Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sol beke kim gelecek ? Carlinhos muhtesem olaydi coktan avrupada olurdu diye dusunuyorum .. Birde adam isteksiz memleketini birakip gelmek istemiyor

tremoulinas'in sözlesmesi seneye bitiyor (fransa'da bülent tulun is yapiyor) ayni chedjou'da ki gibi kulüp para kazansin diye seneye degil bu sene gidecek. suan 9-10 milyonluk topcu gibi gözüküyor, yani 4 milyona falan rahatca alinabilir. böyle karakterli adamlari kadromda görmek isterim.

granada'dan siqueira var, kulüp 5 milyona satarim demis galiba. (sözlesmesi 2017'ye kadar olsa bile vasat bir kulüpte oynuyor)

adam gibi bir solbekin fiyati 7 ve üzeridir, bu sebeple sözlesmesi bitenler bizim icin her türlü daha uygun.

ayrica fabio ve ansaldi'nin sözlesmesi de bitiyor. fabio'yu begenmiyorum, ansaldi'nin defansif özellikleri ofansa göre daha iyi.

verebilecegimiz bonservisler asagi yukari belli oldugu icin fazla alternatifimiz yok (nokta transfer yapmak istiyorsak)

bastos bu sene de schalke'nin kiralik topcusu, adam seneye 31 yasina girecek. cok üstün topcuda degil bence burada herkes seviyor ama..

bende pek tutmuyorum acikcasi. kötü degil ama öyle abartildigi kadarda iyi degil bence. ama simdi bazilari cikar sol bek icin alalim diye zaten :asd:

ŞL'de gollerin çoğu Riera'nın kanadından geldi.Ancak maçları izlemeyen biri Riera'nn solbek performansını beğenir.Bütün açıklarını Dany kapattı.Bize orjin solbek lazım.

farfan bastos huntelaar draxler bu 4lü bitiriyordu işi farfan bize gelse bastos kiralıktı draxlerde büyük klübe giderse schalke çöker bu anlamdada düşünmek lazım

hala birsey yok mu? oldu temmuz :SS:

hala birsey yok mu? oldu temmuz :SS:

Bunla idare edecen birkaç gün daha sabır :)

[GG]
sivasspor_erman_kilic_roportaj_4545.jpg
[/GG]

dua edin gecen seneki gibi olmadı baskan bir 25 haziran transferler acıklanacak dedi o tarihi iple cektik acıklanan transfer yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt