraz istemiyorum ben formları düşmeye baslıyor 31den sonra :D 21 22 23 yaslarında alalım oyuncu gelecegimizide garanti altına alalım

Bir anda takımın yaş ortalamasını 22-23 lere çekmek olmaz, genç ve tecrübeli oyuncularla iyi bir harman yapmak lazım.

Örneğin Farfan alınır ama 1-2 tane de yetenekli ve geleceği olan genç oyuncular alınır ve zamanla gençleşirsin.

Aysal da o yüzden çok çok büyük isimler olmadığı sürece 30lu yaşlarda ki adamlara yüksek bonservis ücreti vermek istemiyor.

Farfan için 28-29 yaşındaki adama 7-8 M € verilir mi diyenler, 30 yaşında ki Melo ya verilecek 6 M € yu az buluyorlar herhalde.

Yönetime ve Terim'e transferler konusunda güvenim tam, en iyi şartları ve zamanı bekliyorlardır. Melo'yu da uygun fiyata almaya bakıyorlardır.

Kesinlikle bugün okuduğum en mantıklı yorum ve kıyaslamaların önde gelenlerinden..

Melonun neden geciktiğini soranlara, bu gecikmenin melonun maliyetinden değil yaşattığı istikrarsızlıkların korkusundan olduğunu belirtmek isterim. Sonuçta gelecek olan melo artık 1 yıllık kiralık değil ,en iyi ihtimalle 2+1 yıllığına gelecek. maliyetinden korkan zaten ona 2 sene evvel en yüksek parayı vermezdi.

Kısacası melo psikolojik olarak kafalarda üzerine uzun vadeli yatırım yapılmasını zorlaştıracak hatalı işleri çok yaptı. Akıllı olup bu riskleri azaltmayı hiç düşünmedi ne yazık ki....

Hem İnler hem Melo gelirse de şaşırmam doğrusu,çok lafı geçti.Hocanın Melo dışında bi orta saha daha istiyorum dediğini de hatırlarsak birde...

Bence Melo haberleri bilerek çıkarılıyor. Yönetim elini çabuk tutsun diye, ben Melo'nun Temmuz ortasına kadar bizim harici bir kulüp ile görüşeceğini düşünmüyorum. Ama geçen sezon kadar beklemez orası kesin. Melo en geç 5-8 Temmuz'a kadar kampa katılmalı.

Bir anda takımın yaş ortalamasını 22-23 lere çekmek olmaz, genç ve tecrübeli oyuncularla iyi bir harman yapmak lazım.

Örneğin Farfan alınır ama 1-2 tane de yetenekli ve geleceği olan genç oyuncular alınır ve zamanla gençleşirsin.

Aysal da o yüzden çok çok büyük isimler olmadığı sürece 30lu yaşlarda ki adamlara yüksek bonservis ücreti vermek istemiyor.

işte takımda suan yeterince tecrübeli oyuncular var yanlarına birkaç tane genc oyuncu yerleştirmek lazım şimdiden

2 3 sezon sonra takımı komple yenilemenin derdine düşücez yoksa

1003245132herrera.jpg

https://www.gscimbom.com/forum/dige...ra-18-milyon-dolar-karsiliginda-porto-da.html :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

frdn23@frdn23 38 sn melo ,kerim frei ve farfan galatasaray da.... hayırlı olsun...

doğru olabilir mi? inşaallah melo doğrudur.. şu an sadece melo önemli bence

Melo´nun yerine Ralf, Wellington gibi isimleri düsünürsen elestirir taraftar dogal olarak. Yolla Melo´yu, al daha kalitelisini, bizde susariz.

2 secenek vardi Melo´dan vazgecmek icin. Ya kaliteli bir Türk alacaktik, ki bu Inler´den baskasi olamaz, ya da Melo´dan daha iyisini alacaktik.

Bu isimler Ralf Malf olamaz. Ne yapmak istedikleri bile belli degil. Melo´yu yollayip Ralf´i alacagima, Hamit´i koyarim oraya en azindan kontenjan acarim.

Artik ne yapacaklarsa yapsinlar, taraftari da sinirlendirmesinler. Sabirla bekledik baya Drogba Sneijder basarisi yüzünden. Ama artik yeter.

Pardon da ne yeter? 2 sene arka arkaya 9-10 puan farkla şampiyonluk mu? Hem hakemlere hem federasyona karşı hem de?

Sneijder-Drogba gibi yıldızlar mı yeter? Burak'ı ,Selçuk'u rakiplerin elinden kapmış olmaları mı?

Ne falsolarını gördün bu yönetimin de sabrettin artık yeter çekiyosun?

Ayıp... Bu mu sizin taraftarlığınız? Chedjou-Erman transferleri hiç yapılmamış gibi davranıyorsunuz bazen komik oluyor.

Kesinlikle bugün okuduğum en mantıklı yorum ve kıyaslamaların önde gelenlerinden..

Melonun neden geciktiğini soranlara, bu gecikmenin melonun maliyetinden değil yaşattığı istikrarsızlıkların korkusundan olduğunu belirtmek isterim. Sonuçta gelecek olan melo artık 1 yıllık kiralık değil ,en iyi ihtimalle 2+1 yıllığına gelecek. maliyetinden korkan zaten ona 2 sene evvel en yüksek parayı vermezdi.

Kısacası melo psikolojik olarak kafalarda üzerine uzun vadeli yatırım yapılmasını zorlaştıracak hatalı işleri çok yaptı. Akıllı olup bu riskleri azaltmayı hiç düşünmedi ne yazık ki....

Başkan da bunu açıkca dile getirmişti zaten, 6-7 maç oynayıp parasını alan oyuncular istemiyoruz gibi bir açıklama yapmıştı. Dediğiniz doğru, Juve nin istediği fiyat ile Melo'ya istikrar konusunda çok fazla güvenilmiyor, o yüzden de alternatif arayışlarını giriyorlar ki bu da çok normal. Melo olursa iyi olmaz sa da yerine mutlaka iyi bir oyuncu alırlar.

Yabancı kısıtlaması kalksada buralar şenlense, 2 aydır Melo muhabbeti dönüyor, sıkılmadınız mı renkdaşlar.

ünal başgan net konuştu inlerin derdi para bana öyle geliyor diye. Bence melo alınacak çünkü yönetim bu yabancı konusunda baya takıntılı ve bildikleri birşey var demekki herkesin içi rahat olsun

futbol kaliteli ayaklar ile oynanir diyorlar mesela. kaliteli ayaklarinda genelikle bir fiyati var maalesef. sneijderi normalde 7.5 milyon gibi komik bir fiyata alamazdin. resmen sans-firsat transferi oldu bizim adimiza.

Obi mikel bence selçuktan çok daha yetenekli ve teknik bir futbolcu. Ama oyun okuma neredeyse sıfıra yakın seviyede. Ayağına gelen topu en yakınındakine satıp kurtulma derdinde her zaman.

Topu oyunda nasıl kullanacağını selçuğun 1/3 kadar dahi bilmediğinden çok şeyi kaybediyor..

İşte sadece bunun için her takımda bir selçuk olmalı deniliyor....

Takımın en önemli oyuncuların yaş ortalaması beni korkutuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt