Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o değilde bu sene şampiyon olursak ve bencede 2 kaliteli isimlede bunu başaracaz imparator 4.yıldızı taktırıp bırakacak gibi hissediyorum

Aykut Kocaman bence Ersun Yanal dan daha iyi bir hoca.

Bilic de kapalı kutu, başarılı olacağını sanmıyorum.

Fener Ersun yerine Yılmaz Vural'ı

Bjk de Bilic yerine E.Sağlamı alsalardı daha tehlikeli olurlardı.

Yok ya Aykut Kocaman çok değişik bir adam geçen sene Arena'da 3-1lik maçta Alex'i santrafor,Bienvenu'yu sağ açık oynattı.Tarihi farktan kurtuldular.Yine bu sene bir Beşiktaş maçı var.Yobo'yu 11'e koymadı Bekir kritik hatalar yaptı maçı verdiler.Büyük maçlarda saçmalıyor özellikle.

bilemem ama bu konularda almanlar cok soguk kanlidir hic dinlemezler borsa falan varsa birsey direk söylerler

schalke ile iliskimiz iyidir. rica etmisek dinlemislerdir bizi bu konuda. ya her neyse. surda arkadasinda yukarda dedigi gibi 1-2 hafta icinde her sey belli olur :)

Ek olarak yabancı sınırı düşmezse ve Farfan'a 10 Milyon Euro civarı rakamlar sahiden isteniyorsa bence Arda ile temasa geçilmeli ve seneye gelip gelmeyeceği sorulmalı, Atletico ile de pazarlık yapılıp ne kadar ücret istedikleri öğrenilmeli eğer Arda seneye okay derse.

1 sene daha kanatsız idare ederiz bence STSL'de Erman,Kazım gibi alternatiflerde katılacak(tır) takıma, ki zaten biz 4-3-1-2 oynuyoruz 6 aydır. Buradan devam edilebilir.

Bence Melo için pazarlık dahi yapmaya gerek yok 6 Milyon Euro direk verilip alınmalı artık.

Sol bek işi de çözülmeli ve Çağlar gibi hiç bir şey yapmayan bir adama 1 sene daha 1 Milyon Euro para verilmemeli ne olur ne olmaz diye.

Sol beke de en az Chedjou kalitesinde bir isim gerekirse 8-9 Milyon Euro dahi verilerek alınmalı.

Christian Fuchs (Schalke 04) : 7.5-8 Milyon Euro

Aleksandar Kolarov (M.City) : 8 Milyon Euro

Carlinhos (Fluminense) : 5 Milyon Euro

Aly Cissokho(Valencia) : 6-7 Milyon Euro

gibi isimler düşünülmeli.Seneye de Arda ikna edilebilirse alınır ve iskelet oturmuş olur.

Burak

Arda

Selçuk

Semih

Hamit

kadroda ki Türkler olur, bu sene de Engin, Kazım, Erman gibi isimler ile idare ederiz.

En azından yabancı işini halledelim.Seneye artık daha genç yabancılar kadroya katılır eğer TFF dönerse kararından.

Katiliyorum hepsine.

Genc oyuncularin fiyatlari cok daha pahali, bu sebeple sürekli net oyuncu transfer ediyoruz (kontenjanlada alakali bir durum)

Farfan bize gelirse, Drogba ile ayni para alacak. Acikcasi hos olmuyor, ama zaten Farfan, Nani gibi oyuncular gelirse, öncelikle para icin transfer olurlar. Avrupa'da ruslar haric kimse öyle para vermez. AB statüs gelirse artik 3-4 world class oyuncu biz'de oynar.

Melo alinirsa max. 2 sene sözlesme yapilir

farfana 3-4 yillik verecegime nani'ye 3.5-4 milyon veririm daha iyi. nani'yi ikna edebilirsek bonservis sorunu cözülür elbet

Ne yani;Almanya'daki vergi oranı %45'mis,Schalke Farfan'a yıllık 6-7 Milyon Euro mu veriyor?

Evet, Huntelaar ve Farfan Schalke'da brüt 7 milyon € aliyorlar. Ama simdi ekonimik krisi yasiyorlar, onun yüzünden ya Huntelaar gidecek (hic vermezler onu), ya Farfan. Adamlar zaten Adam Szalai ve Christian Clemens'i aldilar ofans icin, Farfan artik kalmaz.

Ligtv hebrler de Farfan için 1.7 M € civarı bir ücret aldığını , bizimde yıllık 2.9 M € teklifimizi kabul ettiğini söylemişti, ne kadar doğru bilmiyorum.

Ligtv hebrler de Farfan için 1.7 M € civarı bir ücret aldığını , bizimde yıllık 2.9 M € teklifimizi kabul ettiğini söylemişti, ne kadar doğru bilmiyorum.

Gördügün gibi salliyorlar, bizim medya rezil. Adam 3 M € üstünde bir rakam aliyor, bize 2,9 M € icin gelecek. Yav hehe...

Eğer 6 Milyon verdiği doğruysa desene simdi neden Farfan'ı elden çıkarmak istedikleri anlaşıldı.Ben de diyordum Schalke neden Farfan'ı satmak istiyor diye.

Schalke iflasa dogru yürüyor. Baskani Clemens Tönnies para yatirmasa kulübü yarin kapatirlar. Bize karsi SL'dan elemek onlar icin fiasko oldu.

Farfán, Jefferson

Forvet (SAK), 28 yaşında 14.000.000 €

Transfermarkt değeri 14 milyon euro bence 7-8 milyona bitirmek zor gibi :)

Evet, Huntelaar ve Farfan Schalke'da brüt 7 milyon € aliyorlar. Ama simdi ekonimik krisi yasiyorlar, onun yüzünden ya Huntelaar gidecek (hic vermezler onu), ya Farfan. Adamlar zaten Adam Szalai ve Christian Clemens'i aldilar ofans icin, Farfan artik kalmaz.

Desene simdi neden Farfan'ı elden çıkarmak istedikleri anlaşıldı.Ben de diyordum Schalke neden Farfan'ı satmak istiyor diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt