Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

horst heldt farfan ilgili haberleri yalanladi alman sky sport da ,GS la hicbir yetkili ile görüsmediklerini söyledi

Fener ve Beşiktaş Avrupa'da yoklar,eksi puan almazlarsa işimiz zor ligde açık söyleyeyim.Kadro derinliğini biraz daha arttırmamız lazım.

İşimizin zor olduğu falan yok,tabi AB sistemi gelirse.AB sistemi uygulanırsa alırız 2-3 tane üst düzey oyuncu,ligi cok rahat götürürüz ama bu TFF'nin dediği gibi 6+0+4 falan olursa işte o zaman hapı yutarız.

Kesinlikle.

Bu karar ayrıca motive edecektir Feneri falan.

Artı bir de geçen seneki Aykut Kocaman ve Samet Aybaba gibi kötü antrenörler de olmayacak.Bu ikisi oyuncu değişiklikleriyle maç veren adamlardı.:asd:Ersun Yanal'la Biliç kat kat iyidir onlara göre.

Uzun yıllardan sonra Eboue gibi bir beki bulmuşken satmayı düşünen taraftarları anlayamıyorum.

Eboue gibi adamı nerden bulacağız...

Almanya'da vergi ne kadar renkdaşlar Farfan 3.2 alıyor,eline kaçı geçiyor?

bir alper potuk yani +/- mikel...

Alper oyun okuma yeteneği umut vadettiği için istendi.

Ama bunu geliştirerek nasıl bir silaha çevirebileceğini öğrenebileceği tek isim şu anda Fatih TERİM dir.

Emre Belezoğlu çocukluğunu FT. ve Hagiyle geçirmeseydi. Şu anda ne halde olurdu kimbilir..

İşimizin zor olduğu falan yok,tabi AB sistemi gelirse.AB sistemi uygulanırsa alırız 2-3 tane üst düzey oyuncu,ligi cok rahat götürürüz ama bu TFF'nin dediği gibi 6+0+4 falan olursa işte o zaman hapı yutarız.

Görürsün.Şu anki kadromuzla bu seneki gibi puan toplarız o da yetmez şampiyonluk için eğer eksi puan yemezlerse tabii.

ben o cogu gibi degilim mesela ama :D

her oyuncu her yerde ayni katkiyi veya katki verecek diye kanun yok. torres e bakin mesela. liverpooldayken veya ispanya milli takimda da hlen torres ama chelseade genelikle bu torres olamaz diyor insan resmen.

melo olmazsa bittik ve sayre demem ben yinede ki orda haklisin. ama onu almamak biraz düzeni bozmak gibi bir sey olur bence ve riske girmis olursun. kontratin süresi ilgili ama benimde süphelerim var acikcasi. saglam maddeler koymak gerekir böyle sözlesme onunla imzalamadan önce.

1-2 haftaya bazı konular netleşir diye düşünüyorum, hadi hayırlısı :)

horst heldt farfan ilgili haberleri yalanladi alman sky sport da ,GS la hicbir yetkili ile görüsmediklerini söyledi

borsadan dolayi belki yalanlamisdir. rica etmisizdir bilmem ne. baskan daha gecen agzindan bül bül gibi cikarti farfan ilgili yol alindi diye.

Baskan biraz com agizli bu konularda maalesef :D

kesinti ile beraber 1,750 milyon € geçiyor ama eline

Hayir siz yanlis anlamissiniz. Farfan brüt 7 milyon € aliyor (!!!!), Huntelaarla ayni rakam. Almanya'da futbulcularin vergisi 55%, onun icin Schalke Farfani satmak istiyor, para yok artik adamlarda. Farfan'in elinde su an 3,2 milyon € kaliyor.

eboue bence bu sene 6 milyon euro gibi bir rakama elden çıkarılmalı yaşı geçti talibi fiorentina var diye biliyorum hemen satmalıyız yerine bursaspordan şener özbayraklı var müthiş bir oyuncu hemde yerli. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Şener'e de gerek yok. Hamit var.

Abicim gazetelerde öyle yazmıştı ama yanlış biliyoruz belkide dediğin gibi

Hayir siz yanlis anlamissiniz. Farfan brüt 7 milyon € aliyor (!!!!), Huntelaarla ayni rakam. Almanya'da futbulcularin vergisi 55%, onun icin Schalke Farfani satmak istiyor, para yok artik adamlarda. Farfan'in elinde su an 3,2 milyon € kaliyor.

borsadan dolayi belki yalanlamisdir. rica etmisizdir bilmem ne. baskan daha gecen agzindan bül bül gibi cikarti farfan ilgili yol alindi diye.

Baskan biraz com agizli bu konularda maalesef :D

bilemem ama bu konularda almanlar cok soguk kanlidir hic dinlemezler borsa falan varsa birsey direk söylerler

Artı bir de geçen seneki Aykut Kocaman ve Samet Aybaba gibi kötü antrenörler de olmayacak.Bu ikisi oyuncu değişiklikleriyle maç veren adamlardı.:asd:Ersun Yanal'la Biliç kat kat iyidir onlara göre.

Aykut Kocaman bence Ersun Yanal dan daha iyi bir hoca.

Bilic de kapalı kutu, başarılı olacağını sanmıyorum.

Fener Ersun yerine Yılmaz Vural'ı

Bjk de Bilic yerine E.Sağlamı alsalardı daha tehlikeli olurlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt